پاسخ: راهنمایی هارد 1 ترابایت
اگر برای دانلود آفلاین میخوای مکستور نگیر چون دو ماه پیش یکی داشتم که سوخت اونم به خاطر آفلاین
.کلی فایل گرفته بود ولی متاسفانه سوخت و همه ی فایلها هم پر زد رفت هوا.
خوشبختانه گارانتی داشت رفتم یه دونه نوعش رو از گارانتی گرفتم.:yes::1. (27):
نقل قول:
سلام
من یک هارد 1 ترابایت میخام بخرم .
چند روز پیش بازار ایرانیان رفته بودم مثل همیشه هارد های مکستور پر بود !
هارد 16 مگ بافر سامسونگ هم موجود بود .
خودم یک هارد هیتاچی 1 ترابایت الان روی کامپیوتر دارم . به همراه 500 گیگ سامسونگ .
سامسونگه هارد خیلی خوبیه . (اف 1 نیست ! نمیدونم چیه ! )
هیتاچیه هم هارد خوبیه ولی خیلی سر و صدا میکنه و داغ میشه ! که نمدونم مورد مهمی هست یا نه !
هارد وسترن سبز هم این هفته اومده حدود قیمت 90 تومن . یکی از دوستان تو این انجمن ازش راضی نبود . میخواستم بدونم توی این مورد ها چطور باید انتخاب هارد کرد ؟
2 3 مورد اولویت بهم بدین تا موقع خرید دستم بازتر باشه برای خرید . خوبی ها و بدی های هر کدوم هم بگین .
و اینکه وجود 2.5 ترابایت هارد روی یک سیستم با سی پی یو ی اینتل 5200 و رم 2 گیگ مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
(هارد اینترنال بیشتر هم برای دانلود آفلاین و کارکردن زیاد ! )
ممنون از همگی
سلام
من همونم که با وسترن سبز لج کردم :1. (38):
به نظرم اولویت هارد اینجوریه
۱ - وسترن دیجیتال بلک ، این هارد دوال cpu هستش بسیار نرم و با دوام خیلی بالا بهترین هاردیه که تا حالا دیدم ( البته اگر تو بازار پیدا کنید )
۲ - seagate baracuda 7200.12 و samsung این دو هارد به نظرم برابر هستند ولی اگر میخواهید رید کنید سیگیت بهتره
۳ - هیتاچی ، هارد بی أزاریه فقظ یکم صداش زیاده و سرعتش از قبلیها کمتره
.
.
.
۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰- مکستور :lol: به نظرم این هارد واقعا ارزش خرید نداره ، البته قبلا خوب بود ولی اخیرا منحرف شده
در مورد دانلود آفلاین اگر از فرکانسهای سنگین استفاده میکنید و کارت dvb تون رو آورکلاک کردین پیشنهاد میکنم حتما رید 0 ببندید
در غیر اینصورت یه هارد که فقط مخصوص این کار باشه کفایت میکنه ( ترجیحا حتی خود اسکاینت یا اسکای گرابر رو هم روی این هارد نریزید )
ولی در کل نظرم روی ۲ تا هارد 500 رید هست نه یدونه 1TB ، یکم گرونتر در میاد ولی به سرعتش میارزه ( البته هواستون به پاور هم باشه چون هر هارد 30-40 وات پاور میخواد )
موفق باشید
در مورد گفته ی دوستمون دقیقا درست میگن چون اگه در تا 500GB داشته باشید وقتی که یکی از 500GB دچار مشکل بشه بهتره تا اینکه ی یک 1TB داشته باشید که کلا مرخص بشه. در ضمن در مورد RAID 0 هم من از همین دوستمون کمک گرفتن و فکر می کنم اگه این کار رو انجام بدید سرعت دانلود هم بالا میره.
سيگيت بگير ... در يك كلام !! :yes:
اگه ميتوني صبر كن سامسونگ F3 بياد. اگرنه سيگيت 7200.12 بهترين گزينه است.
من Samsung F1 دارم راضيم . اگه گيرت نمياد ، Seagate خوبه Western هم خوبه .
ببين كدوم Buffer بيشتر و سرعت بيشتري دارن يه review بخون با compare performance ببين
كه كدوم از كدوم سرتره.
Maxtor نميگم بده ولي بهتر از اونا نيست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من که از هیتاچی تا حالا چیزی به اسم صدا نشنیدم ! و اینکه همیشه از هاردهای مکستور و سیگیتی که داشتم خنکتر بوده یکی از دوستان از بازار ایرانیان به پیشنهاد من چند روز پیش وسترن 1 ترابایت خرید 88 تومن با گارانتی سازگار ارقام بسیار راضی بوده تا الان .
در مورد 2 تا هارد 500 اولا که گرونتر درمیاد ! دوما که اگه رید کنید ریسک بالایی داره داره اگه یکی از هاردها برپره اطلاعات اون یکی هم میپره !
من الان خودم هارد مکستور دارم 80 بیشتر از 14000 ساعت کار کرده ! تا حالا آخ نگفته ولی صدا داره هیتاچی که هارد اصلیم هست که از بهمن ما تا حالا روی سیستم بوده فکر کنم در مجموع فقط 24 ساعت خاموش بوده ! نه صدایی داره نه گرما ! همیشه هم از هاردهای سیگیت و مکستوری که به طور مقطعی روی سیستم بستم خنکتر بوده البته سامسونگ 500 از این 2 درجه خنکتر بود . وسترن هم عالیه .
من نمیخوام که رید کنم هارد ها رو . یعنی گزینه 2 تا هارد 500 گیگی رو خط بزنید ! دی:
مکستور هم خیلی پشت سرش حرف میزنن . چه وقتی میخواستم هارد 500 گیگم رو بخرم . چه هارد 1 ترایات قبلی رو .
فقط مغازه دارا تعریفش رو میکنن !
سامسونگ - سیگیت کدوم بی صدا تر هستن و سریعتر ؟
خلاصه میمونه هارد وسترن و سیگیت و سامسونگ .
هارد وسترن اگه اشتباه نکنم فقط سبزش تو بازار موجوده . مشکیش بعید میدونم باشه و قیمتش هم نمیدونم .
هیتاچی رو خودم الان رو سیستم دارم ! (ا ترا) یکم صدا میده ولی مشکل دیگه ای نداشت . قیمتش هم تکون نخورده هنوز! (گرونتر از سیگیت و سامسونگ بود)