دمای بالای سی پی یو و هنگ سیستم
سلام
من یه سی پی یو amd athlon xp 2500+ دارم که 3 تا فن هم اطرافش چسبیده ولی باز دماش در حال حاظر 59 هستش و بالاتر هم میره تا 68 و الان هم هر لحظه ممکنه سیستم هنگ کنه.
مرتب سیستم هنگ میکنه
کار خاصی هم با سیستم انجام نمیدم
خمیر سیلیکون هم داره
چیجوری دمای سی پی یو رو پایین بیارم که هنگ نکنه؟
پاسخ: دمای بالای سی پی یو و هنگ سیستم
نقل قول:
سلام
من یه سی پی یو amd athlon xp 2500+ دارم که 3 تا فن هم اطرافش چسبیده ولی باز دماش در حال حاظر 59 هستش و بالاتر هم میره تا 68 و الان هم هر لحظه ممکنه سیستم هنگ کنه.
مرتب سیستم هنگ میکنه
کار خاصی هم با سیستم انجام نمیدم
خمیر سیلیکون هم داره
چیجوری دمای سی پی یو رو پایین بیارم که هنگ نکنه؟
سلام
اگر اشتباه نکنم ، این پردازنده 130 نانومتر و 1.65 ولتی پردازنده داغی بود
لطفا درب کیس رو باز بگذارید و ببینید در دمای پردازنده تغییری ایجاد میشه
اگر دما متناسب شد که یک فن بر روی کیس نصب کنید ( البته اگر امکان پذیر بود )
ولی اگر تاثیری مشاهده نکردید یا خمیر شما کیفیت خوبی نداره و یا هیت سینک نمیتونه دما را خوب دفع کنه
تست این موضوع هم زیاد سخت نیست ، شما ببینید هیتسینگ گرم میشه با نه
اگر گرم شد که با باید فن رو عوض کنید و اگر گرم نشد ( به نسبت دمای پردازنده ) به احتمال قوی خمیر کیفیت لازم رو نداره
در کل پیشنهاد میکنم زیاد برای این پردازنده هزینه نکنید و اگر امکانش براتون وجود داره سیستم رو آپگرید کنید :give_rose:
بله این پردازنده 130 نانومتری هست و البته خیلی هم داغ نبود !!!! من با این سری خیلی کار کردم ! مشکلی در خمیر فن گردش هوا یا حتی اور کلاک یا ولتاژ به سی پی یو ممکنه باعث چنین چیزی شده باشه هر چند اینا تقریبا اصلا اور پذیر نیستن !
این دما برای پردازنده شما خیلی هم غیر عادی نیست حداقل دمای 59 درجه شاید برای cpu های جدید کمی زیاد باشه اما برای پردازنده شما خیلی هم غیر عادی نیست شاید هنگ کردم سیستم شما بخاطر چیز دیگی باشه الزاما نباید به خاطر دما باشه فقط این cpu توی این دما هم باید کار کنه بدونه مشکل.
منم با فرمايش نيما موافقم. اين پردازنده(کلا سري ThunderBird ) اکثرا روي بيشتر مادربوردها مشکل دما داشتن. به نظر من هم سيستم رو ارتقاء بديد بهتره. قيمتها خيلي خوب و ارزون شدن و هزينه زيادي نياز نيست.
بعضی وقتها با فن مشکل شما حل نمیشه
در خیلی از موارد که من دیددم چون TDP این پردازنده بالاست در نتیجه مصرف برق بالایی داره در اکثر موارد
مادر بورد با آی سی رگلاتور ضعیف (2 تا 4 فاز) قادر به برق دهی نیستنند در نتیجه پردازنده برای رسیدن به توان اسمی آمپر بالا کشیده و موجب داغی خودش و آی سی رگلاتور میشه بهترین کار استفاده از فنی که هم پردازنده و هم مدارات رگلاتور رو خنک کنه است.
نقل قول:
بعضی وقتها با فن مشکل شما حل نمیشه
در خیلی از موارد که من دیددم چون TDP این پردازنده بالاست در نتیجه مصرف برق بالایی داره در اکثر موارد
مادر بورد با آی سی رگلاتور ضعیف (2 تا 4 فاز) قادر به برق دهی نیستنند در نتیجه پردازنده برای رسیدن به توان اسمی آمپر بالا کشیده و موجب داغی خودش و آی سی رگلاتور میشه بهترین کار استفاده از فنی که هم پردازنده و هم مدارات رگلاتور رو خنک کنه است.
این حرف شما درست است ولی به نظر من مشکل باید جای دیگری باشد به هر حال هر چقدر مادر برد PWM ضعیفی داشته باشد نباید در عملکرد معمولی مشکلی نشان دهد ومشکل معنولا خود را در اورکلاک کردن نشان میدهد الان مادربرد من تنها 5 فاز دارد در حالیکه مشکلی در اورکلاک در حد 30 تا 40 درصد و کار با یک سیستم با TDP برابر 130 وات ندارد.
در ضمن به نظر من دمای 68 درجه به هیچ وجه نباید باعث هنگ یک پردازنده 130 نانومتر شود
به نظر من دوست ما سیستم را با MemTest کنترل کنند شاید حافظه دچار مشکل شده باشد.
در ضمن همانگونه که دوستان گفتند خرج کردن برای این سیسنم مثل پول دور ریختن است و با حدود 150 تومان میشه اون مادر برد و CPU و رم را چنان عوض کرد که اون سیستم را درسته قورت بدهد
هر چقدر هم که pwm مادربرد ضعیف باشه دلیلی بر داغ کردن وجود ندارد . . .
یه رفع کتی هم داری :1~@$S (6):
من در بیشتر مواقع ازش استفاده می کنم .
ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کن ! برای سیستم های قدیمی این کارو می کنم و دما رو به شدت میاره پایین ، تا همین چند وقت پیش که سی پی یو 5200 داشتم به مدت 1 سال با ولتاژ کمتر کار می کرد ( اقا نیما در جریان کار هستند )
با خرید انواع فن هم نتونستم مشکلشو حل کنم ، تنها راه کم کردن ولتاژ
کم بودن توان مصرفی یا ضعیف شدن آن هم باعث داغ کردن و هنگ کردن سیستم میشه
اگه ممکنه مدل دقیق پاور و همچنین قطعات سیستم رو بگید تا بهتر بشه نظر داد
یک فن غیر استوک نصب کن . مثلا کولر مستر v8 انتخاب خوبیه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]