پاسخ: چرا ما ایرانی ها پول به کتاب نمی دهیم؟
نقل قول:
سلام،
آقا مهدی بنده به خاطر این که در خانواده زیاد گیر بهم نمی دادن و برای فعالیت هام آزاد می زاشتنم.بنده خیلی از راه ها رو رفتم جلو و آزمایش کردم. یعنی در سنین پائین تر
یک مدت خیلی درس خواندم
یک مدت اصلا نخواندم
یک مدت رفتم دنبال پول
به نظر من هم کار درست همین است.فرد باید راه های مختلف رو تست کنه و با تجربه خودش بفهمه کدام راه براش درسته.
پول خوب هست،و برای هر کس به نظر من مقدار تعریف و مشخص شده ای داره.
برای یک نفر یک خونه کافیست
نفر دیگر چند خانه
نفر بعدی چند ویلا و باغ
و برای نفر بعدی خرید یک شهر!
و ... .
از نظر بنده شما علم را با کسب درآمد یکی می دانید و این دو از هم کاملا جداست.
راه علم جدا و راه کسب در آمد جدا.
اصلا کسی که به هدف کسب درآمد بخواد کتاب بخره و بخونه به هیچ جا نمیرسه.
خارج از دنیای مجازی، خیلی دنیوی نیستم و بلاخره یک چیزی گیر میآد آدم بخوره. :lol:
پول و کسب در آمد برای هر فردی حد و مرز مشخص شده خودش رو داره. و این کاملا بحثش جداست مثل اینکه بگیم کتاب بهتره یا ماشین؟
کتاب یا غذا؟ هر کدام راهشان جداست
یکی نیستن ولی تو کشورای پیشرفته موازی هستن! شما اگه سواد بیشتری داشته باشین درآمد بالاتری هم می تونین داشته باشین.قبول ندارین؟!
خب دیگه منم همینو میگم دیگه! میگم تو کشور ما که راه علم جدا و راه کسب درآمد جداست چرا باید پول و وقتمونو حروم کنیم کتاب بخونیم؟! آدم عاقل کار بیهوده انجام نمیده!
آهان یعنی من که الآن دارم زبان می خونم چند وقت دیگه می خوام TTC بگذرونم که بتونم تدریس کنم و پول دربیارم به هیچ جایی نمیرسم! بابا این چه استدلالیه آخه؟!
خب منم همینو میگم دیگه! وقتی کتاب از ماشین و غذا و پول و زندگی شخصی و اجتماعی جداست و هیچ جا هیچ فایده ای نداره چرا وقت و پولمونو برای خرید کتابای بی فایده هدر بدیم؟!
نقل قول:
سلام،
آقا مهدی بنده به خاطر این که در خانواده زیاد گیر بهم نمی دادن و برای فعالیت هام آزاد می زاشتنم.بنده خیلی از راه ها رو رفتم جلو و آزمایش کردم. یعنی در سنین پائین تر
یک مدت خیلی درس خواندم
یک مدت اصلا نخواندم
یک مدت رفتم دنبال پول
به نظر من هم کار درست همین است.فرد باید راه های مختلف رو تست کنه و با تجربه خودش بفهمه کدام راه براش درسته.
پول خوب هست،و برای هر کس به نظر من مقدار تعریف و مشخص شده ای داره.
برای یک نفر یک خونه کافیست
نفر دیگر چند خانه
نفر بعدی چند ویلا و باغ
و برای نفر بعدی خرید یک شهر!
و ... .
از نظر بنده شما علم را با کسب درآمد یکی می دانید و این دو از هم کاملا جداست.
راه علم جدا و راه کسب در آمد جدا.
اصلا کسی که به هدف کسب درآمد بخواد کتاب بخره و بخونه به هیچ جا نمیرسه.
خارج از دنیای مجازی، خیلی دنیوی نیستم و بلاخره یک چیزی گیر میآد آدم بخوره. :lol:
پول و کسب در آمد برای هر فردی حد و مرز مشخص شده خودش رو داره. و این کاملا بحثش جداست مثل اینکه بگیم کتاب بهتره یا ماشین؟
کتاب یا غذا؟ هر کدام راهشان جداست
نقل قول:
سلام آقا مهرداد،
صحبت های شما کاملا صحیح و کامل
بنده هم موافقم یکی از دلایل نخواندن کتاب در سن بالاتر این هست که برای فرد یک قفس درست میکنند و می گویند برای رهایی از قفس باید از سد این کتاب ها بگذری و وقتی از سد کتاب ها گذشتی و قبول شدی در دروس.تو آزاد هستی از قفس.
و این باعث میشه فرد اصلا فکر نکنه که باید بعد از دوره دانش آموزی هم درس بخونه.
اما فردی که سن کمی داره و دوره دانش اموزی رو طی میکنه،آیا دادن اختیار برای اینکه خودش درسش رو بخونه و صرفا با نصحیت و ارشاد کردن آیا اون فرد در سنینی که بیشترین میل رو به تفریح و بازی داره این کار رو انجام میده؟
دانش + آموز ==> یعنی دانش رو به زور باید تو مغز فرد کرد.
چون اصلا در اون سنین قدرت تصمیم گیری راه درست رو نداره.
من نمی گم کتک زدن و تنبیه بدنی و روحی و از این چیزها .. نه!
اما این طوری هم آزاد بزاریشون میشن نسل مدرسه رفته این روزها..
وضع سوادی شون فوق العاده افت کرده نسبت به دهه 60
تناقض! بالاخره کدوم؟ درستش اینه که "فرد باید راه های مختلف رو تست کنه و با تجربه خودش بفهمه کدام راه براش دسته" یا "نباید آزاد بذاریمشون"؟!:1. (27):
وای شما این استدلالارو از کجا در میارین؟!
توی فارسی کلمه ی "دانش آموز" از سه تکواژ "دان" (بن مضارع داستن) و "ش" (پسوند اسم ساز) و "آموز" (بن مضارع آموختن) ساخته شده و به معنی کسی هست که دانش فرا می گیرد.
ولی از اونجایی که اون موقع که غربیا داشتن به تحصیل علم می پرداختن ما مشغول کوسفندچرانی بودیم(!) بهتره کلا فارسی رو معیار قرار ندیم. بریم سراغ همون انگلیسی که زبان بین المللی هست:
student از ریشه ی study میاد و به معنی کسی هست که مطالعه می کنه.
روی چه حسابی این حرفو میزنین؟! آیا آمار رسمیی وجود داره که چنین چیزیو تایید کنه؟!
نقل قول:
یکی نیستن ولی تو کشورای پیشرفته موازی هستن! شما اگه سواد بیشتری داشته باشین درآمد بالاتری هم می تونین داشته باشین.قبول ندارین؟!
خب دیگه منم همینو میگم دیگه! میگم تو کشور ما که راه علم جدا و راه کسب درآمد جداست چرا باید پول و وقتمونو حروم کنیم کتاب بخونیم؟! آدم عاقل کار بیهوده انجام نمیده!
آهان یعنی من که الآن دارم زبان می خونم چند وقت دیگه می خوام TTC بگذرونم که بتونم تدریس کنم و پول دربیارم به هیچ جایی نمیرسم! بابا این چه استدلالیه آخه؟!
خب منم همینو میگم دیگه! وقتی کتاب از ماشین و غذا و پول و زندگی شخصی و اجتماعی جداست و هیچ جا هیچ فایده ای نداره چرا وقت و پولمونو برای خرید کتابای بی فایده هدر بدیم؟!
ببنید دوست عزیز:
شما می فرمائید،اگر فلان کتاب رو بخریم و بشه در آینده ازش پول در اورد خوبه و گرنه خیر!
شما کتاب و مطالعه رو ابزاری صرفا برای کسب درآمد می دانید.
پس این همه افرادی که مطالعه میکنن و کار تحقیقاتی میکنن،دنبال پژوهش هستند با کمترین دستمزد ها و خیلی از اوقات از جیبشون هم هزینه کردند تا الان ما خیلی از بیماری ها و مشکلات رو نداشته باشیم . کار اشتباهی باید کرده باشن؟!!
در پست های قبلی هم عرض کردم،راه برای پول دار شدن بسیار هست و سخت ترین و مشکل ترینش پولدار شدن از طریق تحصیل و مطالعه بسیار هست.
من کتاب میخونم که صرفا اطلاعاتم بالا بره .
بلاخره هر کس عقیده ای داره و نظر شما هم قابل احترام.
نقل قول:
تناقض! بالاخره کدوم؟ درستش اینه که "فرد باید راه های مختلف رو تست کنه و با تجربه خودش بفهمه کدام راه براش دسته" یا "نباید آزاد بذاریمشون"؟!:1. (27):
وای شما این استدلالارو از کجا در میارین؟!
توی فارسی کلمه ی "دانش آموز" از سه تکواژ "دان" (بن مضارع داستن) و "ش" (پسوند اسم ساز) و "آموز" (بن مضارع آموختن) ساخته شده و به معنی کسی هست که دانش فرا می گیرد.
ولی از اونجایی که اون موقع که غربیا داشتن به تحصیل علم می پرداختن ما مشغول کوسفندچرانی بودیم(!) بهتره کلا فارسی رو معیار قرار ندیم. بریم سراغ همون انگلیسی که زبان بین المللی هست:
student از ریشه ی study میاد و به معنی کسی هست که مطالعه می کنه.
روی چه حسابی این حرفو میزنین؟! آیا آمار رسمیی وجود داره که چنین چیزیو تایید کنه؟!
ببنیدی دوست عزیز تناقضی نیست.
دوره اتفاقا نکته موضوع که من میگم باید در سنین پائین زور و جبر باشه برای همین هست. تا فرد دچار خطا نشه
من سعی کردم خطا نکنم اما دوست من در همان سن آزاد بودند و متاسفانه راه درست رو نرفتند.باید فرد ازاد باشه و تصمیم گیری کنه اما همه جا نه! موقع انتخاب رشته دانشگاه باید آزاد باشه و گرنه توی درس خواندن و نخواندن در سنین کمتر آزادی وجود نداره از نظر بنده
به هر حال ما اینجا سعی میکنیم بحث کنیم چرا کتاب نمیخوانیم و چرا مطالعه نمیکنیم و چطور میتونیم اصلاح کنیم در حد توانمان.
نقل قول:
ببنید دوست عزیز:
شما می فرمائید،اگر فلان کتاب رو بخریم و بشه در آینده ازش پول در اورد خوبه و گرنه خیر!
شما کتاب و مطالعه رو ابزاری صرفا برای کسب درآمد می دانید.
پس این همه افرادی که مطالعه میکنن و کار تحقیقاتی میکنن،دنبال پژوهش هستند با کمترین دستمزد ها و خیلی از اوقات از جیبشون هم هزینه کردند تا الان ما خیلی از بیماری ها و مشکلات رو نداشته باشیم . کار اشتباهی باید کرده باشن؟!!
در پست های قبلی هم عرض کردم،راه برای پول دار شدن بسیار هست و سخت ترین و مشکل ترینش پولدار شدن از طریق تحصیل و مطالعه بسیار هست.
من کتاب میخونم که صرفا اطلاعاتم بالا بره .
بلاخره هر کس عقیده ای داره و نظر شما هم قابل احترام.
نه من اینو نگفتم. گفتم که اگه فلان کتابو بخریم و بخونیم و یه جا به دردمون بخوره(حالا چه واسه پول درآوردن چه توی زندگی شخصی و چه توی زندگی اجتماعی) خوبه وگرنه کار بیهوده انجام دادن هنر نیست حتی اگه کل دنیا هم بگن که خوبه!(بحث علم برای علم یا علم برای کاربرد هست) مثلا اگه یه کتاب فلسفی بخونی که دیدتو نسبت به زندگی بازتر کنه و توی زندگی فردی و اجتماعی کمکت کنه خوبه. ولی همون طور که گفتم فکر می کنم تو ایران کتاب خوندن کلا چندان فایده ای نداره(هیچ نوع فایده ای نه فقط پول و درآمد!)
من به اینا می گم:"دانشمند احمق"!
خب منم میگم تو ایران این جوریه! تو کشورای پیشرفته یکی از بهترین راه های پولدار شدن از طریق تحصیل و مطالعه هست ولی تو ایران....
حرفی نیست! نظر شما هم برای من قابل احترامه.بحث دوستانه است!:give_rose:
نقل قول:
ببنیدی دوست عزیز تناقضی نیست.
دوره اتفاقا نکته موضوع که من میگم باید در سنین پائین زور و جبر باشه برای همین هست. تا فرد دچار خطا نشه
من سعی کردم خطا نکنم اما دوست من در همان سن آزاد بودند و متاسفانه راه درست رو نرفتند.باید فرد ازاد باشه و تصمیم گیری کنه اما همه جا نه! موقع انتخاب رشته دانشگاه باید آزاد باشه و گرنه توی درس خواندن و نخواندن در سنین کمتر آزادی وجود نداره از نظر بنده
به هر حال ما اینجا سعی میکنیم بحث کنیم چرا کتاب نمیخوانیم و چرا مطالعه نمیکنیم و چطور میتونیم اصلاح کنیم در حد توانمان.
یعنی دقیقا چی کار کردن؟
خلاصه ی کل حرف من اینه:
چرا کتاب نمی خونیم؟>>>>>چون نیازی به کتاب خوندن احساس نمی کنیم>>>>>چرا نیازی به کتاب خوندن احساس نمی کنیم؟>>>>>چون نیازی وجود نداره که بخوایم احساسش بکنیم یا نکنیم!