میخواستم یه لپ تاب تا سقف 600 تومان نهایت 650 تومان که مانیتورش
بیشتر از 12 اینچ نباشه و dvd writer هم داشته باشه از نظر کیفیت ساخت
هم خوب باشه چی سراغ دارید ؟ ممنون میشم.
Printable View
میخواستم یه لپ تاب تا سقف 600 تومان نهایت 650 تومان که مانیتورش
بیشتر از 12 اینچ نباشه و dvd writer هم داشته باشه از نظر کیفیت ساخت
هم خوب باشه چی سراغ دارید ؟ ممنون میشم.
دوست عزيز با قاطعيت خدمتتون عرض کنم که چنين لپ تاپي اصلا توي بازار وجود نداره. با اين قيمت فقط لپ تاپ با مانيتور 15 اينچ مي تونيد بخريد اونم نه با مشخصات نه چندان خوب.
فقط Acer Aspire One هست که اونم اصلا Disc Drive نداره.
جالبه که بدونيد که لپ تاپهاي داراي مانيتور 13 اينچ و کمتر از معادل 15 اينچ و بيشتر آنها قيمت بالاتري دارند.
با اين مشخصاتي که فرموديد خداقل بايد حدود 900000 تومان هزينه کنيد.
سوالي بود در خدمتم.
شما یه لپ تاپ بخر + یک external dvd writer :cool:نقل قول:
شاید اینجری گیر بیاد
اگر موافق باشن که هر جا ميرن با خودشون يک دستگاه DVD Writer ببرن با اين اوصاف تنها انتخاب فقط و فقط Acer Aspire One خواهد بود که قيمتشم حدود 380000 تومانه(با گارانتي سازگار ارقام).نقل قول:
یک مدل از Acer Aspire One هم با DVD-RW هم هست
BenQ ، LenoVo ,ASUS مانیتور 10 اینج با DVD-RW هم هست
اینها همشون CPU خیلی ضعیفی دارند پیشنهاد من Acer 4710 هست
اگه بتونن این کارو کنن واسه لپ تاپ میتونن راحتتر تو اون قیمت پیدا کنند:cool:نقل قول:
پیشنهاد من ایسر 4230 با 160 گیگ هارد سی پی یو 2.2 اینتل سلرون ( انصافا سی پی یو قویه ) 1 گیگ رم و دی وی دی رایتر و مونیتور 14.1 اینچ و باطری 6 سل با قیمت عالی 450 هزار تومان ! گارانتی یک ساله سازگار ارقام هم داره
تمامی کسانی که پست میدن توجه کنند که با راهنمایی اشتباه کسی را دچار مشکل نکنند و زیاد هم با قاطعیت صحبت نکنند مگر با دلیل و مدرک قانع کننده که بحث به بی راه کشیده نشه .
مدل پیشنهادی : acer 2930
قیمت : 680000 cpu : 2 1m
ram : 3gig
hdd: 320
size : 12
&
dvd_w
از لینک زیر می تونین خودتون ببینی کدام به خواست شما نزدیک تره.
سلام آقا من خودم تو شهرك غرب تو پاساژي كه سمته مسجد جامع هست اين مدل رو ديدمنقل قول:
البته با 160 گيگ هارد قيمت رو ميگفت 650 ولي تخفيف هم خيلي ميداد.
انتخابه خوبي ميتونه باشه دمت گرم
خيلي هم خوشگل و جمع و جوره . نسبت به 4710 چجوريه ؟ همشون چين هستند يا تايوان هم داره ؟