1 :تعداد فایل پیوست
کار با بلوتوث در ویژوال بیسیک 6
سلام.
همونطور که قول داده بودم امروز می خوام یه کامپوننت برای کار با بلوتوث در VB 6.0 بزارم. حا لا به یه سرس مشخصات بارز این کامپوننت می پردازیم.:great:
این کامپوننت ابزار کاملی رو در اختیار شما قرار خواهد داد تا شما بتوانید به اسانی هر برنامه ای که می خواهید را به مرحله ی اجرا در آورید:party:.به عنوان مثال می توانید برنامه BluChat بسازید و با یگ گوشی بلوتوث دار یا یک رایانه بلوتوث دار چت کنید :yes:. یا میتوانید برنامه ای برای ارسال فایل به گوشی ها یا رایانه ها بسازید. ویا می توانید یک برنامه تبلیغاتی ارسال اس ام اس بسازید که مثلا هرک وارد محدوده ی شرکت ،رستوران،و ..... شد ای sms یا Logo مورد نظر شما برای افراد ارسال شود:cool:. من سورس ارسال sms و BluChat را برای شما گزاشتم :wink:.
در ضمن شما اگر سورس خاصی در این ضمینه نیاز داشتید می توانید در همین قسمت درخواست بدهید:1. (38):.
لطفا نظر بدین.....................:wink: به خدا مثل سورس ها و کامپوننت های من کم گیر میاد. :1. (27):
دانلود در پیوست:
پاسخ: کار با بلوتوث در ویژوال بیسیک 6
ممنون محمود جان ... کارت عالیه ادامه بده .. در ضمن محمد جان این کامپوننت به به صورت کامل نیست دمو هست و یه چیز مهم تر این کامپوننت فقط واسطه که ایز برنامه های دیگه برای ارتباط با بلوتوث استفاده میکنه .. من این برنامه رو اجرا کردم برنامه IVT BlueSoleil که از برنامه های معروف بلوتوث هست میاد بالا و از اون استفاده میکنه .. خوب باید این برنامه نصب نباشه جایی اونوقت چی ؟.... لطف کن اگر توی زبان های دیگه هم فعالیت میکنی لطف کن سورس ها و کامپوننت هایی از این دست رو به زبان های C# و vb.Net هم قرار بده ... با تشکر
سورس کامل بلوتوث با VB.net
سلام.
امروز بخاطر درخواست برخی از دوستان سورس کامل برنامه ارسال بلوتوث رو برتون آوردم تا بتونین از اون استفاده کنید. این سورس بصورت کامل هست یعنی تمامی کارهایی را که می خواهید با بلوتوث انجام دهید را به صورت کامل جمع آوری کردم و به صورت دسته بندی شده در اختیار شما گزاشته ام. فکر کنم سورس خوبی باشه. در ضمن من در حال آماده کردن این سورس به زبان #C نیز هستم.
این سورس را از سرور پرشین گیگ دانلود کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن میتوانید کامپوننت مورد نیاز را از لینک زیر بگیرید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن این رو هم بگم که بخاطر امتحانات یه کم دیر به دیر آپ میکنم.
ممنون محمد جان .. جواب سوال منو ندادید
با سلام!
آقا محمود عزیز!
بنده با سورس VB.Net که گذاشتید مشکل دارم.
کامپوننت ها رو قرار می دم، برنامه ساخته می شه ولی یه خطا در رابطه با BT Framework میده و برنامه بسته می شه.
بی زحمت سورس رو بررسی کنید.
با سپاس
آرمین:11():
با سلام.دارم دنبال help کامل کامپوننت kd tele 4 یا kdtele 3.6 می گردم می تونی کمکم کنی. می کن همراه خود کامپوننت هست ولی من پیداش نکردم
کار با پردازش تصویر در ویژال بیسیک هم اگه ممکنه:
نقل قول:
با سلام.دارم دنبال help کامل کامپوننت kd tele 4 یا kdtele 3.6 می گردم می تونی کمکم کنی. می کن همراه خود کامپوننت هست ولی من پیداش نکردم
متاسفانه به خاطر امتحانات پایان ترم نمیتونم زیاد سر بزنم .. سر فرصت براتون پیداش میکنم