طبق گفته خودتتون كه ميشه همون 29 توماننقل قول:
27 تومن دادن 2 تومن هم سهم شاگرد = 29 نه 30
يك تومان چي ميشه ؟
Printable View
طبق گفته خودتتون كه ميشه همون 29 توماننقل قول:
27 تومن دادن 2 تومن هم سهم شاگرد = 29 نه 30
يك تومان چي ميشه ؟
من جایی حرفی از 30 تومن نزدم!نقل قول:
میدونید مشکل از کجاست؟
هر مسئله ای از زوایای مختلفی قابل بررسی هست و طبیعتا راه حل های مخنلفی برای اون ارائه میشه.
شما مبنای گردش مالی کل رو در این مسئله 30 تومن فرض میکنید که در این صورت جواب دوستانی مثل علیرضای عزیز صحیحه.
اما اگه مبنای مسئله رو 25 تومن در نظر بگیرید راه حلی که گفتم مشکلی نداره. :1. (23):
نـیـچـه: وقتی برای حل کردن یک مسئله دو راه موجود باشد، من همیشه به راه سوم متوسل میشوم.
سپاس
ببينيد فلسفه اين جور معما ها ارائه ديد يا زاويه جديدي كه يك رويداد و اتفاق است ، كه بتونه مخاطب رو در گير مسائل كني كه با فرمول خودش عنوان ميكند ، دقيقا از اين روش خيلي جاها استفاده ميشه مي كرد ، كه خيلي هم جواب ميده .
مثلا ، ارائه يك طرح خاص مالي كه ميشه آخر كار و به مشتري نشان داد و او را ازمتن اصلي خارج كرد ، كه در اين صورت ميشه ذهن مخاطب را منحرف كرد و با مسئله از ديد فرد همراه كرد.
چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد
اگر در نظر بگيريم كه 25 تومان دست فروشنده مونده
2 تومان دست شاگرد ( كه نوش جونش )
3 تومن هم به خريدار
همه چي درسته
ولي نكته اينه كه همه هم راضي هستند الخصوص شاگرد
:yes:
ولی بازم مشکل3*9 پابرجاست
درسته که از بقیه ی راهها به 30 میرسیم ولی اگه از 3*9 بریم میرسیم به تناقض
یکی یه راهی برای 3*9 پیدا کنه:1. (27):
27=3*9 پس تا اینجا با حساب این که نفری 9 تومان دادند 27 تومان داریمنقل قول:
حالا شما نباید 2 تومان رو با 27 تومان جمع بزنید چون این 2 تومان از 9 تومانی است که هر نفر داده که ا(گر اون پول پس داده بشه نفری می شه 8.333 که اگر در 3 ضرب کنی با اون هایی که پس داده شده می شود 30 تومان)
حالا شما باید 27 تومان رو با 3 تومانی که هر نفر گرفته جمع بزنی
کاملا درسته در واقع هر نفر 1.333333 تخفیف گرفته ولی شاگرد موقع برگردوندن پول مقدار صحیح یعنی یک رو بر می گردونه در نتیجه 3*0.3333333 این وسط می پره(میره تو جیب شاگرد).