Shahryar (17-09-13)
سلام.می خواستم بدونم که چرا بعضی کابرا زیر امضاشون مشخصات سیستمشون قرار می گیره ولی بعضی کاربرا نه؟!(گاهی اوقات وقتی من پستمو ویرایش می کنم مشخصات سیستمم به انتهای پست اضافه میشه گاهی اوقات هم نمیشه!)
آیا باید تنظیمات خاصی توی پروفایلمون انجام بدیم که مشخصات سیستممون همیشه زیر پست هامون نوشته بشه؟
Shahryar (17-09-13)
سلام دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنید وقتی میخوایند پستی را ارسال کنید "نمایش امضا " در پایین ادیتور حتماً تیک خورده باشه .
امیدوارم مشکلتون حل بشه .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خیلی ممنون درست شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(این پستو برای تست فرستادم نه اسپم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
Shahryar (19-09-13)
پس چرا بازم بگیر نگیر داره؟!
اینجا رو ببینین:
خرید سیستم برای بازی های نسل بعد
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
سلام دوستان
چرا من تاپیک خبری میزنم اینجوری میشه ؟؟ خطا میده
92% از سهم فروش بازیهای PC بصورت دیجیتالی
این دومین باری که هنگام ارسال پست جدید این خطا میاد . قبلا این مشکل نبود
سپاس
PC GAMER
Always in Next Gen
مشکل ناشی از عبارت 92% هست که در سیستم فعلی جزء کاراکترهای ویژه به حساب میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VFSDF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلاح کردم براتون: 92 درصد از سهم فروش بازیهای PC بصورت دیجیتالی
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (19-08-14), AMD>INTEL (19-08-14), JiMmY.j (19-08-14), Morteza.m1371 (19-08-14), nima_hl (19-08-14), Rezasam1 (13-11-14), SajjadKhati (16-11-14), VFSDF (19-08-14)
ممنون این پست هم به این شکلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینتل بیش از 70% افزایش پرفورمنس با DirectX 12
خبر بسیار مهمی هم بود که متاسفانه مشکل در ارسال داشتم ممنون درست کنید
PC GAMER
Always in Next Gen
SajjadKhati (16-11-14)
مورد اصلاح شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط VFSDF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (23-08-14), M A H R A D (28-08-14), Morteza.m1371 (23-08-14), Rezasam1 (13-11-14), SajjadKhati (16-11-14)
چرا آواتاره من کناره پستم نمیاد؟!
-----
من از تاپاتاک اندروید استفاده میکنم چرا وقتی کسی به سوالم جواب میده و به اینترنت وصل هستم چیزی در قسمت نوتیفیکیشن نمیاد؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milkyway برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما آواتاری برای خودتون قرار ندادید هنوز. عکسی هم که گذاشتید مربوط میشه به Profile Picture که فقط در داخل پروفایل شما نمایش داده میشه.
از اینجا عکس مورد نظرتون رو برای آواتار آپلود کنید.
در مورد Tapatalk هم آیا دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارن؟ اگه کسی استفاده میکنه لطفاً اعلام کنه.
سپاس
alksdj (13-11-14), AMD>INTEL (13-11-14), M3RS4D 50062 (03-01-15), mehrdad_ab (14-11-14), milkyway (13-11-14), Rezasam1 (13-11-14), SajjadKhati (16-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks