دانلود بازی Prince of Persia: The Forrgotten Sands 2010 با لینک مستقیم (pop 5) { کرک شد ! }
با سلام
همان طور که میدانید نسخه ی جدید pop منتشر شده است
امروز لینک هایی از این بازی را در نت پیدا کردم که همراه با کرک هست و گفته شده 100 درصد کار می کند اما این لینک ها غیر مستقیم بوده و هم اکنون برای شما مستقیم شده است.
در 20 قسمت 155 مگابایتی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:give_rose:
پاسخ: دانلود بازی Prince of Persia: The Forrgotten Sands 2010 با لینک مستقیم (pop 5)
این نسخه ای که گزاشتم نسخه ی تبدیل wii به pc هست
نسخه ی چند زبانه ی pc هم به محض منتشر شدن مستقیم میشه و براتون میزارم
پاسخ: دانلود بازی Prince of Persia: The Forrgotten Sands 2010 با لینک مستقیم (pop 5)
نسخه ی pc با لینک مستقیم گزاشته شد
اینطوری که من شنیدم بهتره همین چند زبانه رو دان کنید تا اون تبدیل رو
سلام
اومدم یک مژده بدم به دوستداران این بازی
این بازی همین امروز صبح کرک شد من هم تست کردم همین الان قرار دادم (گفتم بیام به شما دوستان عزیز هم بگم نگید تنهایی خوردی)
سلام کسی فیکس این بازی رو نداره ؟ من یه فیکس گرفتم 5 و خورده ای حجمش بود اما مشکلم و حل نکرد !
مشکلم این بود که تو یه قسمتی از بازی که باید به وسله اب ها بالا بری ، بعد یه دری هست بعد از تیغ ها ، روی شاسی ! میرم اما در باز نمیشه !
من خودم اول کرک نسخه ی 1 رو ریخنم بعد یک جا در باز نشد کرک 2 رو هم ریختم کنارش درست شد
سلام ! من محمد قاسمی نژاد هستم !
اگر تا به حال بازی جی تی ای 5 را دیده باشید (gta san andereas ) می توانید با رفتن به سایت من بازی خود را کاملاً پیشرفته و جدید کنید ! تمامی کد های تقلب سایت من در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
!!!! نظر بدهید !!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]