پاسخ: راهنمایی بسته های اینترنتی سیم کارت
ممنون.
مشکل این بود من نسخه قدیمی داشتم. الان همون لینک دادی دانلود کردم و درسته دقیق عکس تو امد و گذینه sd میاد.
حیف رمم ۸ گیگ و فضای لازم داره ۷ گیگ میده. پس میتونم چون فایل های بازی ۲ گیگ هست فقط ۶ گیگ دانلود کنم. میخوام فردا ساعت ۷ صبح اون اینترنت ساعتی یک ساعتی بخرم تا ۸ هم قطع میشه.
میخوام تست کنم چقدر سرعت دارم و چطوره این اینترنت. اگه راضی کننده بود در محل ما یه رم ۱۶ یا بالاتر میگیرم روزانه هزارتومان میدم صبح ساعت ۷ اوکی میکونم. بهتر از اینکه ساعت ۳ شب بیدار باید شد و فقط روزانه ۴ گیگ میشود دانلود کرد با نت مخابرات که اونم دیگه الان نت رایگان نداره.
فعلا باید این نت سیم کارت تست کنم. اگه بیش از ۴ گیگی که با کامپیوتر و نت مخابرات میگرفتم دانلود کنه از این به بعد فقط موبایل و سیم کارت اگه نه دیگه قید دانلود بازی میزنم و باید فقط خرید. چون پول نت که دارم میدم گوشی تو فشار و ... خریدن بهتره تا دانلود.
نقل قول:
ممنون.
مشکل این بود من نسخه قدیمی داشتم. الان همون لینک دادی دانلود کردم و درسته دقیق عکس تو امد و گذینه sd میاد.
حیف رمم ۸ گیگ و فضای لازم داره ۷ گیگ میده. پس میتونم چون فایل های بازی ۲ گیگ هست فقط ۶ گیگ دانلود کنم. میخوام فردا ساعت ۷ صبح اون اینترنت ساعتی یک ساعتی بخرم تا ۸ هم قطع میشه.
میخوام تست کنم چقدر سرعت دارم و چطوره این اینترنت. اگه راضی کننده بود در محل ما یه رم ۱۶ یا بالاتر میگیرم روزانه هزارتومان میدم صبح ساعت ۷ اوکی میکونم. بهتر از اینکه ساعت ۳ شب بیدار باید شد و فقط روزانه ۴ گیگ میشود دانلود کرد با نت مخابرات که اونم دیگه الان نت رایگان نداره.
فعلا باید این نت سیم کارت تست کنم. اگه بیش از ۴ گیگی که با کامپیوتر و نت مخابرات میگرفتم دانلود کنه از این به بعد فقط موبایل و سیم کارت اگه نه دیگه قید دانلود بازی میزنم و باید فقط خرید. چون پول نت که دارم میدم گوشی تو فشار و ... خریدن بهتره تا دانلود.
همرا اولم تست کن شبانه رایگان 3 تا 9 صبح داره اگه دیدی با جفتش به صورت مساوی دانلود میکنی از همرا اول استفاده کن که رایگانه
میتونی لینک دانلود بزاری داخل ADM و زمانبندی بهش بدی و گوشیتو بزن به شارژ و بگیر بخواب نیازی نیست حتما تا 3 صبح بیدار باشی واسه دانلود .
خودش تو زمانی که معین کردی شروع به دانلود میکنه فقط از ADM نباید خارج بشی یعنی برنامه در حال اجرا باشه
میتونی اگه گوشیت otg ساپورت میکنه به گوشیت یه فلش با حجم بالاتر بزنی و رو فلش بریزی دانلودات رو
نقل قول:
میتونی اگه گوشیت otg ساپورت میکنه به گوشیت یه فلش با حجم بالاتر بزنی و رو فلش بریزی دانلودات رو
مدل گوشیم تو تاپیک خودش نوشتم. اصلا نمیدونم otg ساپورت میکونه. میشه لطفا یکم تو گوگل جستجو کنی ببینی موبایلم همچین قابلتی داره؟
Samsung Galaxy Grand Prime Plus
اسم و مدل دقیق گوشیم
نقل قول:
مدل گوشیم تو تاپیک خودش نوشتم. اصلا نمیدونم otg ساپورت میکونه. میشه لطفا یکم تو گوگل جستجو کنی ببینی موبایلم همچین قابلتی داره؟
Samsung Galaxy Grand Prime Plus
اسم و مدل دقیق گوشیم
لینک زیر مطلالعه کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان ۲ روز انگار ایرانسلم قاطی کرده بسته ساعتی میزنم و تو اپلیکیشن میزنه ۲۰ گیگ ولی چیزی نمیشه دانلود کرد دوبار هم خریدم الان تو اپلیکیشن ایرانسل من زده ۴۰ گیگ ولی باز همینطوریه. تو مروگر میزنم دانلود صفحه میاد که بسته شما تموم شده جریان چیه شنیدم ایرانسلم بسته های رایگان جمع کرده ایا درسته؟
همراه اول چطور؟ بسته رایگان داره لطفا یکی جواب بده. اپلیکیشن همراه من هم دارم ولی خوب تاحالا استفاده نکردم بلد نیستم بسته های کمترین و رایگان همراه اول چطوریه؟
البته سیم کارت ایرانسل من جدید و4g ولی سیم کارت همراه اول من قدیمی و ... هست دیگه. اگه سرعت خوب و نت رایگان میده برم این سیم کارتم 4g کنم هان؟
نقل قول:
الان ۲ روز انگار ایرانسلم قاطی کرده بسته ساعتی میزنم و تو اپلیکیشن میزنه ۲۰ گیگ ولی چیزی نمیشه دانلود کرد دوبار هم خریدم الان تو اپلیکیشن ایرانسل من زده ۴۰ گیگ ولی باز همینطوریه. تو مروگر میزنم دانلود صفحه میاد که بسته شما تموم شده جریان چیه شنیدم ایرانسلم بسته های رایگان جمع کرده ایا درسته؟
همراه اول چطور؟ بسته رایگان داره لطفا یکی جواب بده. اپلیکیشن همراه من هم دارم ولی خوب تاحالا استفاده نکردم بلد نیستم بسته های کمترین و رایگان همراه اول چطوریه؟
البته سیم کارت ایرانسل من جدید و4g ولی سیم کارت همراه اول من قدیمی و ... هست دیگه. اگه سرعت خوب و نت رایگان میده برم این سیم کارتم 4g کنم هان؟
در مورد سوال اولت : زنگ بزن 700 پشتیبانی ایرانسل با اپراتور گفت گو کن و مشکلت مطرح کن
ایرانسل طرح رایگان نداره تا اونجایی که من اطلاع دارم ولی طرح نامحدود ساعتی پولی داره
در مورد سوال دومت : همراه اول اگه بسته اینترنتی رو سیم کارتت فعال داشته باشی میتونی از طرح رایگان پاییز همراه اول از ساعت 3 بامداد تا 9 صبح بصورت نامحدود استفاده کنی
برنامه همراه من اپدیت کن با سیم کارت همراه اول وارد برنامه شدی 1 گیگ اینترنت یک ماه رایگان بهت میده اگه دیدی سرعت دانلودش خوبه ازش سریع استفاده نکن تا تموم نشه تا بتونی از طرح رایگان شبانش استفاده کنی چون تا وقتی بسته اینترنت فعال رو سیم کارتت داشته باشی میتونی از طرح رایگان استفاده کنی
در ضمن میتونی به سایت همراه اول مراجعه کنی و محدوده پوشش 3G و 4G تو منطقه خودتون مشاهده کنی ببینی پوشش داره یا نه
محل ما همراه اول 4g نیست. اطراف محل هست ولی محل ما نیست چک کردم.
همراه اول
ایرانسل
راستی همراه اول برنامشو ابدیت کردم ولی اینترنت رایگان نداد. چرا؟
مثل اینکه بخاطر محل ما همون ایرانسل بهتره.
نقل قول:
محل ما همراه اول 4g نیست. اطراف محل هست ولی محل ما نیست چک کردم.
همراه اول
ایرانسل
راستی همراه اول برنامشو ابدیت کردم ولی اینترنت رایگان نداد. چرا؟
مثل اینکه بخاطر محل ما همون ایرانسل بهتره.
خب 4g نباشه از 3g استفاده کن ببین سرعتش چطوریه شاید از ۴جی ایرانسلم سرعتش بیشتر باشه چون ۴ جی هنوز خوب فراگیر نشده من با ۳جی شبی ۳۵ گیگ میگیرم
نمیدونم ولی من وقتی وارد برنامه شدم ۱ گیگ اینترنت رایگان بهم داد
این طرح همراه اوله تنها به من نمیده به همه میده
نقل قول:
خب 4g نباشه از 3g استفاده کن ببین سرعتش چطوریه شاید از ۴جی ایرانسلم سرعتش بیشتر باشه چون ۴ جی هنوز خوب فراگیر نشده من با ۳جی شبی ۳۵ گیگ میگیرم
نمیدونم ولی من وقتی وارد برنامه شدم ۱ گیگ اینترنت رایگان بهم داد
این طرح همراه اوله تنها به من نمیده به همه میده
شاید بخاطر این باشه و سیم کارت 4g گرفتی بهت هدیه داده چون من ایرانسل جدید گرفتم بهم هدیه داده بود..
نه سرعت e هست و اصلا دیشب هیچی دانلود نکرد 1 گیگ هم دانلود نکرد.
همون ایرانسل فعلا بهتره.چون فعلا همین اپراتور در محل انتن خوب میده که البته اونم بیرون اتاق:1. (27):