عرضه لب تاپ جدید از سوی شرکت DELL
یه لب تاپ حرفه ای برا گیمرها.
شرکت dell لب تاپ جالب و با کارایی مناسب برا گیمرها طراحی کرده که رزولیشن بالای هم داره (1920X1200) با صفحه ال سی دی 17 اینج .این لب تاپ در رده high-end قرار می گیره
این لب تاپ با امکا نات عالی و طراحی قابل قبول احتمالا مورد پسند گیمرها قرار می گیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اطلاعات بیشتر:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]این تصویر تغییر اندازه داده شده است. روی این جایگاه کلیک کنید برای مشاهده تصویر کامل. تصویر اصلی دارای اندازه 800x600 میباشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: عرضه لب تاپ جدید از سوی شرکت DELL
سلام دوستان من يه لب تاب مي خوام براي اينترنت عالي باشه براي برنامه هاي اتوكد و فوتوشاب ونمايش فيلم هم خوب باشه وسرعتش بالا باشه باتريشم خوب باشه _ لطفا راهنماييم كنيد
سلام عذر میخوام من میخوام لب تاپ بخرم اما میدونم چی بخرم. میشه شما کمکم کنید؟
:love:[quote=nastaran68;142996]سلام عذر میخوام من میخوام لب تاپ بخرم اما میدونم چی بخرم. میشه شما کمکم کنید؟ سرعتش بالا باشه واسه برنامه اتوکد و فوتوشاپ هم توانایی لازم رو داشته باشه
دوست من بهتره شما قبل از جواب دادن تاریخ پست هارو هم نگاه کنین:great:
با سلام
هرکی مشاوره لپ تاپ می خواد بره به بخش مربوطه و پست جدید بده (اول پستها و خارج از کادرشون)
ببخشید به دلیل پست نامربوط و اگه میشه راجع به لپتاپهای موجود در بازار ایران (تهران) بحث کنید بهتره
نقل قول:
دوست من بهتره شما قبل از جواب دادن تاریخ پست هارو هم نگاه کنین:great:
چقدر سخت میگیری جیگر ؟؟؟ :whistle::whistle: