جنگ اعصاب با فن های 775 پین !!!
شما هم با جا زدن فن های سی پی یو 775 پین مشکل دارید ؟:1. (27): اینورشو جا میزنی ... اونورش میپره بالا... اونورشو جا میزنی ... طرف دیگه میزنه بیرون !!! :1. (38): خلاصه کلی باید زجر بکشی تا 4 طرف کامل جابره !!! شما راه بهتری سراغ ندارید ؟! AMD خوبه ها ... این دردسرا رو نداره !!! :lol:
پاسخ: جنگ اعصاب با فن های 775 پین !!!
درسته جا زدنشون سخته
یک سوال هم دارم
فنی که وصل میکنیم روش میاد رو CPU میچسبه یا میچسبه رو کاور روی Cpu و مستقیما باهاش تماس نداره؟
پاسخ : جنگ اعصاب با فن های 775 پین !!!
وحید جان بهترین روش برای جا زدن این نوع فن ها به صورت ضرب دری میباشد .
ادرلان جان منظورتون رو متوجه نشدم !!!
نقل قول:
درسته جا زدنشون سخته
یک سوال هم دارم
فنی که وصل میکنیم روش میاد رو CPU میچسبه یا میچسبه رو کاور روی Cpu و مستقیما باهاش تماس نداره؟
مستقیم با IHS تماس داره ، اگر تماس نداشت که نمی شد حرارت رو کنترل کرد .
يكسري فن هاي deep cool هست كه از طريق زير برد پيچ ميشن . صداي كمتري دارند و راحت با cpu در تماس هستند . من موجود دارم .
نقل قول:
يكسري فن هاي deep cool هست كه از طريق زير برد پيچ ميشن . صداي كمتري دارند و راحت با cpu در تماس هستند . من موجود دارم .
بیشتر مشکل ما بر سر فن باکسشون هست !!! این رو که شما میگی چند قیمته ؟! یه عکس ازش میذاری ؟ :1. (27):
بله اینتل با وجود اسم بزرگی که داره اما تو طراحی نصب فن روی برد به نظر من بسیار ضعیف کار کرده که بسیاری از اسمبلیستهای مبتدی و بعضی از سود جویان با بد جا زدن فن مشکلاتی رو برای مصرف کنندگان بوجود میارن که جنبه درآمدزدایی هم براشون داره !
برعکس فنهای AMD واقعا ساده و بدون مشکل نصب میشن
سه مدل هست : از 8 تومن شروع ميشه تا 17 تومن
يك مشكلي ديگه هم هست . به دليل فشاري كه بر اثر جا زدن فن به برد وارد ميشود برد بستگي به نوع و كيفيت PCB كمي تاب بر ميدارد .