M A H R A D (29-02-08), Quick (29-02-08)
M A H R A D (29-02-08), Quick (29-02-08)
جذابیت نداره؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت چیه؟
چجوری باشه که جذاب باشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
محمد جان ممنون از انتقاد شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ميشه بفرماييد منظورتون از نداشتن جذابيت ، مربوط به کدام قسمت از سایت میشه ؟
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چي جذابيت نداره!جوووووون داداش لانچيگومو مي كشما!(شوخي كردما.شما وينچستر نكشيد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بايد دقيق تر اين حرفتونو توضيح دهيد
کاملا تایید می شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيزم سايت يا انجمن ؟ يا به عبارتي پي سي نتورك يا شهر سخت افزار ؟ لطفا حرفتون را كمي واضح تر و دقيق تر بفرماييد .
ممنون
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
واقعا" تبریک میگم بر نظارت و کنترل دقیق توجه دقیق به پیشنهادات و انتقادات که مدیریت این فروم انجام میده بنده تو خیلی از فروم ها عضو هستم تو هیچ فروم ندیدم که چنین احترام بگذارد به انتقادات و پیشنهادات کاربرانش
اگه با یک خسته نباشی من خستگی شما برطف میشه از طی دلم خسته نباشید میگم به تمامی مدیران و ادمین های فروم پی سی نتورک
در مورد پیشنهاد شما دوست عزیز باید عرض کنم این فروم یه فروم سخت افزاری اموزشی هستش من فکر نمیکنم کمی داشته باشه نسبت به بقیه فروم های سخت افزاری
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید
M A H R A D (29-02-08), Mehdi_Full (29-02-08), PCminister (29-02-08), Quick (29-02-08), saeed25 (29-02-08), Security (29-02-08)
ولی ببخشید جزابیت گرافیکی نداره نه متنی ممنون دوست شما محمد امین
یعنی چی جذابیت گرافیکی نداره ؟
فروم که تمش خیلی بهتر از تم اصلی vBulletin هست ، سایت هم که خیلی شیکه ، مشکل چیه ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
تازه قالب هارو براتون آزاد گذاشتن که هر کدوم که خواستین استفاده کنین من که به شخصه از این قالب pcnetwork no 2.0 خوشم اوومد و از این استفاده می کنم......و واقعا عالیع از همه ممنونم....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks