پاسخ: تست Iq با تشخیص یک عکس و تست فعال بودن نیمكره چپ یا راست مغز !
:surprised::1. (4):نهههههههههههههه:gasp::1. (2):
اما برای من جالبه که میشه با یک انیمیشن Iq افراد را تشخیص داد:1. (37):
ببین در شرایط عادی به کسانی که هوشی آنها 70 تا 130 دارند میگویند با هوش و به افرادی که هوش آنها بالاتر از این میزان هست میگویند تیزهوش
لازم به ذکر است تا حالا هوشی بالاتر از 170 کشف نشده است
هوش از روی فعالیت دو نیم کره سنجیده میشود حالا در افراد مختلف این میزان متفاوت هست که در تست بعد در رابطه با این موضوع بیشتر صحبت میکنم
دوست عزيزم امير جان من قبلا روي موضوعات خطاي ديد تقريبا وسيع كار كردم . شما با Image Ready باز كن بد به فريم ها دقيق دقت كن در يك جا كه اين خانم داره ميچرخه ميبيني كه يك حالت خطاي ديد ايجاد ميشه و شما از دو جهت ميتوني به صفحه نگاه كني و دقيقا از اون فريم به بعد دقيقا پاد ساعت گرد ميشه چرخش و مخاطب هر دو نوع را ميبينه :1. (38): .
2- اين موضوع چه ربطي به IQ داره؟
3- چه ربطي به فعال بودن نيمكره چپ يا راست مغز داره ؟
بنده تا حالا دو الي سه تا عكس كلا بيشتر نديدم كه به صورت علمي و محاسبه شده ايجاد شدند كه اون ها هم از خطاي ديد چشم انسان استفاده ميكنند يعني در كل ربطي به IQ و ... نداره همش خطاي ديد هست .
حالا ميگيد نه بگذاريد بقيه دوستان هم با Image Ready تست كنند .
شما اون يكي را هم بگذاريد اگه درست باشه من حرفي ندارم اما اين يكي كه نبود :1. (38):
قربانت شهريار:love:
در ضمن فريم دقيق هم 24-25 هست ! كه دقيقا از يك خطاي ديد دو جهته استفاده ميكنه كه شما قادر نيستيد بفهميد كدام پا جلو و كدام پا عقب است . البته يك نكته را لازم هست بگم بنده الان كل خانواده را به تست گرفتم :دي تنها نكته اي كه در كار هست اينه كه چشم هاي مختلف زمان هاي مختلفي تفاوت جهات پاد ساعت گرد و ساعت گرد را متوجه ميشند (يعني در اون فريم خاص به بعد بعضي ها باز پاد ميبينند و بعضي ها درست ولي همگي هر دو جهت را ميتونند مشاهده كنند ) .
با اين حال منبعي چيزي داري بده با خود ايجاد كننده هم بحث كنيم يا بالاخره ايشون بنده را قانع ميكنه و يا من اون را .
قربانت شهريار
با تشکر از شهریار نتیجه میگیریم که کلا سرکاریه.:1. (38):
این تصویر دوم توضیحات در خود تصویر هست :love:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بابا ماشاالله همه رفتن جز نوابغ که.
ممنون micron عزیز. به نظر من سازنده ی این انمیشن یکمی نابغه بوده تا بیننده ها.
شهریار اگه خطای دید رو در نظر بگیریم شاید بیشه این تست رو اینطوری تصحیح کرد که هر کی فقط در یک جهت دید، خطای دید کمتری داره؟
نظرت چیه؟ (آخه خودم یه جهت دیدم)
نقل قول:
بابا ماشاالله همه رفتن جز نوابغ که.
ممنون micron عزیز. به نظر من سازنده ی این انمیشن یکمی نابغه بوده تا بیننده ها.
شهریار اگه خطای دید رو در نظر بگیریم شاید بیشه این تست رو اینطوری تصحیح کرد که هر کی فقط در یک جهت دید، خطای دید کمتری داره؟
نظرت چیه؟ (آخه خودم یه جهت دیدم)
در مورد تصوير درست مايكرون درسته ! اما باز هم احتمال ميدم ربطي به نيمكره نداره ! ( اين يكي را خيلي مطمئن نيستم )
در مورد دومي هم بچه ها اينقدر سخت نيست شما ميتونيد با Image Ready باز كنيد ببينيد قضيه چيه .
در مورد سوال شما هم بايد بگم ميشه همچين چيزي گفت !
( دوستان من يك مدت فقط اين تصاوير را جمع ميكردم و روش كار ميكردم متخصص اين باب كه نيستم :1. (38): )
شهریار جان بازهم اگر هم ربطی به نیم کره نداشته باشه جالب که هست !! نیست ؟ هست ؟ چی ؟
ممنون تست با حالي بود.....ok
تست دوم هم تكراري ولي اين رو هم به خوبي رد كرديم.......