سلام من نميتونم dl كنم. 404 errorميده!چيكارش كنم؟
Printable View
سلام من نميتونم dl كنم. 404 errorميده!چيكارش كنم؟
نمی دونم چرا اینجوری شدن !نقل قول:
احتمالا ایراد از خود سایت مبین باید باشه.
IEEE Spectrum
ماه ژانويهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]جديدترين شماره از ماهنامه
IEEE Spectrumتاریخ انتشار: ژانويه 2008
تعداد صفحات مجله: 92
حجم فایل: 8 مگابايت
رمز فايل: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
US News & World Report
28 ژانويهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]جديدترين شماره از هفته نامه
US News & World Reportتاریخ انتشار: 28 ژانويه 2008
تعداد صفحات مجله: 56
حجم فایل: 13 مگابايت
رمز فايل: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Animation
فوريه 2008برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]جديدترين شماره از ماهنامه
Animationتاریخ انتشار: فوريه 2008
تعداد صفحات مجله: 88
حجم فایل: 7 مگابايت
آيا امكان دارد نشريات و كتب به زبان فرانسه را هم در اختيار بگذاريد؟ ممنون ميشوم.
اگه پیدا کردم حتما براتون میزارم.:cool:نقل قول:
eWEEK
21 ژانويهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]جديدترين شماره از هفته نامه
eWEEKتاریخ انتشار: 21 ژانويه 2008
تعداد صفحات مجله: 76
حجم فایل: 26 مگابايت
سلام
مرسی از سایت خوبتون
یه سوال داشتم لینکهای قدیمی از بین رفتند؟ من نمیتونم مجلات از صفحه13 به قبل رو دانلود کنم
به نظر میاد پاک شدن.:1. (28):نقل قول:
فعلا این جدیدارو داشته باشین تا ببینم چی میشه!:wink: