راهنمایی درمورد خرید هارد
دوستان من یک هارد 1tb دارم که 3 روز هست خریدم وسترن هست از سری گرین اما سیلندرش مشکل پیدا کرده وهارد صدا میده میخوام بفرستم گارانتی حال میخوام جاش دوتا هارد 500 بگیرم رید کنم به نظر شما چه مدلی بگیرم این اماری که من گرفتم این ها موجود بود
samsung 16mb buffer
segate 32&16 mb buffer
hitachi 32mb buffer
western 32mb buffer
فقط یک مشکلی هست وسترن رو یکم قیمتش رو بالا میگن 62 که به نظرم نمی ارزه چون سه روز پیش 54 بود
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ: راهنمایی درمورد خرید هارد
نقل قول:
دوستان من یک هارد 1tb دارم که 3 روز هست خریدم وسترن هست از سری گرین اما سیلندرش مشکل پیدا کرده وهارد صدا میده میخوام بفرستم گارانتی حال میخوام جاش دوتا هارد 500 بگیرم رید کنم به نظر شما چه مدلی بگیرم این اماری که من گرفتم این ها موجود بود
samsung 16mb buffer
segate 32&16 mb buffer
hitachi 32mb buffer
western 32mb buffer
فقط یک مشکلی هست وسترن رو یکم قیمتش رو بالا میگن 62 که به نظرم نمی ارزه چون سه روز پیش 54 بود
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
سیلندر هاردتون مشکل نداره ، این صدائی که از هاردتون میشنوید به خاطر تکنولوژی اینتلی پارک داخلی هاردهای سری گرین هستش ( سری آبی هم متاسفانه این تکنولوژی رو داره )
یه عبارت دیگه سری گرین هاردهای وسترن بعد از یه مدت کوتاهی که دیتا روشون مبادله نشه هدها رو پارک میکنند ولی اگر این هارد به عنوان هارد اصلی سیستم استفاده شده باشه ، سیستم بلافاصله دستور استارت میده و هارد مجددا از پارک در میاد
برای همینه که شما مرتب یه صدای تق تق از هاردتون میشنوید ، برای سری معمولی هیچ نرم افزاری پیدا نکردم که بتونم این امکان رو خاموش کنم ( سری رپتور این امکان رو داره )
اگر گارانتی هم بفرسید تست میکنند و بهتون پس میدن میگن مشکل از پاورتون هستش ( ۴ تا هارد از همین سری رو فرستادم و دقیقا همین جوابو شنیدم )
در مورد رید کردن اگر هزینش براتون مسئلهای نیست به نظرم بهرتین گزینه وسترن دیجیتال بلک هستش ، فوق العاده سریع و بی صدا هستش این هارد
500 گیگ رو زمانی که سیگست 52 بود به قیمت حدود 80 خریدم ( 32 مگ بافر دابل cpu )
موفق باشید
من هم نظرم روی وسترن هست . کلا هاردهای بی دردسری هستند .
دوست عزیز این صدایی که من میگم مال زمانی هست که هارد داره برنامه ای رو اجرا میکنه مثلا داره ویندوز رو بالا میاره از لحاظ تعویض مشکلی نیست من تعویض میکنم با هارد پک شده وسترن هم توشهر ما فقط سری گرین هست بلک گیر نمیاد تازه همین گرین هم به زور گیر میاد اما سامسونگ سریf گیر میاد 502hj موجود هست قیمتش هم معقول هست وسترن تا 3 روز پیش تو شهر ما54 بود الان شده 63 همین سری گرین
از راهنمایی هاتون هم ممنونم
سامسونگ سری f1 هم بد نیست .تو بنچمارک های سرعت خوبی دارد . گارانتیش هم خوب هست .
دوست عزیز یک سوال دیگه داشتم اینکه در مادربرد کنار ساتا ها قسمتی داره به نام speeding ورنگ ساتاش فرق میکنه مشکی هست اگر برای رید به اون وصل کنم سرعت تغییر میکنه وبیشتر میشه
دوستان من الان بازار بودم هارد سامسونگ فقط 502HI موجود هست و 502hj موجود نیست چه کنم
در اخر هم ببخشید که سوالاتم زیاد شد چون هارد چیزی نیست که بشه راحت عوضش کرد
دوستان کسی نمیتونه من رو راهنماییکنه واقعا موندم چکارکنم سامسونگ که اون مدلش مجو نیست وستر هم که بالا هست قیمتش دنبال سیگیت همکه من نمیرم حال چه کنم مخم هنگ کرده
نقل قول:
دوستان من الان بازار بودم هارد سامسونگ فقط 502HI موجود هست و 502hj موجود نیست چه کنم
در اخر هم ببخشید که سوالاتم زیاد شد چون هارد چیزی نیست که بشه راحت عوضش کرد
دوست عزیز من این هارد را شنبه با سه سال گارانتی سام سرویس خریدم 54 تومن. هارد خیلی خوبیه از نظر سرعت عالیه. دماش روی 25 و وقتی دو سه ساعت ازش کار بکشی نهایتا 30 میشه . خیلی بی صداست فقط تنها مشکلی که داره (اسمش را مشکل نمیشه گذاشت) اینه که وقتی سیستم را خاموش میکنی یه صدای سوت خیلی کم میزنه و سیستم خاموش میشه که این هم دلیلش پارک هارد هست. ولی در کل من تو این چند روز راضیم.از نظر من به خاطر گارنتی خوبی که این مدل داره همین را بگیر چون خیالت راحته .موفق باشید
دوست عزیز ممنون بخاطر راهنماییت من میخوام دوتا هارد رو رید کنم تا سرعتم هم بالا بره هم اینکه هارد 1tb رو بفرستم گارانتی واین هارد بخاطر اینکه دوتا pelater داره به درد رید نمیخوره اونم رید صفر