پاسخ: خرید هارد 500 یا کمتر
نقل قول:
من قصد دارم یک سیستم جمع کنم . دو سه تا قطعه رو تا الان انتخاب کردم از جمله :
cpu : amd 630
main giga 770T _ ud3p
پاور هم بین 450 تا 550 وات میگیم احتمالا
ظرفیت هارد برام مهم نیست . اما میخوام که کم صدا و سریع و بادوام و مطمئن باشه .
بافرش هم 16 خوبه ( 32 باشه بهتر )
انتخاب خودم هم هیتاچی 320 هست .
راستی این هارد ها که ساتا هستند ساتا 2 هستند یا یک ؟ من در این زمینه کاملا بی اطلاع هستم لطفا راهنمایی کنید .
اگر قیمت براتون مهم نیست وسترن 500 بلک بگیرید ( حدود ۷۰ تومن ) اگر نمیخواهید اینقدر هزینه کنید segate 500 حدود ۵۴ تومنه ولی 320 علاوه بر هجم کمتر سرعت پائینی هم داره و پیشنهاد نمیکنم
حداکثر بودجه ام برای هارد 60 هست ( هر چه کمتر بهتر ) ولی حجم برام اصلا مهم نیست 160 برام زیاد هم هست . الان 30 مکستور دارم و هشت ساله دارم استفاده میکنم فقط کمی صدا داره و ازش راضیم .
هیتاچی شنیدم بیصدا هست و مشکل خاصی نداره ولی اینکه میگید سرعت 320 پایین تره کمی باعث تردیدم شد . سامسونگ هم گفته میشه لرزش زیادی داره .
اگر میشه در مورد اینکه آیا این هارد هیتاچی ساتا دو هست یا یک توضیح بدید . و این که سرعت هارد 320 از 500 چقدر کمتره ( آیا در کارهایی مثل کار با اکسل و اینترنت خیلی تاثیر داره ؟ ) توضیح بدید .
ممنون
نقل قول:
حداکثر بودجه ام برای هارد 60 هست ( هر چه کمتر بهتر ) ولی حجم برام اصلا مهم نیست 160 برام زیاد هم هست . الان 30 مکستور دارم و هشت ساله دارم استفاده میکنم فقط کمی صدا داره و ازش راضیم .
هیتاچی شنیدم بیصدا هست و مشکل خاصی نداره ولی اینکه میگید سرعت 320 پایین تره کمی باعث تردیدم شد . سامسونگ هم گفته میشه لرزش زیادی داره .
اگر میشه در مورد اینکه آیا این هارد هیتاچی ساتا دو هست یا یک توضیح بدید . و این که سرعت هارد 320 از 500 چقدر کمتره ( آیا در کارهایی مثل کار با اکسل و اینترنت خیلی تاثیر داره ؟ ) توضیح بدید .
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این سرعت خودتون مشاهده کنید
هیتاچی اگر sata 2 هم باشه سرعت خیلی کمی داره که نمیتونه از تمام این باند استفاده کنه این مطلب در مورد این رده هاردها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره
البته توی کارهای معمولی مثل اکسل یا اینترنت اگر رم سیستمتون کافی باشه زیاد سرعت هارد به چشم نمیاد
فرمايشات نيما جان رو تاييد مي کنم.
WD Black خيلي خوبه اما ديگه از 500GB کمتر توي بازار ايران نداره و ضمنا قيمتشم حداقل 68000 تومانه. مدل Green همين هاردديسک رو هم بنده تاييد مي کنم. قيمتشم حدود 56000 تومانه. يعني پيشنهاد بنده Western Digital 500GB Caviar Green/Sata II هستش.
نقل قول:
فرمايشات نيما جان رو تاييد مي کنم.
WD Black خيلي خوبه اما ديگه از 500GB کمتر توي بازار ايران نداره و ضمنا قيمتشم حداقل 68000 تومانه. مدل Green همين هاردديسک رو هم بنده تاييد مي کنم. قيمتشم حدود 56000 تومانه. يعني پيشنهاد بنده Western Digital 500GB Caviar Green/Sata II هستش.
رضا جان هارد وسترن گرین ، هارد کندیه و جدای از مشکلات شخصی که باهاش داشتم به دلیل سرعت کم توصیه نمیکنم
حالا واقعا فرقی بین وسترن گرین و بلو داره؟ یا بیشتر جنبه تبلیغاتی داره؟
آقا نیما آیا این segte 500 مدلهای مختلفی داره ؟ اگر بله کدومو بگیرم ؟
بجز وسترن بلک و segate 500 چیرو پیشنهاد میکنید ؟
با این مشخصات :
کم صدا و سریع و بادوام و مطمئن حجم هم اصلا مهم نیست فقط بیش از 500 نباشه ( قیمت هم تا 60 )
راستی توی یک نشریه نوشته بود اگر هارد بدون درد سر میخواهید segate و مکستور نگیرید .
سامسونگ500gb F3 هم بد نیست با قیمت فکر میکنم بین 53-56 البته اگر گیر بیاد , نصفه مغازه دارهای پاساژ رضا اسم این هاردم تاحالا نشنیدن:whistle::lol:
هیتاچی اکثر هاردهاش بی صدا هست ! همین 500 که من دارم استفاده می کنم و بهمن 87 گرفتم اون موقع ارزونتر از بقیه بود ! و تا قبل عیدم قیمتش هنوز افت نکرد که بیشتر هم شد ! لامصب از دیوار صدا در میاد از این هارد در نمیاد !
هارد خنک و مطمعنی هست تا الان هارد من بیشتر از7200 ساعت کار کرده و من همچنان در حسرت صدا ! البته 7200 ساعت عددی نیست برا یه هارد !