پاسخ: اشتبـاهـات رایج در مورد مغز
نقل قول:
شما با این حرفاتون دارید مغز رو به طور کامل با یه کامپیوتر مقایسه میکنید مثلا اون بالا نتیجه گرفتیم که اینها قابل مقایسه نیستن !!
همون رشته هایی که شما مثال زدید که مغز مثلا با 1000 رشته سروکار داره ( اصلا رشته هایی که مغز روشون پردازش میکنه با CPU
قابل مقایسه است ؟!!! مثلا من می تونم هم راه برم هم ببینم و هم حرف بزنم ( این 3 رشته ) اما می تونم هم به حرفای یک نفر گوش کنم و هم یه متن رو با دقت بخونم؟؟!! ( اینمشد 2 رشته)
حرف من اینه که مغز چند کار غریزی رو میتونه موازی انجام بده( مثل راه رفتن رو با هر کار دیگه ای بدون تداخل میتونه انجام بده ولی کارایی که نیاز به تجزیه و تحلیل ( به قولی پردازش) دارن رو نمیتونه با هم انجام بده
در جواب دوست عزیزمون که گفتن هم تایپ میکنن هم جواب مادرشونو میدن مطمئن باشید شما این 2 کار رو باهم انجام نمیدید ولی مغزتون بین این 2 عمل خیلی سریع سوئچ میکنه ( مثل یه CPU تک هسته ای
که با اینکه تک هسته است اما هم میشه باهاش آهنگ گوش داد هم یه برنامه نصب کرد و ظاهرا به نظر میاد داره موازی انجام میشه در صورتی که در واقع ممکنه 1 تایم به پخش موزیک اختصاص داده بشه و 2 تایم به برنامه
نصب و اونقدر این سوئچ سریعه که شما وقفه ای حس نمیکنید
بحث دیگه ای نیست ، شما خودتون اول ببینید کدوم سمت رو میخواید طرفش رو بگیرید بعد بیاید بحث میکنیم در موردش
بهتر میدونم پیشنهاد کنم یکبار دیگه پاسخ من و حرف های خودتون رو بخونید تا یادتون بیاد چی پرسیدید و چه جوابی داده شد
در مغز چیزهای یگانه زیاد داریم مثالش حس تنفر ، عشق و .... که در کامپیوتر وجود نداره ، من بالا تفاوت ها رو گفتم نه تشابه ها
در قسمت پایانی صحبتم با اون متن تنها میشه به یک نتیجه رسید که مغز و کامپیوتر کلا قابل مقایسه نیستند
نقل قول:
بحث دیگه ای نیست ، شما خودتون اول ببینید کدوم سمت رو میخواید طرفش رو بگیرید بعد بیاید بحث میکنیم در موردش
بهتر میدونم پیشنهاد کنم یکبار دیگه پاسخ من و حرف های خودتون رو بخونید تا یادتون بیاد چی پرسیدید و چه جوابی داده شد
در مغز چیزهای یگانه زیاد داریم مثالش حس تنفر ، عشق و .... که در کامپیوتر وجود نداره ، من بالا تفاوت ها رو گفتم نه تشابه ها
در قسمت پایانی صحبتم با اون متن تنها میشه به یک نتیجه رسید که مغز و کامپیوتر کلا قابل مقایسه نیستند
چرا شما همیشه بحث رو می پیچونید و حرف تو دهن آدم میذارید
اصلا من کی اینارو مقایسه کردم و اصلا من کی طرف چیزی رو گرفتم
من فقط دارم میگم مغز نمیتونه 2 تا کار رو که نیاز به پردازش و تحلیل داره با هم انجام بده ( بر عکس کامپیوتر)
حالا کسی مخالف اینه بیاد بحث میکنیم
نقل قول:
چرا شما همیشه بحث رو می پیچونید و حرف تو دهن آدم میذارید
اصلا من کی اینارو مقایسه کردم و اصلا من کی طرف چیزی رو گرفتم
من فقط دارم میگم مغز نمیتونه 2 تا کار رو که نیاز به پردازش و تحلیل داره با هم انجام بده ( بر عکس کامپیوتر)
حالا کسی مخالف اینه بیاد بحث میکنیم
اسم این حرف شما میشه مقایسه !!
یک کامپیوتر در حالت کلی هیچ وقت هیچ کار رو همزمان انجام نمیده ، همین و بس !
این رو فراموش نکنید اگر قرار بر جمع بشن باشه من میتونم بگم کامپیوتر هیچ وقت راه نمیره پس منظور من از کامپیوتر در حال حاضر فقط پردازنده هست و اونه که با مغز مقایسه میشه هرچند اشتباه !
نقل قول:
یک کامپیوتر در حالت کلی هیچ وقت هیچ کار رو همزمان انجام نمیده ، همین و بس !
میشه روشن تر توضیح بدید
پس CPU های چند هسته ای ؟؟؟؟
بذار جواب شما دوست عزیز رو بدم تا دیگه بحث نکنید :
یک نورون در آن واحد فقط می تونه توسط یک محرک به فعالیت وادار بشه و این یعنی انجام فقط یک کار.
خب تا اینجا درست ...
اما مغز که یکپارچه نیست. یعنی دارای 8 لوب هست که هر لوب هم به بخش های کوچک تری تقسیم میشه و هر بخش کار مشخصی رو انجام میده.
شما که می گید مغز نمی تونه چند کار رو همزمان انجام بده ! پس چرا با شش نفس می کشی، کلیه ها کار خودشون رو می کنند، میزان فشار و قند خون ثانیه به ثانیه تنظیم میشه. معده داره کار میکنه، دستت تکون میخوره و ... ! شما این ها رو جز وظایف مغز به حساب نمیارید ؟
سخن پایانی :
نه من وقت جنگ و جدل دارم روی این قضیه رو دارم نه متخصص مغز و اعصاب هستم. دوستان اگه برعکس این فکر می کنن به بحثشون ادامه بدن ...
نقل قول:
پس CPU های چند هسته ای ؟؟؟؟
بله درسته
ولی واحدهای پردازشی چیزی بیش تر از یک کلید ساده نیستند ! یا خاموش یا روشن ! یعنی یک واحد پردازشی فقط یک کار انجام میده. خب شما از یک پردازنده چند هسته ای (که چندین واحد پردازشی داره) انتظار دارید چند کار رو همزمان انجام بده ؟
مطمئن باشید اگه بخواید این طوری مقایسه کنید هیچ کس شما رو نمی تونه راضی کنه.