پاسخ: نظر سنجی بازی فردا شب یوونتوس - آ.ث. میلان
نقل قول:
خوب خطرناک بشه !
طوریه ؟
بعد از 1 سال فضاحتی که اینتر به بار آورد و نتونست Serie A رو رو همون محبوبیت نگه داره امسال یوونتوس این کارو می کنه .
شرمنده ولي فضاحت رو يووه و موجي و آنيلي هاي پير ببار آورده بودند و كم شدن محبوبيت هم ربط مستقيم به رسوايي اونها داشت نه ركوردزني اينتر. اين اظهار نظر واقعا جالب بود...
يووه تو اين بازي بد نبود البته بيشتر تخصصش گل نخوردن بود تا حمله با برنامه (واي اگه بوفون نبود!) فراموش نكن همون تيمي كه يووه بزور ازش مساوي گرفت اينتر امروز با تيم دومش مثل آب خوردن برد و اين يعني جذابيت سري آ...
دوست عزیز شمایی که یا Inter ای هستی یا Milan ای اینو بدون که تیمتون اگر این فصل قهرمان بشه آخرین بارشه که قهرمان سری A شده ، ضمنا وقتی یوونتوس توی SerieA نباشه و میلانم در روزهای اوج نباشه مشخصه که تیمی نیست که Inter نتونه ببرتش !
اگر قهرمان نمی شد که خیلی فضاحت بار بود .
انگار اون جامی یوونتوس خیلی به دهن Inter ای ها مزه کرده !
من غلط كنم ميلاني باشم! فصل پيش رم هم بود خيلي آماده تر از اين فصل و ميلان هم هرچي بود آخرش قهرمان اروپا شد. اين فصل هم ميلان در اوج كه چه عرض كنم اصلا جايگاهش قابل ذكر نيست و يووه هم كه در سري آ حضور جدي داره. من صحبتم اينه كه بي انصافيه كه قهرماني فصل پيش رو بگذاريم فقط به حساب نبودن يووه و ... بايد قبول كرد اينتر فصل پيش متحول شد و اثراتش رو اين فصل ميشه ديد.
اون قهرماني مفتي 2005-2006 هم حداقل براي من كاملا بي ارزشه و ترجيح مي دادم به تيم ديگه اي مثل رم برسه حالا شما هر طوري مي خوايد فكر كنيد.
در نهايت اصلا دوست ندارم سر اينطور مسايل با كسي بگومگو كنم مخصوصا شما كه ظاهرا در مورد پرسپوليس با هم نظر مشترك داريم...
yorkfield عزیز اینتر قهرمان سری آ شد نوش جون طرفداراش ، ولی ببین وقتی یوونتوس سری آ نباشه و میلانم اونطوری بازی کنه سری آ دیگه سری آ قبلی نیست هر چند که میلانم قهرمان اروپائه .
در کل این فصل هم که بگذره ُری آ از فصل دیگه قدرت تازه ای میگیره بین لیگ ها ، هر چند این فصل یووه و اینتر خوب دارن بازی می کنن ولی به هر حال میلان خوب نیست وضعش .
در مورد پرسپولیس هم بله کاملا مشخصه .
سياست ميلان الان مدتهاست اينه كه معمولا تمام توانشو بذاره براي cl و براي همين سري آ رو زياد جدي نمي گيره بهمين علت آمار قهرمانيشون تو سري آ قابل مقايسه با cl نيست (به نسبت). ممكنه هر چند سال يه بار قهرمان هم بشن (فكر كنم همين سال 2004 بود كه رقابت بين اينتر و يووه بود ولي ميلان يهو خودشو كشيد بالا و قهرمان شد...) كلا زياد نبايد بهشون اميدوار بود. من فكر مي كنم در ادامه همين فصل هم رقابت بين اينتر و يووه جدي باشه و بعيد نيست رانيري يه كار مثبت تو عمرش انجام بده...