برنامه نویسی تحت وب چطور؟ اون بازار کارش چطوره؟نقل قول:
به نظرتون ارزش داره تمرکزم رو روی برنامه نویسی دسکتاپ هم بذارم؟
ببخشید خیلی سوال می پرسم:11():
Printable View
برنامه نویسی تحت وب چطور؟ اون بازار کارش چطوره؟نقل قول:
به نظرتون ارزش داره تمرکزم رو روی برنامه نویسی دسکتاپ هم بذارم؟
ببخشید خیلی سوال می پرسم:11():
برنامه نویسی تحت وب هم بازار خوبی دارد . بازار خوب یک طرفه قضیه هست . تسلط شما هم مسئله دیگه هست . در حال حاضر برنامه نویسی موبایل به شدت گسترش پیدا کرده به دلیل نیاز به برنامه های فارسی . الان اکثر برنامه های حسابداری دارای app برای موبایل هستند .نقل قول:
پس همون موبایل بهتره.نقل قول:
ی سوال دیگر ببخشید:11():
رباتیک و هوش مصنوعی اوضاعش چطور هست؟ من شخصا به این حیطه خیلی علاقه دارم اما فکر نکنم خیلی به کار بیاد
الان میکروکنترلر های arm تو همه موارد کاربرد دارند از پزشکی تا نظامی . پیشنهاد میکنم در صورت علاقه تو این زمینه مطالعه کنید . :11():نقل قول:
اولا که من بیشتر دیدم C# کاربردی تره (برای برنامه نویسی و پول دراوردنش)نقل قول:
بعدم وقتی که توش مهارت کافی پیدا کردین توصیه میکنم برین سمت برنامه نویسی اندروید ولی کنارش XCode هم کنارش یاد بگیرین به نظرم خوبه ,چون الانم ایفون برنامه نویس خیلی میطلبه.(تو ایران)
اشتباه نکنید.نقل قول:
برنامه نویسی جداس
طراحی وب و برنامه نویسی وب جدا . . .
توی هرکدوم که دوس دارین میتونید تخصص پیدا کنید .نمیشه مقایسه کردشون چون کاربریاشون متفاوته
در ضمن asp و php رو بلد باشین خیلی خوبه
ممنونم از راهنمائی هاتون.:11():نقل قول:
سلام.نقل قول:
عزیز منظورم بیشتر روی یادگیری asp بود و طراحی وبسایت اصلا علاقه ندارم.
گذشته از این مورد شما به عنوان یک دانشجوی IT دقیقا مثل خود من باید حیطه کاری تون رو مشخص کنید و نگید که همه رو بلد باشیم خوبه.البته همه رو بلد بودن خوبه اما سخته!
تو زمینه کامپیوتر ، سخت افزار رو تا حدودی میشه پیشرفت کرد و راحت یاد گرفت چون ملموس تره و بحثی توش نیست.
شما باید انتخاب کنید سمت شبکه میرید یا نرم افزار.
چون هر کدوم از اینا ی دنیای خاص و بی انتها هستن و روز به روز مفاهیم جدید تری براشون ارائه میشه و دست کم باید چند سالی وقتتون رو صرف یادگیری و تسلط روشون کنید پس همه رو نمیشه با هم انجام داد یا لااقل خیلی سخت و خسته کننده میشه و نهایتا باعث میشه انگیزتون رو از دست بدید.
بله درست میگین.نقل قول:
ولی خوب اینم که روی چیزی که میخواین فقط کار کنین هم که نمیشه. باید یه دید کلی داشته باشیم که بدونیم چی به چی هست(نه اینکه چند سال وقت سرش تلف کنیم ,فقط درحد دید کلی واشنایی با بیس کلی اون موضوع)
من هم نمی گم فقط ی چیز و دید کلی رو باهاتون موافقم.نقل قول:
ولی اون وقت تلف کردن رو نه. مثلا من خودم می خوام تمرکزم رو بذارم رو برنامه نویسی این دلیلی نیست که شبکه بلد نباشم یا مثلا نت ورک + رو هم که خیلی سادس بزارم کنار بگم خوب اصن شبکه به من جه و اگر کسی سوالی پرسید بگم بلد نیستم تخصصم چیز دیگه است این برای یکی که IT می خونه خیلی بده.
میگم ی کفه ترازوتو سنگین تر باید بکنی و تو اون حرفه ای تر بشی. چون حرفه ای شدن توی هر دو تاش بیشتر از ده سال وقت می خواد البته از نظر من:11():
بله کاملا باهاتون موافقم:give_rose:نقل قول: