2 :تعداد فایل پیوست
بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
این تاپیک صرفا مربوط به بحث در مورد محصولات شرکت سیاره سبز (عرضه کننده کیس ، پاور و... با نام تجاری GREEN) می باشد.
با کسب اجازه از مدیریت محترم سایت شهر سخت افزار و به جهت نظم بخشیدن به مباحث مطرح شده در مورد گرین، از کلیه دوستان عزیزم و بازدید کنندگان محترم تقاضا دارم تا از این قسمت برای مطرح نمودن مشکلات خود استفاده فرمایند.
با اجرای این روش، ضمن منظم تر شدن بحث های مطرح شده، به بازدیدکننده محترم این امکان را خواهد بخشید تا با مطالعه بحثها و در یک نگاه، با نقاط ضعف و احیانا مثبت محصولات گرین ، بهتر آشنا شوند و از تکرار برخی سوالات در چندین تاپیک مجزا جلوگیری به عمل خواهد آمد.
همچنین در پست اول همین تاپیک، قیمت های به روز شده محصولات GREEN را باطلاع شما خواهم رساند.
لیست قیمت کیس های گرین (جهت مشاهده تصویر بزرگ تر، لطفا برروی عکس ذیل کلیک فرمایید)
لیست قیمت پاورها و قطعات جانبی گرین (جهت مشاهده تصویر بزرگ تر، لطفا برروی عکس ذیل کلیک فرمایید)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تقدیم احترام
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
دوستان عزیز؛
سلام،
همانطور که مستحضر هستید، در نمایشگاه الکامپ تهران شاهد حضور سرکار خانم Maggi Chen مدیرعامل کمپانی Chenbro (طراح و سازنده شاسی سرور برای بسیاری از برندهای مطرح جهانی) در ایران بودیم. انشاا.. ماحصل این حضور را در آینده ای بسیار نزدیک (احتمالا اواخر تابستان 88) در سری جدید شاسی کیس های گرین ملاحظه خواهید فرمود.
از خصوصیات متمایز این اسکلت می توان به نکات ذیل اشاره داشت:
- ترکیب معکوس شاسی به گونه ای که پاور در قسمت پایین و مادربرد در قسمت بالا نصب می گردد.
- قیمت بسیار مناسب این شاسی در مقایسه با هم رده هایش. (در محدوده قیمتی 40.000 تومان)
- قابلیت کابل کشی پاور از قسمت پشت سینی مادربرد جهت نظم بخشیدن به ترکیب داخلی کیس و عدم ایجاد مانع در مسیر عبور هوا.
- دارای حداقل دو عدد فیلتر غبار در مداخل ورودی.
- پشتیبانی از سیستمهای خنک کننده مایع.
- ابزار نصب کامل جهت نصب سریع قطعاتی همچون ODD, FDD, HDD .
- قابلیت نصب فن 12 سانتی متری در قسمت پشت سینی مادربرد در محل نصب پردازنده.
- قابلیت نصب فن 12 سانتی متری برروی سقف کیس و در بالای قسمت محل نصب پردازنده.
- دارای 12cm CPU Air Duct به همراه فیلتر برروی کاور بغل به جهت ورودی هوای خنک محیط برای فن پردازنده.
- قابلیت نصب دو عدد فن 12 سانتی متری برای کولینگ بهتر قسمت کارتهای PCI .
- دارای یک عدد فن 12 سانتی متری در قسمت سینی جلوی کیس. (ورودی هوا به همراه فیلتر غبار)
- دارای یک عدد فن 12 سانتی متری در قسمت سینی پشت کیس. (خروجی هوا)
- قابلیت نصب کارتهای گرافیکی تا عمق 27 سانتی متر (Up to 27"d).
- دارای ضخامت حداقل 0.7mm و جنس بدنه SECC .
- قابلیت پشتیبانی از سه عدد پورت USB2.0 و HD/AC-97 Audio و E-SATA و IEEE1394 .
- قابلیت نصب تا 5 عدد هارد.
- دارای دو مدل پنل بسیار زیبا و ساده با ترکیبی از رنگ های مات و براق (مشکی - قرمز) که تصاویر انها را پس از نهایی شدن در اختیار شما قرار خواهم داد.
با تقدیم احترام
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
با سلام :
سلام ویژه خدمت مهندس عمرانی عزیز ...
اولین سئوال رو با اجازه دوستان من مطرح می کنم !
ترکیب معکوس شاسی به گونه ای که پاور در قسمت پایین و مادربرد در قسمت بالا نصب می گردد.
چه فایده ای داره ؟
مگر این نیست که گرما از پایین به سمت بالا میره ؟
در حالت معمول CPU بالای کیس که نصب بشه انتقال گرماش بهتر نمی شه ؟
من امروز کیس رو برعکس کردم دیدم خیلی راحت معکوس میشه :1. (38):
یکی از دلایل من برای خرید پاورهای گرین همیشه یک چیز بوده و هست !
دوام و کارایی مناسب ...
من حتی به سیم های برق یک قطعه هم توجه می کنم که این در پاور های گرین واقعا مناسب هست ...
فقط سری فن از پشت که دیگه انگار داره منسوخ میشه ، یک مقدار گرم شدن محسوس هست .
قیمت کیس های گرین باید اندکی کاهش پیدا کند تا کیس های ارزون قیمت و بی کیفیت از بازار دفع شوند!
بهتر نیست یک مسابقه طراحی کیس هم برگزار کنید ؟! طراحی ظاهر و شاسی
شما که مسابقه انتخاب نام برای کیس هاتون برگزار کردید و خوب هم نتیجه گرفتید ...
کلا این همه عضو توی این سایت هست هر کی 1 ایده هم داشته باشه ، اگر قابل قبول هم نباشه
10 طراحی که ازش میشه بیرون کشید ...
می بخشید پر حرفی کردم !:11():
امید جان؛
سلام،
همانطور که شما اشاره فرمودید، در این تاپیک کلیه مباحث مربوط به محصولات گرین (اعم از مشکلات، معرفی محصولات، نقاط ضعف-قوت محصولات و...) و همچنین سایر موضوعات مرتبط با شرکت آینده سیما مطرح خواهد شد تا کلیه دوستان و بازدیدکنندگان محترم بتوانند تمامی مطالب مربوطه را در یک تاپیک واحد ملاحظه فرمایند. البته این تاپیک با مساعدت مدیریت محترم "مهم" عنوان گذاری شد تا انشاا.. در آینده و با ایجاد انجمن مربوط به شرکتهای داخلی، شاهد ایجاد تاپیک های تخصصی تر در هر قسمت باشیم.
نقل قول:
ترکیب معکوس شاسی به گونه ای که پاور در قسمت پایین و مادربرد در قسمت بالا نصب می گردد.چه فایده ای داره ؟
مگر این نیست که گرما از پایین به سمت بالا میره ؟
در حالت معمول CPU بالای کیس که نصب بشه انتقال گرماش بهتر نمی شه ؟
من امروز کیس رو برعکس کردم دیدم خیلی راحت معکوس میشه
قیمت کیس های گرین باید اندکی کاهش پیدا کند تا کیس های ارزون قیمت و بی کیفیت از بازار دفع شوند!
بهتر نیست یک مسابقه طراحی کیس هم برگزار کنید ؟! طراحی ظاهر و شاسی
نوید جان؛
سلام،
- هر دو روش و ترکیب فضای داخلی شاسی کیس ها ، دارای مزایا و معایب خاص خود می باشند. روش متداول امروزی توسط ATX Form Factor طراحی و معرفی شد ولی پس از گذشت چند سال، شاهد راهکارهای دیگری (البته این بار توسط تولیدکنندگان کیس) بودیم که بنا بر تجارب اکتسابی و یا صرفا به جهت بازاریابی و تبلیغات انجام پذیرفته است. پس به طور قطع و یقین نمی توان یکی را بهتر و یا بدتر معرفی نمود. البته به طور خلاصه وار می توان مزایایی برای اسکلت جدید (پاور در قسمت پایین) عنوان نمود ولی اینها فعلا در حد پیش فرض است و قابل اعتماد نیستند ( حداقل تا زمانی که انشاا.. نتایج کامل مقایسه این دو را برایتان قرار دهم):
* تخلیه بهتر هوای گرم اطراف پردازنده (البته در صورت نصب فن پشت کیس و کاور سقف کیس)
* عدم تاثیر گذاری گرمای هوای اطراف پردازنده برروی هوای ورودی پاور.
* تامین مستقیم هوای ورودی پاور از محیط بیرون کیس (در صورت پاور با فن بزرگ).
* استقامت و پایداری بیشتر کیس (به دلیل وزن پاور و استقرار آن در کف کیس)
و سایر موارد جزیی دیگر.
- در مورد قیمت کیس های گرین ، صحبت بسیار است. ولی به صورت کلی گرین دارای یک چهارچوب و استانداردهای خاص خود می باشد که این سخت گیری تاثیر خود را برروی قیمت تمام شده خواهد گذاشت. طبعا با توجه به حجم سفارش و گستردگی تامین قطعات گرین از چندین کمپانی خارجی، دستیابی ما به قیمت های پایین تر خیلی آسان است. ولی به چه قیمتی؟ چرا که ارزش و اعتبار برند گرین (حداقل برای ما) خیلی بیش از ان است که بخواهیم با دستکاری در کیفیت موجب افزایش نفوذ در بازار شویم. هدف اصلی گرین از ابتدا تا کنون، افزایش سطح کیفی محصولات خود بوده است و امیدوارم که توانسته باشیم به آن دست یافته باشیم. ولی در همین مورد خاص و به عنوان مثال خدمت شما عرض کنم که آیا شما کیس و اسکلت دیگری با مشخصات فوق (مندرج در پست شماره 2) سراغ دارید که محدوده قیمتی ان در حدود 40 هزار تومان باشد؟ شما بهتر از بنده مطلعید که کیسهای با این ترکیب و امکانات در محدوده قیمتی بالاتر از 60 دلار در بازار جهانی و بیش از 70.000 تومان در بازار داخلی عرضه می شوند.
- در مورد طراحی اسکلت هم خدمتتان عرض کنم که اگر شما خواهان دستیابی به یک طرح ایده آل باشید و بخواهید این طرح با قیمت مناسبی عرضه شود، می بایست حداقل تیراژ 500.000 عدد در سال را برای آن در نظر بگیرید. (تا مخارج طراحی و تهیه قالب های شما تامین گردد) به همین جهت بهتر است به دنبال شرکای تجاری معتبر و قدرتمند (از نظر فنی و مالی) باشید و بتوانید یک میزان از سقف تولید ایشان را پیش خرید فرمایید. (کاری که گرین انجام می دهد) فرض بفرمایید که همین شاسی را خود ما طراحی کرده بودیم و به تعداد مشخصی سفارش دهیم (مثلا 100.000 عدد) آیا می دانید که قیمت تمام شده آن در حدود 55 الی 60 هزار تومان می شد؟ متاسفانه به همین دلیل است که تولید در ایران با شکست مواجه می شود. چرا که کمپانی های خارجی در چین به یک باره از یک اسکلت به تیراژ بیش از 1.000.000 در سال سفارش تولید می گیرند و طبیعی است که تعویض پی در پی قالب ها (متناسب با شرایط و نیاز روز و همچنین جلوگیری از فرسودگی و سرویس منظم) و همچنین رسیدن به قیمت تمام شده بسیار پایین تر، برای ایشان کاری بسیار آسان خواهد شد.
با تقدیم احترام
سلام.يه سوال براي من پيش اومده كه هم اعصابمو داغون كرده هم باعث سلب اعتماد از اين پاور ميشه.لطفا توجه فرماييد كه اين مشكل با عث تعويض 4 پاور 680 و دو پاور 580 تا كنون براي من ويكي از دوستانم شده.اين پاورها زير لود مخصوصا با كارتهاي gtx 260 275 ,280 زوزه مي كشند.دليلش هم ربطي به ولتاژ ورودي و اين چيزا نداره.چون هم با استابيلايزر هم بدون آن اين اتفاق مي افتد.خواهش مي كنم بدون حاشيه رفن دليل آن و طرز غلبه به اين مشكل رو عنوان كنيد.با تشكر.
نقل قول:
سلام.يه سوال براي من پيش اومده كه هم اعصابمو داغون كرده هم باعث سلب اعتماد از اين پاور ميشه.لطفا توجه فرماييد كه اين مشكل با عث تعويض 4 پاور 680 و دو پاور 580 تا كنون براي من ويكي از دوستانم شده.اين پاورها زير لود مخصوصا با كارتهاي gtx 260 275 ,280 زوزه مي كشند.دليلش هم ربطي به ولتاژ ورودي و اين چيزا نداره.چون هم با استابيلايزر هم بدون آن اين اتفاق مي افتد.خواهش مي كنم بدون حاشيه رفن دليل آن و طرز غلبه به اين مشكل رو عنوان كنيد.با تشكر.
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که می دانید ، به طور معمول کارتهای گرافیک سری GTX200 داری مصرفی بالاتر از 200 وات می باشند. این موضوع بدان معناست که برای این سری کارتها، پاوری مورد نیاز است که حداقل توانی بالاتر از 550 وات داشته باشد و قادر به تحمل حداقل شدت جریانی بیش از 20A در شاخه +12V مورد استفاده کارت گرافیک PCI-E باشد.
- اگر به لیبل پاور GP580B دقت فرمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این پاور با توان خروجی 580 وات، دارای دو لاین 12V+ است که که هر کدام قادر به تحمل شدت جریان 18A هستند.
- اگر به لیبل پاور GP680B دقت فرمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این پاور با توان خروجی 680 وات، دارای چهار لاین 12V+ است که که هر کدام قادر به تحمل شدت جریان 16A هستند.
با این تفاسیر ، ملاحظه می فرمایید که انتخاب شما و دوستانتان از نظر توان کلی پاور، کاملا صحیح و درست بوده است. ولی نکته ای که از دید و توجه شما (همچون بسیاری از افراد حرفه ای که اقدام به پیشنهاد پاور می کنند) دور مانده است، توان هر یک از خروجی های 12V+ بوده است.
حال در اینگونه مواقع برای پاور چه اتفاقی می افتد؟
در اینگونه شرایط و به دلیل اینکه فیلترینگ خروجی (قطعاتی مانند سلف ها و خازنها) برای تحمل شدت جریانی معادل 16A ویا 18A آماده و در نظر گرفته شده اند، تحت فشار قرار خواهند گرفت. از این رو میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط سلف ها، فراتر از انتظار مدار PWM و طراحی سلف ها بوده که موجب حرکت و لرزش هسته سلفها و پیامد ان تولید یک صدای زوزه مانند خواهند شد.
آیا این موضوع برای پاورهای با این رنج توانی، یک ضعف نیست؟
بله، کلیت این موضوع به راهکارهای ارائه شده توسط ویرایش های گذشته استاندارد ATX و EPS بر می گردد. در حقیقت این اشکال برای بیش از 90% پاورهای در این رنج توانی که دارای دو یا چندین لاین +12V هستند، وجود دارد. به همین دلیل کمپانی هایی که فیدبک این موضوع را از بازار دریافت نموده اند، اقدام به عرضه پاورهایی در این رنج توانی نموده اند، که دارای فقط دو یا حتی تک ریل +12V هستند که به راحتی از عهده اینگونه سخت افزارها برآیند. گرین نیز با همکاری کمپانی سون تیم، اقدام به عرضه چهار مدل جدید GP585B, GP685B, GP785B, GP885B نموده است که همگی فقط دارای دو لاین خروجی +12V هستند و این موضوع در کنار افزایش کلی قدرت این شاخه، موجب شده است تا این نسل جدید پاورهای گرین، قادر به پشتیبانی از اینگونه سخت افزارهای جدید باشند. موضوعی که هنوز توسط بسیاری از برندهای معتبر جهانی به مرحله عملیاتی و تولید نرسیده است.
به عنوان مثال و در مقام مقایسه با پاور GP580B که هر لاین +12V آن قادر به تحمل 18A بود، پاور جدید GP585B (که انشاا.. از اوایل تابستان عرضه خواهد شد) دارای دو لاین +12V با تحمل شدت جریانهای 20A و 25A می باشد تا به راحتی توانایی پشتیبانی از اینگونه کارتها را داشته باشد. از طرف دیگر و در مقام مقایسه با پاور GP680B که هریک از چهار لاین +12V آن قادر به تحمل 16A بود، پاور جدید GP685B (که انشاا.. از اوایل تابستان عرضه خواهد شد) دارای دو لاین +12V با تحمل شدت جریانهای 23A و 30A می باشد.
در پایان لازم به ذکر است که همیشه توجه به توان کلی پاور، موید تناسب پاور با سخت افزار نیست. نکته مهم تر در هنگام انتخاب پاور برای سخت افزارهای حرفه ای، توجه به شدت جریانهای عنوان شده خصوصا برای شاخه +12V پاور است.
با تقدیم احترام
مهندس عزيز و استاد من به دليل اين گفتم كه كسي اگر مشكلي پيدا كرد شروع به سفسطه در يك تاپيك نكند و منطقي حرفش رو بزند . متاسفانه بعضي از دوستان سعي بر بزرگ جلوه دادن بعضي از مشكلات كه شايد براي بزرگترين شركتها هم بوجود ميايد ميكنند .
با عرض ارادت هميشگي :11():
پاسخ : بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
آقای مهندس عمرنی باسلام و احترام:
بنده حدود 8 ماه پیش سیستمی را خریدم که الان به نظر خودم شاید این پاور برای این سیستم کم باشه اما چون شرکتی که این سیستم را اسمبل کرد بسیار معتبر بوده و همچنین تا به امروز هم به مشکلی بر نخوردم حساسیت زیادی هم روی این مورد نداشتم.
به هر حال برای جلوگیری از خطرات احتمالی می خواهم نظر شما رو هم بدانم.
مشخصات سیستم:
CPU : Core 2 Duo E8400
M/B : Gigabyte P35
VGA : XFX Geforce 8600GT
Ram : 2*2Gig
Power : Green GP330
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که می دانید ، به طور معمول کارتهای گرافیک سری GTX200 داری مصرفی بالاتر از 200 وات می باشند. این موضوع بدان معناست که برای این سری کارتها، پاوری مورد نیاز است که حداقل توانی بالاتر از 550 وات داشته باشد و قادر به تحمل حداقل شدت جریانی بیش از 20A در شاخه +12V مورد استفاده کارت گرافیک PCI-E باشد.
- اگر به لیبل پاور GP580B دقت فرمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این پاور با توان خروجی 580 وات، دارای دو لاین 12V+ است که که هر کدام قادر به تحمل شدت جریان 18A هستند.
- اگر به لیبل پاور GP680B دقت فرمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این پاور با توان خروجی 680 وات، دارای چهار لاین 12V+ است که که هر کدام قادر به تحمل شدت جریان 16A هستند.
با این تفاسیر ، ملاحظه می فرمایید که انتخاب شما و دوستانتان از نظر توان کلی پاور، کاملا صحیح و درست بوده است. ولی نکته ای که از دید و توجه شما (همچون بسیاری از افراد حرفه ای که اقدام به پیشنهاد پاور می کنند) دور مانده است، توان هر یک از خروجی های 12V+ بوده است.
حال در اینگونه مواقع برای پاور چه اتفاقی می افتد؟
در اینگونه شرایط و به دلیل اینکه فیلترینگ خروجی (قطعاتی مانند سلف ها و خازنها) برای تحمل شدت جریانی معادل 16A ویا 18A آماده و در نظر گرفته شده اند، تحت فشار قرار خواهند گرفت. از این رو میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط سلف ها، فراتر از انتظار مدار PWM و طراحی سلف ها بوده که موجب حرکت و لرزش هسته سلفها و پیامد ان تولید یک صدای زوزه مانند خواهند شد.
آیا این موضوع برای پاورهای با این رنج توانی، یک ضعف نیست؟
بله، کلیت این موضوع به راهکارهای ارائه شده توسط ویرایش های گذشته استاندارد ATX و EPS بر می گردد. در حقیقت این اشکال برای بیش از 90% پاورهای در این رنج توانی که دارای دو یا چندین لاین +12V هستند، وجود دارد. به همین دلیل کمپانی هایی که فیدبک این موضوع را از بازار دریافت نموده اند، اقدام به عرضه پاورهایی در این رنج توانی نموده اند، که دارای فقط دو یا حتی تک ریل +12V هستند که به راحتی از عهده اینگونه سخت افزارها برآیند. گرین نیز با همکاری کمپانی سون تیم، اقدام به عرضه چهار مدل جدید GP585B, GP685B, GP785B, GP885B نموده است که همگی فقط دارای دو لاین خروجی +12V هستند و این موضوع در کنار افزایش کلی قدرت این شاخه، موجب شده است تا این نسل جدید پاورهای گرین، قادر به پشتیبانی از اینگونه سخت افزارهای جدید باشند. موضوعی که هنوز توسط بسیاری از برندهای معتبر جهانی به مرحله عملیاتی و تولید نرسیده است.
به عنوان مثال و در مقام مقایسه با پاور GP580B که هر لاین +12V آن قادر به تحمل 18A بود، پاور جدید GP585B (که انشاا.. از اوایل تابستان عرضه خواهد شد) دارای دو لاین +12V با تحمل شدت جریانهای 20A و 25A می باشد تا به راحتی توانایی پشتیبانی از اینگونه کارتها را داشته باشد. از طرف دیگر و در مقام مقایسه با پاور GP680B که هریک از چهار لاین +12V آن قادر به تحمل 16A بود، پاور جدید GP685B (که انشاا.. از اوایل تابستان عرضه خواهد شد) دارای دو لاین +12V با تحمل شدت جریانهای 23A و 30A می باشد.
در پایان لازم به ذکر است که همیشه توجه به توان کلی پاور، موید تناسب پاور با سخت افزار نیست. نکته مهم تر در هنگام انتخاب پاور برای سخت افزارهای حرفه ای، توجه به شدت جریانهای عنوان شده خصوصا برای شاخه +12V پاور است.
با تقدیم احترام
سلام و عرض ادب خدمت مهندس عمرانی دوست داشتنی .
مرسی مهندس . برای من که خیلی جالب بود این موضوع ! فقط جسارتا یک سوال :
برای مثال همانطور که اشاره کردید مدل GP580B دارای 2 ریل 12+ هست که هر ریل تا 18 آمپر رو تحمل میکنه .
VGA های سری GT200 هم برای مثال GeForce GTX 285 دارای 2 کانکتور 6PIN PCI-E هستند . اگر مصرف چنین کارتی رو حداکثر 200W در نظر بگیریم اگر اشتباه نکنم هر کانکتور هم 75W رو به VGA تزریق کنه . 50W هم از طریق اسلات به کارت منتقل میشه . در این صورت مصرف هر کانکتور حدودا 6.5 آمپر میشه و جریانی که از اسلات کشده میشه هم حدودا 4.5 آمپر میشه .
حال اگر جریان هر کانکتور 6PIN PCI-E از یک لاین 12V+ تامین بشه از طرفی اون 4.5 آمپر هم از یکی از این دو شاخه ، تصور نمیکنم فشار چندانی به پاور اعمال بشه .
اینجاست که سوال ایجاد میشه :
در اینگونه پاور ها ، جریان کانکتور ها چگونه تامین میشه ؟ آیا هر دو کانکتور به یک لاین12V+ متصل هستند یا به صورت دیگری هست ؟
با تشکر . :11():