سلام،دوستان واقعا ممنون میشم اگر در حل این سوال بم کمک کنید:
برنامه ای که دو عدد را بگیرد و با استفاده از جمع و تفریق و قدرمطلق ماکسیمم و مینیمم رو پیدا کند.(برای ماکسیمم و مینیمم جداگانه میخواد.)
Printable View
سلام،دوستان واقعا ممنون میشم اگر در حل این سوال بم کمک کنید:
برنامه ای که دو عدد را بگیرد و با استفاده از جمع و تفریق و قدرمطلق ماکسیمم و مینیمم رو پیدا کند.(برای ماکسیمم و مینیمم جداگانه میخواد.)
سلام. منظورتون این هست مثلا شما چند عدد رو بدید و برنامه ماکسیمم و مینیمم را پیدا کند؟
برای این کار میتونید از توابع مینیمم و ماکسیمم در اکسل استفاده کنید.
اگه خواستید روش کار را توضیح میدم.
منظورم اینه که برای پیدا کردن ماکسیمم و مینیمم در محاسبات فقط از جمع و تفریق و قدرمطلق استفاده کنه!
ممنون میشم اگر روشتون رو توضیح بدید.
برای پیدا کردن ماکسیمم و مینیمم نیاز به محاسبه خاصی نیست فقط یه الگوریتم خاصی داره که در ماکسیسم اولین عدد باید به عنوان بزرگتر از همه انتخاب بشه و با بقیه چک بشه و در مینیمم اولین عدد کوچکترین عدد .. اگر خواستین من برنامشو بنویسم براتوننقل قول:
من خودم با یه کد ساده میتونم ماکسیمم و مینمم رو محاسبه کنم ولی توی این سوال خواسته شده حتما با استفاده از جمع و تفریق و قدرمطلق باشه.
متاسفانه من الگوریتمی نمیشناسم که برای اینکار از جمع و تفریق و قدرمطلق استفاده بشه کرد . چون اصلا نیازی نیستنقل قول:
چه جلبببببببببب!منم همین سوالو داشتم.اقا مبین اگه میشه این برنامرو واسه من بنویسید.:1. (29):
خوب دیگه 2تا شدیم...:1. (38):خوب حداقل یه راهنمایی ای چیزی بکنید...
من زیاد از برنامه نویسی سر در نمیارم ولی این به نظرم میرسه :
شما 2 عدد میگیری ، دومی رو از اولی کم میکنی ، جواب و ذخیری میکنی ، قدر مطلق جواب رو با جواب جمع میکنی اگر صفر شد ، دومی بزگتر بوده اگر نشد اولی بزرگتر بوده .
ممنون،ولی یه چیزی که من یادم رفت این بود که سوال خواسته برنامه رو بدون شرط نوشت ولی بازم با اینی که شما گفتین باید از یه حلقه ی if استفاده بشه که خوب گفته نشه!یه چیزه دیگه هم که هست اینکه مثلا اگر بخوایم توی یه ارایه ی 10 تایی مینیمم رو پیدا کنیم اون موقع چی؟!!