پاسخ: بهترین مودم USB 4G با کیفیت تو بازار چیه ؟
نقل قول:
یه خط 3 جی دیکه دارم برای تبدیل کردنش به 4 جی و تعویض چقد باید بگیره ایرانسل ؟
دوست خوبمونن امید عزیز جواب رو دادند تا من برم برگردم ولی شما بهتر 4G رو تو جایی که هستید آنتن دهیش رو یه تستی بزنید ببینید تو مکانی که هستید آنتن دهیش با ثبات هست یا نه چون دوتا از دوستای من تو مکانی که 4G داشت سیم کارت 4G تهیه کردند ولی چون انتن دهیش ثبات نداشت الان تو استفاده از 3G هم رو همون سیمکارت 4G دچار مشکل شدن بهتر اول امتحان کنید تا هزینه ی الکی نکنید قیمتش هم برای سیمکارت جایگزین معمولی 6920 تومان و با همون شارژی که داخل سیمکارت قبلیتون بوده.
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سیمکارت جایگزین یک ساعت پس از تحویل به مشترک فعال میشود و هزینه آن برای سیمکارت جایگزین نسل چهار 12920 تومان و برای سیمکارت جایگزین معمولی 6920 تومان است که به صورت نقدی به پیک تحویل داده میشود.
عرض کردم سیم کارت 4 جی دارم سرعتش از 3 جی بهتره . امروز باهاش 2. 2 مگ دانلود زدم . یعنی الان باید 13 تومن بدم برای تعویض بدم ؟ :1. (27): به بنده کفت 7 تومن که ایارنسل ؟
نقل قول:
عرض کردم سیم کارت 4 جی دارم سرعتش از 3 جی بهتره . امروز باهاش 2. 2 مگ دانلود زدم . یعنی الان باید 13 تومن بدم برای تعویض بدم ؟ :1. (27): به بنده کفت 7 تومن که ایارنسل ؟
این چیزی که تو سایت ایرانسل نوشته .
نقل قول:
نه دوست عزیز شما اشتباه متوجه شدید اون 13 تومن برای زمانیه که شما سیمکارت نسل 4 رو دارید ولی مفقود شده یا دچار مشکل شده و میخواید دوباره اون رو تعویض کنید و باز یه سیمکارت نسل 4 بگیرید ولی زمانیکه سیمکارت شما معمولی هست یعنی 3G ساپورت میکنه و شما این سیمکارت رو ارتقا میخواید بدید به نسل 4 همون 7 تومن هست من خودم سیمکارتم رو دوماه پیش با 4G تعویض کردم و 6950 تومان پول دادم و مقدار شارژشم همون شارژی زدن که تو سیمکارت قبلیم بوده .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نه دوست عزیز شما اشتباه متوجه شدید اون 13 تومن برای زمانیه که شما سیمکارت نسل 4 رو دارید ولی مفقود شده یا دچار مشکل شده و میخواید دوباره اون رو تعویض کنید و باز یه سیمکارت نسل 4 بگیرید ولی زمانیکه سیمکارت شما معمولی هست یعنی 3G ساپورت میکنه و شما این سیمکارت رو ارتقا میخواید بدید به نسل 4 همون 7 تومن هست من خودم سیمکارتم رو دوماه پیش با 4G تعویض کردم و 6950 تومان پول دادم و مقدار شارژشم همون شارژی زدن که تو سیمکارت قبلیم بوده .