سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون که در بحث شرکت کردید
در رابطه با بحث کیفیت من صحبت شما را قبول دارم.
اما به طور مثال برای فردی که ابتدای کار هست و در زمینه خودش علم آنچنانی نداره،اگر یک کتاب بخره که فرضا مقداری اشتباه هم داره بهتره یا اصلا نخره و سمتش نره؟
مثلا اگر 50 صفحه کتاب خوانیم و 2-3 صفحه اشتباه داخلش باشه بهتره یا اصلا 50 صفحه نخونیم؟ تازه به نظرم با مهارت پیدا کردن فرد به مرور زمان اشتباهات رو متوجه میشه و خودش اصلاحش میکنه
چون به نظر من کسی بخواد شبکه کار کنه و یکسره و بدون پیش زمینه یک کتاب انگلیسی 800 صفحه ای در رابطه با شبکه بزاره جلوی خودش شاید موفق نشه بخونه کتاب رو.
البته برخی کتب هم خوب هستند مثل کتاب های رانکوهی،ملکیان یا ... .
اما در کل حق با شماست کتاب تخصصی کم و فقر کتب تخصصی در ایران مشهود هست.کسی که در رابطه با سخت افزار کتاب قوی و قابل اعتمادی بخواد شاید گیرش نیاد.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در رابطه با بهای کتاب هم به نظرم جدیدا بالا رفته مثلا الان یک کتاب 40 تومن هست.
اما تا سال 90 اگر نگاه کنیم خیلی از کتاب ها شاید بین 10 تا 15 تومن بودند.و آن موقع هم خیلی ها نمی خریدند. و دنبال رایگان هستند.
یک سری قبل از امتحان بود و بچه ها یک کتاب داشتند و چند نفر.در نهایت تیغ انداختند وسط کتاب و هر کس یک بخشی رو برداشت و خوند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید به فکر خودمون باشیم،دولت نیرو ی استخدام ی نمیخواد و زیاد هم داره تازه.
به نظر من تنبلی هم مهمه.ما ایرانی ها خیلی تنبل شده ایم

Bookmarks