!!!! شایدم هم تشریف دارن ولی نمی خوان جواب بدن ! :1. (38):
Printable View
!!!! شایدم هم تشریف دارن ولی نمی خوان جواب بدن ! :1. (38):
بعنوان سرگروه پرسپولیسیها در خدمت هستیم ! :1. (26):
با توجه به بازی قابل قبول پرسپولیس مقابل داماش گیلان و آمادگی دوباره کریم باقری ، نتیجه این بازی مشخص نیست و امکان مساوی هم هست
با اینحال بنده به برد پرسپولیس رای دادم که امیدوارم این امر تحقق پیدا کنه :yes:
سپاس :1. (23):
۸ هزار تومانى، ۴ هزار تومانى و ۲ هزار تومانى
قيمت بليت دربى دو برابر شد
بليت هاى دربى روز جمعه با قيمتى دو برابر نسبت به قبل به فروش خواهد رسيد. سردار عزيزمحمدى رييس سازمان ليگ كه خودش اين خبر را اعلام كرده توضيح مى دهد: «قيمت بليت ها براى اين بازى بيشتر شده. با توجه به تقسيم بندى جايگاه ها، بليت هاى دربى با قيمت ۸ هزار تومان ۴۰۰۰ هزارتومان و ۲ هزارتومان به فروش خواهد رسيد.»
فقط ۷۵ هزار بليت
تعداد بليت هاى در نظر گرفته شده را از همين امروز مى توان يكى از اتفاقات خاص دربى ۶۶ به شمار آورد. با تصميم جديد سازمان ليگ، تنها ۷۵ هزار قطعه بليت براى ديدار حساس پرسپوليس و استقلال در نظر گرفته شده كه به نظر مى رسد اين تصميم براى ممانعت از بروز درگيرى هاى احتمالى اتخاذ شده و البته در سال هاى اخير بى سابقه بوده است.
بليت فروشى ۹ ساعت قبل از دربى
بر خلاف سال هاى گذشته قرار نيست بليت هاى دربى يكى دو روز قبل از بازى به فروش برسد. فروش بليت هاى دربى از ساعت ۶ صبح روز جمعه يعنى درست ۹ ساعت قبل از رويارويى دو تيم آغاز مى شود و با توجه به تعداد بليت هاى در نظر گرفته شده، سحرخيزها شانس بيشترى براى تهيه بليت دارند. اين يعنى كه هواداران شهرستانى تنها يك شب قبل از دربى به تهران خواهند آمد.
از سهميه ميزبانى خبرى نيست
فرقى نمى كند كه استقلال ميزبان است يا پرسپوليس. براى بليت فروشى، سهميه بندى هم در كار نيست. همانطور كه در جلسه روز چهارشنبه شوراى تامين تصميم گيرى شده قرار نيست براساس ميزبانى استقلال، بليت فروشى شود و تماشاگرانى كه زودتر خود را به آزادى برسانند مى توانند بليت بخرند و اصلا اهميتى ندارد كه آنها هوادار پرسپوليس اند يا استقلال.
مداحى و جشن انقلاب قبل از دربى
آنهايى كه از ساعات ابتدايى صبح براى تماشاى دربى خود را به آزادى مى رسانند مى توانند تماشاگر برنامه هاى متنوعى باشند. بنابه اعلام سازمان ليگ، برنامه هاى ويژه اى كه براى اجرا در ورزشگاه آزادى در نظر گرفته شده از ساعت ۹ صبح آغاز مى شود. برنامه هاى ويژه جشن سى امين سال انقلاب و مداحى به مناسب ماه صفر خبرى است كه براى تماشاگران در نظر گرفته شده و قبل از دربى در ورزشگاه اجرا خواهد شد.
---------------------
ايران ورزشى
درست نفهمیدم اینجا تایپیک نظرسنجی دربیه یا کل کل طرفداران دو تا تیم ..... به هر حال چون ساسان جان سراغمون رو گرفت گفتم نا امیدش نکنم ....... داداش من .... ما اینجاییم و مثل کوه پشت سر تیممون هستیم ..... الکی هم به دلتون صابون نمالید !!!!! این بار هم حسرت بردن دربی به دلتون می مونه ...... فکر کنم آخرین بار برد با ما بود ( زمان دنیزلی ) و یه سه چهارسالی هست که حسرت می کشید !!!!!!
بزرگترین هجوی که شنیدم : بردن با آوراژ گل بالا !!!!!!!
نقل قول:
سلام موریزاکی جان :11(): کی کل کل کرده ؟ من تو صفحه اول گفتم که کسی حق نداره کل کل کنه و یا به تیم دیگه توهین کنه ... اینجا تاپیک نظرسنجی و پیش بینی احتمالی نتیجه هست !!! و نه چیز دیگه ای !!! :1. (40):
اینم ترین ها و رکوردهای دربی که واستون آز خبر ورزشی کندم !!! :yes::1. (5):
طبق هیمشه داربی به خوبی و خوشی با نتیجه مساوی تموم شد دوستان این هم دربی 66 گفتم مساوی می شه چه پرسپولیس چه ساتقلال خوب بازی کنن مساوی
بهتره این تاپیک قفل بشه دیگه !!! :1. (26):
دقايقي پيش از آغاز بازي فوتبال پرسپوليس ـ استقلال، دو تن از تماشاگران راهي بيمارستان شدند.
دكتر معتمدي ـ معاون فني مركز فوريتهاي پزشكي تهران (اورژانس) ـ در گفتوگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، با اشاره به اين كه از صبح امروز تا پيش از آغاز داربي ، 38 تن از تماشاگران براي درمان سرپايي به امدادگران اورژانس مستقر در استاديوم آزادي مراجعه كردهاند، گفت: طي اين مدت امدادگران، دو تن از تماشاگران اين بازي را به بيمارستان فياض بخش منتقل كردند.
وي افزود: دليل انتقال دو تماشاگر مذكور به بيمارستان، سقوط از جايگاه تماشاگران و مصدوميت از ناحيه پا و معده درد گزارش شده است.
به گفته معاون فني مركز فوريتهاي پزشكي تهران (اورژانس)، مسموميت، سرگيجه و سردرد از سوي افرادي كه از شب گذشته براي تماشاي اين بازي از شهرستانها به استاديوم آمده بودند، بيشترين موارد ارجاع به صورت سرپايي به اورژانس بوده است.
به گزارش ايسنا، سرهنگ خانچرلي ـ معاون عمليات پليس تهران بزرگ ـ نيز وضعيت امنيتي استاديوم را مطلوب ارزيابي كرد و گفت: در حال حاضر آرامش در استاديوم حاكم است.
وي افزود: تاكنون هيچ تماشاگري توسط پليس دستگير نشده است