نقل قول:
جدا این ایمان هم جمله های جالب به کار میبره :1. (38):
کاملا با ایمان موافقم + این درجه به شهریار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:lol:
Printable View
نقل قول:
جدا این ایمان هم جمله های جالب به کار میبره :1. (38):
کاملا با ایمان موافقم + این درجه به شهریار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:lol:
یکی دوتا انتقاد که به ذهنم الان اومد رو بگم.
گفتی به انجمن ها سر میزنی و پست هارو میخونی. انجمن مدیران رو کی کنترل میکنه؟ من یک تاپیک زدم و متاسفانه هیچکدوم از 3 ادمین رسیدگی نکردند. یا بررسیشون خیلی طول کشیده و نظری ندادن اصلا.
دو اینکه خیلی زود بعضیارو( کلی میگم) مدیر میکنی. ائ انتخاب مدیرانت دقت بیشتری انجام بده .
سه اینکه بعضی وقتا حرف گوش نمیدی و یک دندگی میکنی. همین. امیدوارم برداشت بد نکنی و بدونی اگر حرفی میزنم از سر دلسوزی هست.
شهريار شناختي كه من ازش دارم . در مجموع در كنار خوبي هاي ديگه اي كه داره همون پشتكار كه دوستمون گفت بهترين اخلاقي كه در شهريار ديدم . اين خصيصه يكي از موارد اصلي رسيدن به موفقيت هست
سلام داش سعيد خوبي ؟ :1. (23):نقل قول:
اول از همه تشكر مي كنم كه مشكلات را گفتيد :11():
ببينيد قبلا هم عرض كردم فكر نميكنم به چند ساعت حداكثر بكشه من تاپيكي را توي انجمن هايي كه وظيفه دارم چك نكنم ( معمولا به 10 دقيقه نميرسه ! ) اما خوب چرا شما همچين گماني مي بريد بنده هر تاپيكي را چك مي كنم بايد جواب بدم به خصوص در انجمن هاي مديريتي ؟ ببينيد در انجمن هاي مديريتي معمولا يك پيشنهاد مهم در مورد مسائل اصلي انجمن مطرح ميشه درست ؟ خوب به نظر شما ما همين طور در جا بيايم بگيم چشم يا نه ؟! براي مثال شما صحبت هايي در مورد انجمن موبايل كرديد من و ساير بچه هاي تيم ادمين رسيدگي كرديم و حتي روش بحث هم كرديم ! اما دليل نميشه نتيجه يا ... بديم چرا ؟ براي مثال انجمن تاريخ يادتون هست ؟ ما چندين بار اين پيشنهاد را رد كرديم تا سرانجام زده شد چون بايد به جو انجمن و با توجه به بخش هاي ديگه ، ماه ، وضع تيم و ... يك تصميم را عملي كرد مانند گسترش انجمن سخت افزار و موبايل . پس شما مطمئن باش تا زماني كه بنده و ساير دوستان به عنوان يك ادمين رسما فعاليت مي كنيم هيچ تاپيكي رسيدگي نشده نميمونه فقط معمولا يا داره بحث ميشه در تيم هاي ديگه يا گذاشتيم زمان كمي بگذره .
دوست عزيزم در صحبت دو و سوم شما يك جواب جالب ميشه داد و اينكه آيا هر پيشنهاد يا صحبت و ... كه شما يا هر كس ديگه ميده بايد عملي بشه در غير اين صورت يك دندگي و ... هست ؟! ببينيد بنده و ساير دوستان نميتونيم برنامه ها به عبارتي ديگه سياستي كه در پيش ميگيريم را اعلام كنيم ، البته سعي ميشه تا جايي كه بتونيم بگيم . براي همين شما پيشنهادات ، سوالات و ... اي ميكنيد كه ما براش دليل داريم اما دليلش لازم به گفتن نيست و اينجا يك سوء تفاهم پيش مياد معمولا با شما :1. (38): 2- شما فكر مي كنيد هر پيشنهادي كه حتي خود بنده بدم اجرا ميشه ؟! :1. (26): نه ! چون طبيعي هست من يك نفرم و با يك تيم دارم كار مي كنم پس بايد در آخر تابع نظر جمع اون تيمي باشم كه دارم باهاشون كار مي كنم . :1. (26):
ممنون از انتقاداتون
قربانت شهريار :1. (21):
سلام بهادر جان چه طوري عزيز ؟ :1. (23):نقل قول:
ممنون ، نظر لطفت هست :11():
شاد و سلامت باشي
شهريار :give_rose:
سلام مهدي جان خوبي ؟ :1. (23):نقل قول:
شهريار بزرگ ؟! :1. (27): من از هيچ نظر همچين تصوري را ندارم :gasp:
جاشون خالي هست و بجاش گل لاله گذاشتيم :lol:
واقعا نظر لطف شما و ساير دوستان من را متعجب كرده ، باور كنيد اين طور نيست :1. (23): من كوچيك شما هم هستم :11():
در مورد حساسيت به چت باكس اگه كنترل نشه كه ميشه Chat Room ! ديگه انجمن نيست :1. (38):
ممنونم از نظراتت مهدي جان
با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيزم
شهريار :1. (21):
به سلام هادي جان ، خوبي ؟ نيستي عزيز ؟ :1. (23):نقل قول:
ممنون از صحبت هات ، سپاس گزارم عزيزم :11(): اما جداي از اين حرف ها اين فقط بنده نيستم كه در اين مجموعه تلاش مي كنيم و ميشه گفت يكي از كوچك ترين افرادي كه براي اين مجموعه زحمت ميكشه بنده هستم :1. (26): و جا داره همين جا از تمامي كاربران و به خصوص بچه هاي تيم مديريت كه پا به پاي ما دارند زحمت ميكشند و انجمن را به پيش مي برند تشكر كنم . :1. (26): نفر اول ؟! :1. (27): كار تيمي عزيزم نفر اول نداره ، يكي براي همه ، همه براي يكي :1. (40):
بنده هم براي شما آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم هميشه سلامت و شاداب باشي
قربانت
شهريار:1. (21):
سلام جناب انويديا خوب هستيد ؟؟ :1. (26):نقل قول:
نقد كن عزيزم من اينجام :1. (26):
:1. (40): ممنون از صحبت هاي شما اميدوارم لياقت اين جور صحبت ها را داشته باشم .:11():
ممنون از لطفت
شهريار :1. (21):
تشکر که شهریار جان جواب دادید. نظرتون محترمه و حتما درست. فقط چیزی بود که تو ذهنم بود و پرسیدم. مخلصیم
سلام اين نقد واقعا برندست
آقايه شهرياره عزيز که از انجمنه مربوطه به من هم شاکی هستی اون ftp و نرم افزار هايه
مرطبتش چی شد ما رو کشتيا تو بابا قبل از عيد راهش بنداز که من عيد که وقتم خاليه
يه سری از کارايه مربوطشو بکنم اينم باسه باره 100 اين يه انتقاده فوق العاده جدی هست