پاسخ: عکسی از Desktop/دسکتاپ بچه های پی سی نتورک
حیف که من به خاطر ازدحام نرم افزار های نصب شده هر ده روز (یا بعضی وقت ها کمتر) ویندوز عوض می کنم ! ولی میخوام الان یه ماهی بذارم تا Desktop من رو هم ببنین ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (البته چند هفته ای هست دیگه طرف PC نمیرم چون حال ندارم ... )
=============
جگوار جان شما که تمام دسکتاپت فایل و فولدر هست نه برنامه ! فکر کنم دسکتاپ شما با Documents من هم ارز باشه :lol:
نقل قول:
حیف که من به خاطر ازدحام نرم افزار های نصب شده هر ده روز (یا بعضی وقت ها کمتر) ویندوز عوض می کنم ! ولی میخوام الان یه ماهی بذارم تا Desktop من رو هم ببنین !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (البته چند هفته ای هست دیگه طرف PC نمیرم چون حال ندارم ... )
=============
جگوار جان شما که تمام دسکتاپت فایل و فولدر هست نه برنامه ! فکر کنم دسکتاپ شما با Documents من هم ارز باشه :lol:
با نظرت کاملا موافقم
درصورت نیاز بگید من فقط یک عکس از دسکتاپ ویندوز تست ام بگیرم تا باور کنید چیزی به نام پاک کردن در کار ما نیست :lol:
نقل قول:
حیف که من به خاطر ازدحام نرم افزار های نصب شده هر ده روز (یا بعضی وقت ها کمتر) ویندوز عوض می کنم ! ولی میخوام الان یه ماهی بذارم تا Desktop من رو هم ببنین !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (البته چند هفته ای هست دیگه طرف PC نمیرم چون حال ندارم ... )
=============
این دفه حریف می طلبم:1. (26):
این ویندوز روی درایو 15گیگ هست و چون 7 خیلی حجم داره ، نتونستم برنامه نصب کنم ویندوز بعدی روی درایو 30 گیگ خواهد بود.!!!!
اینم مال من من معمولا بدون آی------ کار میکنم برنامه های مورد نیازم هم پین کردم تو تسک بار
هاردم هم پر پر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اصلا دست به Desktop نزدم ! حقیقا شلخته بیش تر حال میده ! :lol:
فقط ذکر این نکته لازمه که بگم Wallpaper من کلا هر 3 دقیقه یک بار بین 350 تا عکس عوض میشه !
در حال حاضر (11:41) اینه :
سلام!!!
من میلاد هستم!!
اینم عکس دکسم:
ببخشید اول full بود الان Thumbnail گذاشتم...
1 :تعداد فایل پیوست
این بمب افکن B2 عشق منه !!!!
میلاد جان میشه گجت ساعتت رو برامون بذاری؟
1 :تعداد فایل پیوست
قبلا فک کنم بيشترين شلوغي دکستاپ رو به خودم اختصاص داده بودم الان هم فک کنم رکرد زدم!
يک ايکن از دسکتاپ زده بيرون :دي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]My Desktop With Beautiful Gadgets
:whistle:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]