بله آنتن 5DB قویترهنقل قول:
ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
بله آنتن 5DB قویترهنقل قول:
ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
مودم ASUS DSL-N10 C1 رو خریدم. تو سایت فروشنده در قسمت مشخصات زده بود آنتن 5DB اما رو جعبه مودم هیچ اشاره ای به قدرت آنتن نشده. حالا از کجا بفهمم آنتنش 5DB هست؟
سایت سازنده به خوبی و خوشگل نوشته 5db
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وای پس سرم کلاه رفت
:1. (27): چرا ؟نقل قول:
سلام من یدونه از این مودمهای 2640u دارم چند سال پیش رعدو برق زد و بعد ازون دیگه به شبکه وصل نمیشه ( چراغ ADSL یکسره چشمک میزنه و ثابت نمیشه ) راهی برای تعمیرش هست؟ وایرلس و پورت ها کار میکنند اگه تعمیر نشه امکانش هست که به عنوان روتر ازش استفاده کرد؟یعنی یه مودم ساده بهش وصل کرد و از وایرلسش استفاده کرد
بارها گفته شده در تاپیک سایر کاربران سوالات خودتان را مطرح نکنید .نقل قول:
از یکی از این سایتای فروش یکی گرفتم . تو سایت زده بود با آنتن 5 dBi اما چیزی که فرستادن 2 هست. چون رو کارتنش ننوشته. من هم دقت نکردم. بعد از یه هفته که می خواستم نصبش کنم تازه دیدم آنتنش 5 نیست.نقل قول:
منم متاسفانه بخاطر نوسان برق اینجوری شد که روشن نشد البته بردم برا تعمیر چراغاش که سوخته بود و یه قطع هم سوخته بود که تعمیرش کردم با 20 هزار تومان البته تعمیرکار گفت مطمعن باش مودم خوبی برات دیگه نمیشه چون واقعن حساس هست در افت و قعط و وصل همینجور هم شد 10 روز پیش یه محافظ 25 هزار تومان خریدم با یه مودم تی بی لینک4 انتنه 380 هزار تومان واقعن راضیم زود بلند میشه ای دی اس ال و اینترنتش تولید 2016 هم هستش بنظر من اول یه محافظ تهیه کن بعدشم یه مودم 1 انتنه یا 2 یا هر برندی که سلیقهای هستش ... البته من از یکی از دوستانی که در قسمت ای دی اس ال مخابرات کار میکرد گفت بهتر ین مودم برا سازگاری مخابرات ایران در حال حاضر مدلای تی پی لینک هست .
دوستان اگه کسی اطلاع داره که ASUS DSL-N10 C1 با آنتن 5dBi رو کدوم یکی از سایتای فروش ارئه میده، به صورت پیام خصوصی به من اطلاع بده. ممنون.