سلام دوستان،
کسی میتونه راهنمایی کنه توی مشهد از کجا میشه G.Skill پیدا کرد ؟!
ممنون
Printable View
سلام دوستان،
کسی میتونه راهنمایی کنه توی مشهد از کجا میشه G.Skill پیدا کرد ؟!
ممنون
مشهد رو نمی دونم ولی خوب بهترین سورس برای رم های G.skill کیوان هست ( نمی دونم اینجام عضوه یا نه ) ولی خوب اگه پیدا نکردین بگین شماره تلفنش رو بهتون بدم تماس بگیرین، به هر جا هم که بخواین می فرسته با قیمت مناسب
ممنون میشم اگر شماره ایشونو به من بدید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اونجا شماره موبایل زده.
نقل قول:
سه باره سلام!:1. (38):
در مورد Gskill باید بگم>>>>> گشتم نبود نگرد نیست!:1. (38):
همون منبعی که وحید جان گفتن بهترینه:great:
با تشکر
نهایتا میشه با این مساله پی برد که اصولا توی مشهد دنبال چیزی نباید گشت !:whistle:
آقا چه انتظارات عجیبی داری.کلان شهرستانا همینطورن ....واسه هر قطعه ممکنه 3 ماه خماری بکشی..یادمه تو یکی از فروم های مرتبط با سخت افزار تاپیک درددل نامه زدم و واسه هر قطعه کامپیوترم شرح حال خریدنش را نوشتم...کلی هم تاپیکه پست خورد و همه نشستن درد دل کردن:دی
زیاد هم نا امید نباش برادر!:1. (38):نقل قول:
بعضی از محصولات به راحتی پیدا میشن مثل مادربردهای giga و abit یا مثلا پردازنده های اینتل یا محصولات coolermaster و یا محصولات Evga یا XFX منتها باید جیگرت در بیاد تا سفارش بدن و اگه اگه اگه تهران موجود بود و تونستن آقایون (شایدم خانمها!:1. (38):) پیدا کنن براتون بفرستن و با شاید 2 برابر قیمت (اگه بفهمن ناشی هستی!) بهت بفروشن!
در کل سعی کن در این زمینه مستقیما از تهران خرید کنی! (که البته اونم مشکلات خاص خودشو داره!:1. (38):
با تشکر.
دقیقا همینه، آخه جالبترش اینه که وقتی هم که نیس برمیگردن بهت میگن خوب وقتی نیس یا اینو ببر یا اونو! هی میگی آقاجان من فلان مدلو میخوام باز حرف خودشو میزنه! این موردش از همه بدتره. من هیچ زمان توی تهران به این مشکل نخوردم، اگر نداشتن دیگه نمیگفتن خوب حالا که نیس بیا این و اونو ببر.
بالاخره تصمیم کبری انجام شد و با یکی از دوستانم تماس گرفتم تهران و G.Skill F2-6400CL4D-2GBHK خریدم.:great::1. (5):