مشكل در بازي call of juarez
سلام بچه ها من اون قسمت بازي كه ميره تو اتاق سوزي بعد از پنجره ميپره بيرون بعدش از اون كنار ميره بعدش يه كوچه هست سمت راست ميرم ميرسم به يه جايي كه كه سه نفر وايسادن نگهباني ميدن و روبروشون يه كالاسكه هست كه يه نگهبان هم اونجاست حالا وقتي من ميرم سمت كالاسكه با يه گلوله دهنم رو سرويس ميكنن نميدونيد چيكار بايد كرد درست در مرحله دوم ؟؟؟؟
RE: مشكل در بازي call of juarez
[size=x-large]
jak_1300
عضويتت را تبريك ميگم
والا منم خيلي سعي كردم از رفيقام پرسيدم كسي اين بازي رو نكرده تو كامپيوتر منم نصب نميشه ايرور ميده [/size]
نقل قول:
ارسالی توسط X Man
[size=x-large]
jak_1300
عضويتت را تبريك ميگم
والا منم خيلي سعي كردم از رفيقام پرسيدم كسي اين بازي رو نكرده تو كامپيوتر منم نصب نميشه ايرور ميده [/size]
مرسي دوسته من
باي
نقل قول:
ارسالی توسط jak_1300
سلام بچه ها من اون قسمت بازي كه ميره تو اتاق سوزي بعد از پنجره ميپره بيرون بعدش از اون كنار ميره بعدش يه كوچه هست سمت راست ميرم ميرسم به يه جايي كه كه سه نفر وايسادن نگهباني ميدن و روبروشون يه كالاسكه هست كه يه نگهبان هم اونجاست حالا وقتي من ميرم سمت كالاسكه با يه گلوله دهنم رو سرويس ميكنن نميدونيد چيكار بايد كرد درست در مرحله دوم ؟؟؟؟
من خودم این بازی را انجام ندادم. ولی برای کمک به شما گشتم و این رهیافت بازی را پیدا کردم که به زبان اصلیه. این هم لینکش:
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/call_of_juarez.txt
اگر هم کدهای تقلب را میخوای بگو که برات بگذارم.
باید فرارکنی به سمت جنگل مراقب باش نگهبانا نبیننت وقتی پریدی بیرون تا جایی که یادمه باید بری به سمت غرب خودت.....
دوستان راهنمایی کردن ضمنا من به شما پیشنهاد می کنم که حتما بازی رو تموم کنید چون واقعا قشنگه.
پاسخ: مشكل در بازي call of juarez
سلام
من امروز عضو شدم
بازی call of juarez رو گرفتمش وروسیستمم نصبه تو مرحله اولش موندم که چطوری ردش کنم فقط میتونم از کوه بیام پایین وتا جلو در مزرعه بیام ویه پیرمرده هستش که تا میخوام برم تو میگه :هی تو داری چه غالطی میکنی ومن میگم باشه باشه ....) بعد اون دیگه نمیدونم چیکار کنم ومرحله رو رد کنم
کسی میتونه کمک کنه ؟
پاسخ: مشكل در بازي call of juarez
بابا یه نفر راهنمایی کنه ...........
من دیروز بازی رو خریدم کل بازی رو نصب میکنم و کرک رو مریزم تو محل نصب بازی وقتی رو آیکن بازی میزنم هیچی نمیاد و خطایی هم نمیده من روی چند تا سیستم دیگه هم تست کردم بازم جواب نگرفتم کسی که بازی رو نصب کرده یه راهنمایی کنه چطوری این کرک رو نصب کنم کرک رو کجا کپی کنم و .....
آخه تو سی دی بازی هیچ راهنمایی نبود خواهشا سریع راهنمایی کنید خیلی گرفتارم..................