با اجازه نام تاپیک عوض شد ( یعنی زیباتر شد! )
Printable View
با اجازه نام تاپیک عوض شد ( یعنی زیباتر شد! )
در همه جاي قران نوشته كه امام زمان در غيبت پيش خدا هستند!!
----------------
با موجودات فضايي 59 % موافقم!
اگه اين موجودات وجود دارند پس بايد در زمين ديده ميشدند
يا عوامل خاصي ميذاشتن
ولي دانشمندانم گفتن كه كهكشان هايي پيدا كردن كه قابل زندگي حياط است!
شايد اين دليل هم باشه
ولي يه فكر بكر:
بچه ها قرار بذاريم فردا بريم برمودا!!!:d
حجت اگه تو قرآن نوشته بود الان شیعه سونی وجود نداشت!!!!!
پول بلیطو بده من خودم میام!
شما که میگی همه جای قرآن نوشته ، لطفا فقط یه دونه از اون آیاتش رو به من نشون بدهنقل قول:
در همه جاي قران نوشته كه امام زمان در غيبت پيش خدا هستند!!
من 100% اعتقاد دارم بهشون ( نظر شخصیمه)نقل قول:
با موجودات فضايي 59 % موافقم!
اگه اين موجودات وجود دارند پس بايد در زمين ديده ميشدند
يا عوامل خاصي ميذاشتن
منظورت حیات بود دیگه ؟!نقل قول:
ولي دانشمندانم گفتن كه كهكشان هايي پيدا كردن كه قابل زندگي حياط است!
خب یه لینکی بده ببینیم دانشمندان کجا گفتند که توی کهکشانهای دیگه امکان زندگی هست؟!
دارم تاپیک را میخونم من یادمه دبستان بودم در موردش اطلاعاتی کسب کردم که ان شا ال... الشیر می کنیم:1. (38):
میخواستم ببینم با این شلوار های پاچه برمودا رابطه داره ؟! :1. (38): ( شـــوخـــی )
منتظر باشید الان بیام مخ همه دوستان میره تو فرغون :1. (38):
ممنون
شهریار:11():
بسیار عالی دوستان عزیز لذت بردم :1. (23):
اما خیلی از مسائل هست که اینجا میشه بحث بشه ...
یکی Ufo ها ! بهتره بگیم که دانسته های بشر هنوز نتونسته 100 % وجود داشتن یا نداشتن این ها را بگه چون ما دسترسی خیلی کوچکی به فضای بی انتها داریم ! همه چیز ممکنه ، ممکنه موجوداتی در سیارات دیگه در کهشکانی دیگه زندگی کنند و اصلا همه چیز آن ها با من فرق کنه ...
اما در حال حاضر من در مورد ماورا طبیعه مطالبی خوندم اما چون با چشم ندیدم نمیتونم قبول کنم اما وجود نداشتن آن ها را هم رد نمیکنم !
چیزی که در تجربه به اون رسیدم این هست که انسان هر چیزی که دانش کافی در مورد اون نداره به افسانه ، معجزه و ... ربط میده ! قطعا مثلث برمودا هم دلیل علمی داره که بشر هنوز به اون دست پیدا نکرده ... :1. (23):
من اطلاعات کاملی در این زمینه ندارم اما به نظر من مقوله می تونه ساده تر حل بشه به این صورت که اعلام عمومی کنند داوطلب برای رفتن به این مثلث ! مطمئن باشید حداقل یک نفر پیدا میشه که بخواد ریسک کنه یا حداقل چیزی را ببینه که تا حالا کسی ندیده باشه و بمیره و با تجهیزات پیشرفته فیلم و عکس بگیرند ازش ...
منتظر گفتمان با دیگر دوستان هستیم ...
موفق باشید
شهریار:1. (26):
درسته شهریار جان مشکل اینجاست که دیگه نمیتونه برگرده!!! و دوربین و همی چیزش هم از بین میره!
بله ممکنه اما قبل از نا بودی میتونه عکس بگیره و حتی تاثیرات ماوراء طبیعه را ثبت کنه ! :1. (3):نقل قول:
مهزاد جان شما داستانو بگو اون بچست ولش کن!
اما از نظر بنده علمی ترین دلیلی که می تونه داشته باشه نیروی مغناطیس زیاد هست که قطعا به محتوایات و آلیاژ های زیر آن در هسته و لایه های زیر آن است ...
موفق باشید