1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: اشتراک اینترنت با بلوتوث؟؟؟
نقل قول:
روش نوشته Bluetooth class1 H.B:yes:
مهم نرم افزاری است که باهاش کار می کنید من تازگی یک لپ تاپ و یک دسکتاپ را با بلوتوث به هم دیگر متصل کردم
و فایل را به اشتراک گذاشتم
همون اول بگم 2 تا مشکل داره
1- بردش خیلی کوتاه هستش همون کابل بهتره
2- یکی از ویژگی های بلوتوث اینکه هر چند دقیقه میره رو حالت استندبای و کانکنتشن قطع می شود و دوباره باید درخواست اتصال بدهی و از طرف دیگر پذیرش شود تا اتصال دوباره برقرار باشد
سرعت هم حدود 30 تا 40 کیلو هست که خیلی ناامید کننده نیست
اول باید دو سیستم به هم کانکت شوند به این صورت است با لپ تاپ جستجو می کنید تا بلوتوث دسکتاپ را پیدا کنید
(اگر روی آیکون بلوتوث سمت راست تسک بار دوبل کلیک کنید پنجره برای این کار باز می شود)
بعد درخواست اتصال را می دهید و به دنبال آن یک کد می دهید و در طرف دیگر پذیرش و اتصال
اول در view groupwork computer نگاه کنید دو کامپیوتر هم دیگر را می بینند یا نه و فایل شیرینگ ردیفه
بعد کانکتشن را روی Local Area Connection مربوط به بلوتوث مانند عکس اشتراک بگذارید
نقل قول:
مهم نرم افزاری است که باهاش کار می کنید من تازگی یک لپ تاپ و یک دسکتاپ را با بلوتوث به هم دیگر متصل کردم
و فایل را به اشتراک گذاشتم
همون اول بگم 2 تا مشکل داره
1- بردش خیلی کوتاه هستش همون کابل بهتره
2- یکی از ویژگی های بلوتوث اینکه هر چند دقیقه میره رو حالت استندبای و کانکنتشن قطع می شود و دوباره باید درخواست اتصال بدهی و از طرف دیگر پذیرش شود تا اتصال دوباره برقرار باشد
سرعت هم حدود 30 تا 40 کیلو هست که خیلی ناامید کننده نیست
اول باید دو سیستم به هم کانکت شوند به این صورت است با لپ تاپ جستجو می کنید تا بلوتوث دسکتاپ را پیدا کنید
(اگر روی آیکون بلوتوث سمت راست تسک بار دوبل کلیک کنید پنجره برای این کار باز می شود)
بعد درخواست اتصال را می دهید و به دنبال آن یک کد می دهید و در طرف دیگر پذیرش و اتصال
اول در view groupwork computer نگاه کنید دو کامپیوتر هم دیگر را می بینند یا نه و فایل شیرینگ ردیفه
بعد کانکتشن را روی Local Area Connection مربوط به بلوتوث مانند عکس اشتراک بگذارید
شما از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟:merci:
در لپ تاپ خود ویندوز و در دسکتاپ نرم افزار BlueSoleil که در دیسک همراه ماژول بلوتوث هست و همزمان با درایور نصب می شود
view groupwork computer چیه و چطوری و کجا باید IP وارد کرد؟:1. (27):
نقل قول:
view groupwork computer چیه و چطوری و کجا باید IP وارد کرد؟:1. (27):
IP به صورت اتوماتیک تنظیم می شود نیازی نیست تنظیم کنید
My Computer منوی سمت راست > My Network Places منوی سمت راست > Workgroup
(باید نام Workgroup در هر دو سیستم یکی باشد که در ویندوز XP Pro به نام Workgroup است اما در نسخه Home به نام MSHOME است که باید عوض شود)
شما توانستید اتصال را برقرار کنید؟
نه هنوز نتونستم:1. (28): دو تا دستگاه همدیگرو میشناسن و کد هم میخان و من هم کد رو میدم ولی بعدش موندم که چکار کنم:1. (27):
توی Workgroup همدیگر را می بینند؟
نقل قول:
توی Workgroup همدیگر را می بینند؟
نه هرکدام فقط خودشو نشان میده:cry:
نقل قول:
نه هرکدام فقط خودشو نشان میده:cry:
پس هنوز با هم لینک نشده اند
سیستم عامل لپ تاپ و دسکتاپ چی هستش؟