چند هفته هست که با فایر فاکس سایت رو باز میکنم به این صورت هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی با IE کامل لود میشه ......
Printable View
چند هفته هست که با فایر فاکس سایت رو باز میکنم به این صورت هست :
ولی با IE کامل لود میشه ......
برای حل این مشکل میونید وارد کنترل پنل کاربری خود بشید و گزینه تنظیمات شخصی . در آخر این صفحه تنظیمات مربوط به قالب انجمن هست که باید اونو به PCNetwork No 1.0 -- تغییر بدید و در آخر سیو کنید ..با خروج و ورود مجدد تین مشکل حل میشه
آخه مشکل اینجاست که با 1 هم همین مشکل وجود داره ......
حسین جان شما به Tools > Page Info برید و در قسمت Media گزینه Block Images from shahrsakhtafzar.com و pcnetwork.ir را بردارید + به قسمت Permission برید و Load Images را فعال کنید . عکس ها در مرورگر شما بلاک میشند . :give_rose:
آهان حالا شد :1. (38):
درست درست شد !
فکر کنم دلیلش این بوده که از ورژن 3.0.1x به 3.5.3 آپ کردم ( چون از موز بک آپ استفاده میکنم و تنظیمات و .... همیشه ثابت هست و چون ورژن 3.5.3 یکم فرق داشته قاطی کرده ! )
ممنونم :11():
با سلام ... آيا ميشه در سيستم خودمون تبليغات بالايي رو حذف كنيم ؟ آخه من باهاشون مشكل دارم ... چند تا تب كه باز ميكنم فايرفاكس هنگ ميكنه !!! :Love-PCN~!::great:
اگه اينجا مقدور نيست لطفا بصورت پ.خ بهم بگيد ممنون ميشم !!! :great:خيلي واجبه
وحید جان اگه از فایرفاکس استفاده میکنی در همین تاپیک توضیح داده چطوری میشه بلاک کرد تبلیغاتو .. به پست های زیر مراجعه کنید :نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آدرس دانلود #برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] :
AddOn مربوطه رو نصب کنید .
بعد از نصب یه بار فایر فاکس رو ببندید و دوباره اجرا کنید .
بعد از اجرای مجدد وارد فروم شید و موس رو روی بنر دریاکامپیوتر نگه دارید , میبینید که سمت راست بالای بنر گزینه ای به اسم Block ظاهر میشه .
با این گزینه پنجره ای باز میشه که بدونه تغییر در گزینه ای گزینه Add Filter رو بزنید . میبینید که دیگه اثری از بنر دریا نیست .
در ضمن برای ورود به کنترل پنل این Addon میتونید از کلید های ترکیبی ctrl+shift+E استفاده کنید .
نقل قول:
مبين جان page دانلود ... لود نميشه !!! :1. (28)::1. (35):
اگه باز نشد حرف S مربوط به https رو بردارید احتمالا باید باز بشه .. اگر نشد میتونی از اینجا نصبش کنی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم لینک مستقیم این AddOn در فایرفاکس :