دوستان دیگه نظری ندارن؟ ماهیانه چقدر هزینه اینترنت میکنید؟
Printable View
دوستان دیگه نظری ندارن؟ ماهیانه چقدر هزینه اینترنت میکنید؟
52320 تومان وای فای نامحدود 512 ایرانسل
حدوداً 200تومن در ماه.
دو خط اینترنت یکی رادیو وایرلس، یکی Adsl ، هر کدوم حدودا ماهیانه 100تومن هزینه در بر دارن.
البته ترافیک مصرفی فوق العاده بالا هستش، حدودا ماهی 200گیگابایت مصرف.
اگر قیمت هر 1گیگ، 1000تومان باشه، و به ازای هر 1مگابیت، قیمت 10هزار تومان بگیرن. فکر میکنم اینترنت منصفانه ای باشه. (البته شب رایگان هم بزارن:1. (38):)
17000تومان 3G همراه اول ۴ گیگ + ۴ گیگ شبانه یک ماه سرعت 1 Mb + شبانه نامحدود ۲ الی ۷ صبح ۲۵۰۰ تومان که قبلا ۱۰۰۰ تومان بود شد ۲۵۰۰
حدود 50 هزار تومن اونم مخابرات:1. (27):
38هزارتومن . adsl
ماهی 150 تومن گیگی 1000 تومن مخابرات مصرف در ماه 150 گیگ :1. (2):
سلامنقل قول:
گیگی 1000 تومن که خیلی مفته کدوم اینترنت مخابرات رو گرفتی می شه دقیقا بگی
سرعت دانلود و سرعت آپلود چقدره
قطع و وصلی هم داره چون بعضی ها می گن ممکنه یک یا دو روز قطع بشه یا مثلا در مناسبت های خاص
همین الان رفتم صدقه در کردم .
ادم نظرات رو که میخونه پشتش میلرزه . سرعت های پایین و قیمت های زیاد . خدا را شکر مثل اینکه تو این یکی شانس اوردم .
برای من اینترنت مخابرات با سرعت 2048 و 12 گیگ سالیانه که دراومده 210 هزار تومن . 300 گیگ هم توی طرح همسفر خریدم 300 هزار تومن . روی هم میشه 500 تومن که تقسیم بر 12 ماه سال کنی
میشه حدود 42500 تومن . سرعت روزانه 650 کیلو بایت بر ثانیه هست و دانلود رایگان شبانه از 2 شب تا 7 صبح با سرعت 265 کیلو بایت بر ثانیه . خدا را شکر مشکل قطعی هم ندارم و پینگ هم حدود
52 هست .
با سلام با افتخار می گم که اولین کاربر های وبی این تاپیک هستم
7 گیگ ماهیانه با سرعت 16 مگابیت ( به دلیل نویز روی خط سرعتم روی 12 مگابیت محدود کردن ) 23 هزار تومان
مصرف در ماه : مونده به پول موجود تو جیب که حداقل مصرف در ماه میشه 50 گیگ حداکثر مصرف در ماه هم 230 گیگ
:D
گیگی هم 500 تومن میفته برا من البته با توجه به بسته ها چون من بسته میخرم و نمیذارم بمونه و سریع دانلود می کنم