پاسخ: دمای CPU 920 با فن V8
تقریبا میشه گفت که دما عادی هست و این فن همین قدر توانایی داره . سی پی یو من با IFX 14 با 3 عدد فن 2000 دور در فرکانس دیفالت دماش حد اقل تا 35 میاد . با 2 فن 2000 دما کمتر از 37 نمیشه با 1 فن 2000 دما روی 39 و 40 هست . من کمترین دمایی که دست پیدا کردم 32 درجه بود با 3 عدد فن 2000 دور و خمیر سیلیکن TX1 . دفعه بعد که باز کردم فن رو با خمیر معمولی کمتر از 35 نیومد . :11():
البته منم الان کولرمو(ای اف ایکس 14) بدون بست با سیلیکون خودش با 1 فن 2000 بستم دماش 46 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه ببندمش به احتمال زیاد دما میاد روی 38 درجه با 1 فن دالبته اینو بگم کف کولرمو صاف صاف کردم چون میدونین که ای اف ایکس 14 کف ناصافی داره
خب حالا یه مشکل!
من الان CPU رو گذاشتم روی 16X200)3.2Ghz)
وقتی سیستم اومد بالا دما در حالت ایدل روی 39 بود باز:1. (27):
ولی وقتی OCCT رو ران کردم و روی Larg Data Set گذاشتم صفحه آبی و ارور System Dump اومد
البته ولتاژ رو روی Atou گذاشتم و شاید نا پایداری بخاطر ولتاژ باشه ولی روی فرکانس دیفالت هم با OCCT اسوس پراب دما رو 60 نشون میده:1. (27):
با برنامه Everest System Stability تست بگیرید
برای 3.2 هم اگه C0 هست کمی اضافه کنید(برای من که با 3.2 و ولتاژ Auto صفحه آبی میاد)
نقل قول:
خب حالا یه مشکل!
من الان CPU رو گذاشتم روی 16X200)3.2Ghz)
وقتی سیستم اومد بالا دما در حالت ایدل روی 39 بود باز:1. (27):
ولی وقتی OCCT رو ران کردم و روی Larg Data Set گذاشتم صفحه آبی و ارور System Dump اومد
البته ولتاژ رو روی Atou گذاشتم و شاید نا پایداری بخاطر ولتاژ باشه ولی روی فرکانس دیفالت هم با OCCT اسوس پراب دما رو 60 نشون میده:1. (27):
دوست عزیز occt حدود 13 تا 17 درجه دما رو بالا تر نشون میده واینکه v8 توی دماهای بالاتر و توی اورکلاک خودش رو نشون میده نه در حالت عادی
موفق باشید
فکر میکنم اشتباهی تو نصب داشته باشید .
در کل نباید از ایرکولینگ در حالت idle انتظار زیادی داشت مهم زمانی هست که پردازنده اورکلاک بشه اونموقع بهتر میشه نتیجه گرفت و این دما درسته در ضمن فراموش نشه که پردازنده این دوستمون i7 920 هست که پردازنده داغی هست در اکثر تستها با همین کولر و این پردازنده دما همین حدود بوده حالا یک بار دوباره نصبش کنید هم ضرری نداره چون نصبش خیلی دقت میخواد و کمی هم سخت هست.
با تشکر.
برای نصبش یک سرچی تو سایت کولرمستر و تو گوگل کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]