پاسخ: اضافه کردن قسمت تعمیرات
نقل قول:
سلام
از یک لحاظ نظر کاربرگرامی winxp درسته !
بنظر شخص خودم اگه تجارب خود را با بقیه در میان بگذاریم بد نیست
درسته که قطعات کیس باید تست بشه تا مشکل سیستم رو پیدا کرد ولی با در میان گذاشتن تجارب خیلی زودتر میتونیم مشکلات سیستم رو ردیابی کرد
من خودم تا امروزه قطعه ای نمونده تو کیس که یه بار نسوزانده باشم هر کدامش به دلایلی
که در پست ها و بخش های مربوطه اعلام خواهیم کرد.
برای پایه گذاری و آشنای چنین بخشی اول باید تاپیک زده بشه و اگه تاپیک طرفدار داشت بسیار زود بخش های مربوطه زده خواهد شد.
با اجازه ديگر اساتيد جناب مدير بحثي كه دوستمون دارند اينه كه ما يه بخشي ايجاد كنيم براي تعميرات مثلا مادربورد نه اينكه بخشي باشه براي عيب يابي قطعات داخل كيس حرفي كه شما ميزنيد مربوط به عيب يابي ميشه كه با مشاهدات ميشه عيب رو پيدا كرد ولي بحث تعمير يك قطعه نياز به صرف وقت داشتن دستگاههاي خاص هستش و اينكه براي تعمير بايد خود وسيله ديده بشه و تعمير زماني آسون هستش كه مشكل با چشم ديده بشه و در غير اينصورت هيچ كمكي نميشه كرد و نياز به دستگاههاي تستر هستش
به نظر من بخشي براي حل مشكلات سخت افزاري يا پيدا كردن مشكل ميگيره ولي تعميرات نه مگه اينكه فقط بخواهيم سطح علمي رو بالا ببريم بدون تجربه
نقل قول:
با اجازه ديگر اساتيد جناب مدير بحثي كه دوستمون دارند اينه كه ما يه بخشي ايجاد كنيم براي تعميرات مثلا مادربورد نه اينكه بخشي باشه براي عيب يابي قطعات داخل كيس حرفي كه شما ميزنيد مربوط به عيب يابي ميشه كه با مشاهدات ميشه عيب رو پيدا كرد ولي بحث تعمير يك قطعه نياز به صرف وقت داشتن دستگاههاي خاص هستش و اينكه براي تعمير بايد خود وسيله ديده بشه و تعمير زماني آسون هستش كه مشكل با چشم ديده بشه و در غير اينصورت هيچ كمكي نميشه كرد و نياز به دستگاههاي تستر هستش
به نظر من بخشي براي حل مشكلات سخت افزاري يا پيدا كردن مشكل ميگيره ولي تعميرات نه مگه اينكه فقط بخواهيم سطح علمي رو بالا ببريم بدون تجربه
سلام برادر گرامی
حرف شما درست
ولی من حرف ایشون رو تائید نکردم در مورد راه اندازی بخش تعمیرات سخت افزاری و نگفتم تا سیستم دیده نشه عیب یابی میشه باید تک تک قطعات با توجه به مشکل پیش آمده تست شود ...
من گفتم از یک لحاظ
منم با شما اینو قبول دارم که هیچ قطعه ای سخت افزاری تا رو کل کیس وقت گذاشته نشه عیب سیستم پیدا نمیشه البته با توجه به مشکل پیش آمده قطعات مربوطه باید تست شود
ولی با بیان کردن تجربیات میشه جلوی خیلی از مشکلات پیشگیری بشه و تا حدی برای عیب یابی وقت کمتری صرف خواهد شد.
تعمیرات باید حضوری باشه نه به صورت مجازی!
اگه این طور بود که الان همه تعمیرکار سخت افزار بودیم و این همه دوره تخصصی سخت افزار الکی بود:11():
با سلام خدمت مدیران محترم
من فکر کردم و به توجه به فرماسشات شما به این نتیجه رسیدم که یه خورده ابتدا در مورد تعمیرات توضیح بدیم و بعد بریم نتیجه بگیریم
یعنی یه تا پیک گذاشته بشه به صورت ازمایش و اونجا همه بیان مشکلاتی رو مطرح کنن و پاسخ های احتمالی رو بگیم
و همچنین بیایم وسایل تعمیرات رو معرفی کنیم
نظر نهایی رو بگین تا من خودم شروع کنم با طرح چندتا مشکل و پاسخ اونها