رای گیری برای انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی
سلام دوستان .. این تاپیک برای انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی از دید شما ایجاد شده است ... در این تاپیک زبان های برنامه نویسی به رای گیری گذاشته میشوند و شما دوستان عزیز باید یک زبان برنامه نویسی از شماره های زیر را انتخاب کنید ... در ضمن فقط شماره ذکر شود :
کد:
1 - Visual Basic
2 - VB.Net
3 - C,C++
4 - C#.net
5 - J#
6 - Assembly
7 - Delphi
8 - Pascal
9 - Java ( J2SE & J2ME & J2SE )
10 - دیگر زبان های برنامه نویسی
پاسخ: رای گیری برای انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی
تا الان که C#.net و delphi بیشترین رای رو گرفتن
اخه این چه رای گیری هست :whistle: همه زیان برنامه نویسی هست و نمیشه مقایسه کرد و هر کدوم کارکرد خاص داری حداقل میشد طبقه بندی کرد به هر حال اونیکی ها که در مقابل ASM , JAVA هیچی هستن :yes: من این 2 تا رو قبول دارم ولی به هر حال به این صورت ... اشتباهه
خوب ما هم نخواستیم با هم مقایسه کنیم .. این نظرسنجی فقط برای این است که معلوم بشه کاربران بیشتر به کدوم زبان علاقه مند هستند و ترجیح میدهند که برنامه بنویسند
همه می دونن c#.net ویرانگری بدون رقیب.
ولی هیچ وقت نمی شه cوc++ رو کنار گذاشت.کلا c خدای برنامه نویسی با مشتقاتش.بهترین زبان برای برنامه های تجاری و کاربردی سی شارپه ولی با این که خدای امکاناته و خیلی بسته.برای ویروس نویسی و بقیه کار های حرفه ای بازم باید پاچه c رو چسبید
بدون شك#c بهترين زبان برنامه نويسي چون كامل شده ي :++java vb c,c ونميشه گفت زباني از#C بهتر وجود داره.
من كه با Intel visual fortran كار ميكنم
با اين انحصار طلبي اينتل بعيد ميدونم زبان برنامه نويسيي از نظر سرعت به پاي اون روي ردازنده هاي ايتل برسه
همون سی شارپ رو من کار میکنم خیلی خوبه !
فقط از نظر حرفه ای و جامع بودن هیچ زبانی مثل سی پلاس پلاس نمیشه ! :give_rose: