اورکلاک پردازنده E7200 با مین P5Q
سلام من تازه اومدم به جمعتون که یکی از دوستانم اینجا رو به من معرفی کرده و خوشحالم که در این فروم عضو شدم :1. (23):
به سخت افزار خیلی علاقه دارم و جدیدا به اورکلاک هم علاقه پیدا کردم
مشخصات سیستم :
پردازنده :E7200
مین : ایسوز P5Q
رم : 2 تا 1 گیگ Corsair CM2X باس 800
پاور : گرین 580 EPS
هیچ چیز از اور نمیدونم البته یه مقدار تحقیق کردم اما تو قسمت بایوس این مادربرد یه مقدار گیج کنندس به همین خاطر عکسش رو میزارم تا بتونم دقیقا مطالب رو بگیرم
در ضمن من میخوام با فن خود سی پی یو اور کنم البته فعلا و نمیخوام به سی پی یوم فشار بیاد و عمرش کم بشه
فقط میخوام قلقها رو یاد بگیرم و خودم یواش یواش با کمک شما شروع کنم تا مثل شما حرفه ای بشم :yes:
این عکس قسمت اورکلاک بایوس P5Q
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پیشاپیش ممنون :11():
پاسخ: اورکلاک پردازنده E7200 با مین P5Q
نقل قول:
سلام من تازه اومدم به جمعتون که یکی از دوستانم اینجا رو به من معرفی کرده و خوشحالم که در این فروم عضو شدم :1. (23):
به سخت افزار خیلی علاقه دارم و جدیدا به اورکلاک هم علاقه پیدا کردم
مشخصات سیستم :
پردازنده :E7200
مین : ایسوز P5Q
رم : 2 تا 1 گیگ Corsair CM2X باس 800
پاور : گرین 580 EPS
هیچ چیز از اور نمیدونم البته یه مقدار تحقیق کردم اما تو قسمت بایوس این مادربرد یه مقدار گیج کنندس به همین خاطر عکسش رو میزارم تا بتونم دقیقا مطالب رو بگیرم
در ضمن من میخوام با فن خود سی پی یو اور کنم البته فعلا و نمیخوام به سی پی یوم فشار بیاد و عمرش کم بشه
فقط میخوام قلقها رو یاد بگیرم و خودم یواش یواش با کمک شما شروع کنم تا مثل شما حرفه ای بشم :yes:
این عکس قسمت اورکلاک بایوس P5Q
پیشاپیش ممنون :11():
خوش آمدی انشاءالله که از این فروم خیلی چیز هارو یاد میگیری :11():
سیستم شما خیلی خوب هست انتخاب خوبی کردی :yes:
ولی اول از همه باید بدونی که :
اورکلاک چندین مزیت و چندین معایب را دارا هست که اگر یک سری مسائل را رعایت نکنی اورکلاک به جزء ضرر واست هیچ چیزی نداره :yes:
اول از همه باید در اورکلاک هیچ اقدامی بدون اطلاعات سخت افزاری و ... انجام ندی و هر بلایی سره سیستمت بیاد به عهده ی خودت هست :whistle:
اورکلاک که انجام میشه به قطعه ی مورد نظر فشار بالایی وارد میکنه که این فشار موجب بالا رفتن دمای قطعه میشود پس باید در اورکلاک به فکر یک سیستم خنک کننده ی خوب باشی وگر نه این دمای بالا قطعه را داغون میکنه :1. (38): یعنی تو اور باید کولینگ خوبی داشته باشی تا بتونی یه کارایی بکنی که بشه بهش گفت اور :1. (40):
با کولینگ معمولی هم میشه اور کرد ولی به مقدار کم که بستگی به قطعه داره و... .
در کل اورکلاک از نظر کاربر های کم تجربه و بی اطلاع سخت افزاری (حرفه ای ) یک امر خطرناک و دود شدن سیستم به شمار میره ! که بنده هم اشاره کردم اگر دمای قطعه ی مورد نظر کنترل نشه 100% به جزء ضرر هیچ مزیت نداره :yes:
و از نظر یک کاربر حرفه ای و با امکانات لازم یک امر خیلی سود مند به شمار میره :1. (40):
خوب میریم سره اصل مطلب :
CPU شما با کولر فابریک که در داخل جعبه اش بوده اورکلاک خیلی بالایی را نمیتونه تحمل کنه ! سرعت فعلی این CPU در حال حاضر 2.50 هست با آن فن نهایتا تا 3.0 اور میشه که پایدار و بی خطر هست که از نظر من اینه و بستگی به دمای کیس و محیط هم داره:1. (26):
اور کلاک رم زیاد تو کارایی تاثیرمحصوصی نداره(البته به مقدار کم مثلا از DDR2 800 به 1200 بری چرا تاثیر محصوص داره :yes: ) مگر اینکه عشق اور باشی و هر چیزی را بخوای اور کنی که اون دیگه بحثش فرق میکنه :1. (38):
با تشکر
خیلی ممنون حسین جان :11():
والا از امضاتون مشخصه که یک اور کلاکر حرفه ای هستید و حرفهاتون هم کاملا متین
میدونم که برای یه اور خوب و حرفه ای باید یک کولینگ مناسب تهیه کنم اما برای شروع تونستم فقط این سیستم رو جفت و جور کنم . انشاالله وقتی تو این کار حرفه ای شدم یک کولینگ تهیه میکنم .
اما با فن خود سی پی یو فرمودید مثلا میشه تا 3.0 گیگاهرتز اور کرد که فکر میکنم خوب باشه باسه شروع
در مورد رم هم اگه باسش از 800 بره رو 1066 یا 1200 عالی میشه
حالا بقیه دوستان هم نظر و راهنماییشون رو بگن تا به فیض برسیم
شما اول با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برنامه دمای CPU را در حالت بیکاری چک کن و بگو که چند بود و با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برنامه که از 100% CPU استفاده میکنه بعد از 30 دقیقه دما را چک کن و بگو راستی دکمه ی استارت یادت نره !این هم دمای حالت لود
و دمای محیط کیس را هم چک کن
؟:whistle:
دمای حالت بیکاری رو 46 درجه و با 30 دقیقه کارکرد برنامه Orthos رسید به 61 که عکسش رو گذاشتم دما چطوره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست من تو این دما بالا تو load فکر oc با فن استوک رو نکنی بهتر هست .
دوستان عزیز ، قبل از ارجاع تست Max Temp حتمآ bios رو چک کنید . این مادربورد به احتمال زیاد نیاز به آپدیت bios داره . چون دقیقآ 10 درجه اختلاف دمای بیشتر از مقدار عادی حس میشه .
این هم میتونه باشه . از درست نصب شدن فن هم مطمئن بشو . بعضی وقتها چفت نشدن درست یک پایه ممکنه باعث حرارت بیشتری از حد معمول بشه .
یک توصیه به دوستانی که با فن استوک میخوان اور کنند . اول کمی خمیر سیلیکون تهیه کنند . خمیر قبلی رو پاک کنن .اندازه یک نخود وسط cpu خمیر بزند و بعد شروع به اور کنند . من تاثیرش رو تجربه کردم .
خوب این دما که کاملا درسته چون با PC Probe هم همین دما نشان داده میشه :yes:
و این دمای بالا به چند چیز بستگی داره !
شما یک تست دیگه بگیر که درب کیس باز باشه و اطمینان هم حاصل کن از درست نصب بودن فن و خمیر سیلیکون :whistle:
اگر فن استوک واقعا استوک باشه باید دما 30 الی 35 باشه نه 46 :1. (2): با این CPU :yes:
پس ببین که مشکل از کجاست ؟:1. (26):