سلام بنده همین مورد رو عرض کردم ، ip conflict میشه و اگه مودم اول کاملا قطع شه مودم دوم فعال میشهنقل قول:
:give_rose:
Printable View
سلام بنده همین مورد رو عرض کردم ، ip conflict میشه و اگه مودم اول کاملا قطع شه مودم دوم فعال میشهنقل قول:
:give_rose:
درود
اصولاً برای استفاده از یک کانکشن (یا بیشتر) به صورت بک آپ، راه حل اصولیش استفاده از روتربورد و متالوژی لود بالانسینگ هست (که میکروتیک حدوداً از 250 تومن شروع میشه). در واقع یک روتر ساده هست با سیستم عامل میکروتیک که میتونید از قابلیت بالانسینگ برای این منظور استفاده کنید
از اونجایی هم که فکر نکنم لود 100% رو شبکه داشته باشید مدلای 250 تومنی mikrotik کارتونو راه میندازه.
ولی اگه قصد هزینه کردن ندارید، میتونید با یک شبیه ساز مثلاً oracle virtual box یک میکروتیک os به صورت مجازی نصب کنید، که همین قابلیت هایی که توصیح دادم رو داره منتهی بعدش باید از طریق همین سیستم مجازی، یک سا.کس بدید به سیستم و از برنامه ایی مثلاً pro.xifier برای روت کردن نرم افزارهای دلخواه استفاده کنید. البته برنامه هایی مثل بروسر های فایرفاکس، یا IDM از تنظیمات میتونید پر.اکسی رو اعمال کنید.
سرچ هم کنید آموزش زیاد هست برای میکرو.تیک(فکر میکنم خلاف قوانین باشه واسه همین بیشتر نمیتونم توضیح بدم) و کافیه برای سیستم مجازی چند gateway (در واقع به تعداد مودم ها) به صورت fail over تعریف کنید. حتی میتونید چند gateway به صورت لود بالانسر هم تعریف کنید، کافیه سرچ کنید در این رابطه، مطلب زیاد هست ....