-
معرفي سايتهاي دانلود
دوستان سلام. ديدم حوصلم سر رفته و نميدونم چي دانلود كنم :1. (29): .گفتم اينجارو باز كنم تا هركس هر سايت خوبي براي دانلود ميشناسه اينجا معرفي كنه.
خودم استارت ميزنم و 2 تا معرفي ميكنم. حتما كمك كنيد تا مرجع خوبي بشه.
1 . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سايتي خوب در زمينه دانلود نرم افزارهاي روز و موزيك و فيلم(خارجكي)
2 . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] كه حتما همه ميشناسيد . سايتي عالي و فارسي در زمينه نرم افزار وال پيپر و....
حالا نوبت شماس:1. (3):
-
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
-
سايت نرم افزار اگه معرفي ميكنيد كرك شده باشه نه سايتهاي تريال
-
اگه کسی پايست يه سری سايته warez معرفی کنم؟
-
ببخشید Mahdi Hero جان ، اما با دادن لینک به سایتهای Warez ممکنه فروم و سایت دچار مشکل بشه و توی لیست سیاه یک سری سرورها وارد شه .
-
بچه ها جریان Warez و اینا چیه بهم میگین؟
-
بد نيست موافقم. فقط اگر مشكل داشت از نظر شهريار بچه ها بگند پاك كنيم
-
آخه مشکل سایتهای Warez با عنکبوتهای جستجوگره . میان و به محض دیدنه لینک سایت warez اون رو توی لیست سیاه قرار میدن .
در ضمن ، 90 درصد فایلهای سایتهای warez دارای ویروس و تروجان هست که این برای کاربران عادی میتونه تجربه ی سنگینی توی داونلود از این سایت باشه .
-
دوستان خواهشن حرفه رو هوا نزنيد اين برايه چندمين بار
سايتايه warez از کی تا حالا شدن منبع تروجان ما نميدونيم به خدا تا اونجايی که عقله من
فطع ميده 90 درصد نرم افزار هايی که شما باهاشون کار ميکنيد رو همين سايتا و گروه ها
کرک ميکنند و به خاطره همينم ميرن تو ليسته سياه و باسه بعضی از سرور هايه خارجی فيلتر ميشن
اکثره لينکه فيلم ها و موزيک ها و نرم افزارا و فايلايه کرک برايه اولين بار تو اين سايتا قرار ميگيره
و قوترين warez ها هم باسه کشور روسيه هستن