اول سلام
جا داره اول از شهریار عزیز تشکر کنم که این قسمت رو ایجاد کرده تا همه دوستان نظرات سازندشون رو اعلام کنند.
اول صحبتم با کلمه Different Level هست.
تغییر
عموما وقتی صحبت از تغییر میشه افراد یک مجموعه احساس میکنن که مدیریت باید اون تغییر رو ایجاد کنه و مجموعه صرفا
نظاره گر تغییر باشه. اشتباه همین جاست. به نظر من انجمن = اعضا یعنی اینکه خوب بودن یا بد بودن موفق بودن یا نبودن رو
اعضای انجمن مشخص میکنن و مدیریت بیشتر وظیفه نظم بخشیدن و نظارت به انجمن رو داره. پس وقتی صحبت از تغییر میشه
به نظر من این تغییر باید متوجه اعضا بشه یعنی من نوعی .
در جوامع هم همیشه انقلاب و تغییر توسط اعضای جامعه انجام میشه و رهبران فقط نقش یک هدایتگر رو دارن.
پس نتیجه نهایی که میگیریم اینه که تغییراصلی باید اول در خود ماها صورت بگیره تا تغییر اصلی بوجود بیاد.
بعضی از دوستان میگن که فلان قسمت ها غیر فعال هست و باید کاربر فعال جذب کنه.
ببینید به نظر من اکثر کسانی که برای اولین بار به فروم میان از طریق سرچ های گوگل به این فروم میرسن 1 نمونش خودم
وقتی بخش موبایل غیر فعاله مسلما توی سرچ های گوگل هم کمتر ظاهر میشه پس احتمال جذب کاربر مستعد هم کم میشه
پس بهتره که اعضای فعلی تا اونجا که ممکنه در زمینه های دیگه هم اطلاعات کسب کنن و این بخش ها رو فعال کنن تا کاربر هم
جذب بشه .همیشه صحبت از اساتید قبلی میشه. بالاخره هر کسی مشکلات شخصیه خودش روداره و ممکنه برای 1 مدت زیاد نتونه
به انجمن سر بزنه پس این وظیفه اعضای فعلی هست که در زمینه های دیگه هم از طریق منابع معتبر اینترنتی اطلاعات خودش رو
افزایش بده و سایر قسمت ها رو در حد وسعش فعال کنه . بالاخره همه اساتید هم زمانی مثل امثال من بودند و قطعا با مطالعات و
تجربیات زیاد به اون حد رسیدند.
خلاصه عرایضم اینه که تغییر باید ابتدا در اعضای فعلی که عموما به انجمن سر میزنن ایجاد بشه اون هم به وسیله افزاایش اطلاعات
فردی و فعال کردن قسمت هایی که در انجمن غیر فعال هست تا در نهایت به اون تغییر اساسی برسیم.
ببخشید پر حرفی کردم .
با آرزوی تغییر مثبت