پاسخ: پاسخ : طرح کامل این سایت جزابیت ندارد
نقل قول:
ولی ببخشید جزابیت گرافیکی نداره نه متنی ممنون دوست شما محمد امین
شما چند فروم که جذابیت گرافیکی داشته باشه + سرعت لود شدن صفحات هم خوب باشه رو معرفی کنید تا اشکالات کار اینجا مشخص بشه، مسلما این مقایسه ها به بهتر شدن فروم کمک خواهند کرد.
نقل قول:
ولی ببخشید جزابیت گرافیکی نداره نه متنی ممنون دوست شما محمد امین
محمد امين جان ببينيد شما كدوم فروم را ديديد كه سه قالب براي كاربران آماده و توانايي انتخاب به اون ها بده ؟ باشه هم تك و توك . شما ممكن هست كه از قالب اول انجمن لذت نبريد و يا دوستش نداشته باشيد و اين چيز خيلي طبيعي هست ! چون سليقه ها متفاوت هست براي همين شما مي توانيد از قالب دوم انجمن ( كه تا اونجايي كه تونستيم زيبا طراحي كرديم ) و قالب اصلي ( پيشفرض ) وي بالتين هم هست كه اون هم بازم بهينه شده نسبت به اصل اصل و شما ميتونيد مطابق علاقه خودتون انتخاب كنيد .
در ضمن يك خبر ديگه : يكي دو قالب ديگه با رنگ بندي و ... متفاوت براي سليقه هاي متفاوت در راه است ... :yes:
موفق باشيد
شهريار:give_rose:
نقل قول:
واقعا" تبریک میگم بر نظارت و کنترل دقیق توجه دقیق به پیشنهادات و انتقادات که مدیریت این فروم انجام میده بنده تو خیلی از فروم ها عضو هستم تو هیچ فروم ندیدم که چنین احترام بگذارد به انتقادات و پیشنهادات کاربرانش
اگه با یک خسته نباشی من خستگی شما برطف میشه از طی دلم خسته نباشید میگم به تمامی مدیران و ادمین های فروم پی سی نتورک
در مورد پیشنهاد شما دوست عزیز باید عرض کنم این فروم یه فروم سخت افزاری اموزشی هستش من فکر نمیکنم کمی داشته باشه نسبت به بقیه فروم های سخت افزاری
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید
کاملا تایید میشه!نمره پی سی نتورک از این لحاظ 20:great:
نقل قول:
محمد امين جان ببينيد شما كدوم فروم را ديديد كه سه قالب براي كاربران آماده و توانايي انتخاب به اون ها بده ؟ باشه هم تك و توك . شما ممكن هست كه از قالب اول انجمن لذت نبريد و يا دوستش نداشته باشيد و اين چيز خيلي طبيعي هست ! چون سليقه ها متفاوت هست براي همين شما مي توانيد از قالب دوم انجمن ( كه تا اونجايي كه تونستيم زيبا طراحي كرديم ) و قالب اصلي ( پيشفرض ) وي بالتين هم هست كه اون هم بازم بهينه شده نسبت به اصل اصل و شما ميتونيد مطابق علاقه خودتون انتخاب كنيد .
در ضمن يك خبر ديگه : يكي دو قالب ديگه با رنگ بندي و ... متفاوت براي سليقه هاي متفاوت در راه است ... :yes:
موفق باشيد
شهريار:give_rose:
درود و سپاس بر شما،شهریار گرامی.....
من الان از تم شماره 3 استفاه می کنم،خیلی باحاله:great:ولی یه مشکلی(البته از نظر من!)اینه که تاپیکهای جدید رو بالای صفخه نشون نمیده!در ضمن دکمه تشکر هم نست!(نمیدانم این اشکال از قالب است یا برای همه کاربران چنین است)
ولی شهریار جان،بعضی وقتها که دکمه ویرایش پیامم رو میزنم خیلی طول میکشه تا صفخه ویرایش باز شه!!منم مجبور میم رفزش بزنم:1. (38):
نقل قول:
من الان از تم شماره 3 استفاه می کنم،خیلی باحاله:great:ولی یه مشکلی(البته از نظر من!)اینه که تاپیکهای جدید رو بالای صفخه نشون نمیده!در ضمن دکمه تشکر هم نست!(نمیدانم این اشکال از قالب است یا برای همه کاربران چنین است)
ولی شهریار جان،بعضی وقتها که دکمه ویرایش پیامم رو میزنم خیلی طول میکشه تا صفخه ویرایش باز شه!!منم مجبور میم رفزش بزنم:1. (38):
سعید جان قالب سوم هنوز بطور کامل آماده نشده و زمانیکه آماده شد تمام گزینه های قالب اصلی و دیفالت انجمن اضافه خواهد شد .
:1. (23):
پاسخ: طرح کامل این سایت جزابیت ندارد
آره تم شماره 3 دكمه تشكر نداره.مدير سايت خواهشا يه توضيحي در اين مورد بديد.
نقل قول:
سعید جان قالب سوم هنوز بطور کامل آماده نشده و زمانیکه آماده شد تمام گزینه های قالب اصلی و دیفالت انجمن اضافه خواهد شد .
:1. (23):
پس مجبور میشیم بعضی وفتها پست اسپم بدیم:lol:
:merci:
دوستان عزيز صبر كنيد !!! ما داريم روي دو تا قالب كار مي كنيم و هزار تا كار ديگه كمي صبر كنيد براي عيد آماده ميشه . فعلا سه قالب را ما پشتيباني مي كنيم ( vB ، پي سي نتورك 1 و 2 )
نقل قول:
دوستان عزيز صبر كنيد !!! ما داريم روي دو تا قالب كار مي كنيم و هزار تا كار ديگه كمي صبر كنيد براي عيد آماده ميشه . فعلا سه قالب را ما پشتيباني مي كنيم ( vB ، پي سي نتورك 1 و 2 )
حیف شد!من مجبورم قالب رو عوض کنم به قالب شماره 1!
سپاس از شما!