سلام.
چند نمونه سوال حل شده از درس ساختمان داده ها می خواستم .که با نحوه سئوال های ساختمان داده برای امتحان آشنا باشم.
خدا قوت:give_rose:
Printable View
سلام.
چند نمونه سوال حل شده از درس ساختمان داده ها می خواستم .که با نحوه سئوال های ساختمان داده برای امتحان آشنا باشم.
خدا قوت:give_rose:
دوست عزیز از کدوم بخث ساختمان داده سوال میخواین ؟
سلام .
از قسمت صف -صف حلقوی-لیست ها-درخت و پیاده سازیهاش. یه جورایی از همش.
می خوام برای امتحان ترم نمونه سوالی از این درس داشته باشم چون نمی دونم از این درس چطور سئوال طرح می کنند. با تشکر:give_rose:
من تعداد زیادی سوالات ساختمان داده پیدا کردم و در زیر لینک هاشونو میزارم . البته اگر وقت داشتم سوالات رو از جزوه ساختمان داده خودم مینوشتم ..نقل قول:
لینک ها :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نمونه سولات ساختمان داده ها نیمسال دوم ۸۶-۸۵حجم: 546kbبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نمونه سوال شماره 1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نمونه سوال شماره 2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نمونه سوال شماره 3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نمونه سوال شماره 4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نمونه سوال شماره 5
سلام ميخواستم اينو واسم حل كنيد : برنامه اي را بنويسيد كه عبارت ميانوندي را گرفته و به كمك پشته به پسوندي تبديل كند . مرسي