برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
chera chera migy hame chiz pool nistc
bavar kon bzy chez ha ra bayad bebyni ta bebiny hame chiz poole
are rafigh
kodom aziz mige?
are fagher kheyly bade
nache shidy hatman aziz
من بهم گفتن تو نظام قدیم کنکور هم پولی بود. (رتبه ها رو با پول میخریدن :yes:)
نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام بچه هانقل قول:
اینو من قبلانم دیده بودم ولی بحثی پشتش نبود حالا که بچه ها نظر دادن منم یه چیزی میگم...
جملات پست یک رو که قرمز کردم 100% باهاشون موافقم...جای خیلی جمله ها کم بود...
مثلا شادی خداییش راست میگه میشه سرگرمی مثل بهترین دستگاه های بازی ، بهترین تلویزیون و ... رو خرید ولی یه خانواده پولدار هیچ وقت شاد نیست (اونقدر یه خانواده متوسط شاده) جدا نمیدونم چرا اینطوریه کلا پول اگه نباشه آدم میگه چرا نیست ولی وقتی باشه خیلی مشکل پشتش هست خیلی ها هستن آرزو میکنن پولشون در حد بخور نمیر بود ولی توی یه خانواده متحد و خانواده ای که همه به فکر همن نه به فکر چیزای دیگه باشن...آرزو دارن بهترین وسایل سرگرمی رو نداشته باشن ولی سر و صدا تو خونشون کم باشه...
یا مثلا میتونه رخت خواب رو بخره ولی نه خواب رو جدی راست میگه هر چی پولدار تر حریص تر هی چی پولدار تر خسیس تر و... هر چی پول پیشتر باشه طرف دلش میخواد بازم بیشتر بشه! پس...
درباره حرف علی جان ...
آره آدم فقیر شاده چون کلی بدبختی داره و توی این همه سیاهی خانوادش رو که مثل یه منبع نور میمونن رو خوب میبینه و سعی میکنه که همین یه منبع رو هم از دست نده... حالا یه پولداری که این همه روشنایی تو زندگیشه چی؟ اصلا دیگه نورهای دیگه رو میبینه؟! اون قدر زندگیش نورانی میشه که چشم خودشم کور میکنه... فقیر شاده چون باید یه ماه پول جمع کنه بره سینما عوضش لذتی میبره که پولداری که هفته ای 3 روز سینماس نمیبره سینمایی که هیچ تازگی ای واسه یه پولدار نداره ولی واسه یه فقیر که کلا یه بار شاید بره سینما تو زندگیش داره....
و هزار مورد دیگه از این قبیل...
:11():
همه چیز اندازش خوبه نه زیاد نه کم