سلام مجدد !
دوستان مدیر ، همکار ، کاربر ، نمیدونم ناظر یا ... . نظراتتون را به بالاترین توجه خریداریم !
پروژه عملیاتی شده و نیازمند ایده های قشنگ شما عزیزان هستیم ... :Love-ssa~! (1):
Printable View
سلام مجدد !
دوستان مدیر ، همکار ، کاربر ، نمیدونم ناظر یا ... . نظراتتون را به بالاترین توجه خریداریم !
پروژه عملیاتی شده و نیازمند ایده های قشنگ شما عزیزان هستیم ... :Love-ssa~! (1):
با سلام خدمت شهريار عزيز
اولاً واقعاً تشكر ميكنم از آقا شهريار عزيز كه هميشه همه جوره خواسته شهر سخت افزار بهترين باشه تو ايران
دوماً اساتيد و همه بچه هاي شهر سخت افزار نسبت به پست ها توجه بيشتري داشته باشن زودتر جواب بدن بچه ها دلگرمي بيشتري داشته باشن
پستهاي آموزشي بيشتر بشه
تا فعاليت سايت بالاتر بره
من بعضي موقع ها ميرم سايت سخت افزار مگ انقدر تعداد پست زياده نميدونم كدومو بخونم
چرا تو همين فروم اينجوري نباشه
ممنون ميشم از همه تلاش بيشتري بكنند
با تشكر و احترام
تایید میشه..:121fs725372:نقل قول:
دوست عزیز ممنون بابت نظرتون ...نقل قول:
منظورتون از تعداد پست زیاد در سایت اصلی هست دیگه ؟
نه آقا شهريار گل منظورم فروم بود
سلام شهریار گرامی
والا منم یادم نمیاد وقتی عضو شدم چی نوشته بود فقط یادمه که طبق عادت همیشگی سایتها وقتی عضو سایت شدم یک پیغام برام اومد
که منم طبق عادت همیشگی خودم پیغام رو نخونده پاک کردم :دی
خب دوستان عزیز داریم طرح را تکمیل و بررسی میکنیم و یک سوالی اینجا مطرح هست ...
به نظرتون جایی باشه که کاربر برای بار اول خودشو معرفی کنه ؟ اگه آره تاپیک باشه یا انجمن و به چه شکلی باشه که جذاب تر و موثر باشه ؟
با سپاس از تمام دوستانی که در بحث شرکت کردند.
پیام اعضای جدید به شکل زیر تغییر پیدا کرد:
نقل قول:
با سلام خدمت شما کاربر محترم؛
ضمن تبریک بابت عضویت شما در بزرگترین مجموعه فارسیزبان فعال در زمینه سخت افزار، لپ تاپ و تبلت، توجه شما را به امکانات و موضوعات مهم مجموعه جلب میکنیم:
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]لیست قیمت، بررسی قطعات (Review)، اخبار، مقالات و آموزش سخت افزار، لپ تاپ و تبلت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مشاوره تخصصی و رایگان قطعات دیجیتال، طرح سوال و رفع اشکال، بحث و گفتمان و اطلاع از آخرین مباحث مربوط به کامپیوتر، لپتاپ/تبلت، موبایل، برنامهنویسی،گرافیک و...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]خرید و فروش انواع قطعات و خدمات دیجیتالی (سخت افزار، تبلت، لپ تاپ، گوشی، سرویسهای اینترنتی و...)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]آگاهی از آخرین اطلاعیهها، مباحث خیلی مهم و ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]مانند هزاران عضو دیگر، خودتان را به سایر اعضای مجموعه معرفی کنید و با ذکر طریقه آشنایی با سایت، سوابق، تخصصها و... بیشتر با سایر اعضا آشنا شوید.
نمایش مشخصات قطعات و تجهیزات دیجیتال شما:مشخصات قطعات خود را در امضای خود اضافه کنید! برای این کار به پروفایل خود رفته و از تب «مشخصات قطعات و وسایل» مشخصات آنها را تغییر دهید.
شهر سخت افزار را دنبال کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]شهر سختافزار را لایک کنید و ما را در فیسبوک نیز دنبال کنید.
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]آخرین مطالب سایت اصلی شهر سخت افزار توسط فید
سپاس