فكر كنم اين سوالات براي 5 روز بس باشه...!!
اميدوارم كه بن نشم!!(براي سعيد هم آرزوي موفقيت مي كنم...!!!!!!)
فعلآ...
Printable View
فكر كنم اين سوالات براي 5 روز بس باشه...!!
اميدوارم كه بن نشم!!(براي سعيد هم آرزوي موفقيت مي كنم...!!!!!!)
فعلآ...
تا کی میخوای این مجير رو نندازی بیرون...؟؟؟ بنظرت فعاليتش كم نيست؟
نميخاي بمن ستاره يا اعتبار بدي؟
ببین این سعید رو میبینی به خون من تشنه هستش...دیگه خودمون هستیم شهریار جان...بیا اخراجش کن ما یه مقداری حال کنیم...نظرت چی هستش بندازیمش بیرون:34::34::34:(دوست دارم داداش من سعید گلم)
اما در کل شهریار جان نظرت چی هستش بندازیمش بیرون یا نه؟:34::34::34::34::34::34::34::34::167::167::1 67::167:
اين مجير من اصلا ازش خوشم نمياد. بيا يه اعتبار منفي بهش بديم.
ببین طبق قرار قبلی شهریار جان بیا این پسر سعید رو بندازیم بیرون...یا اصلاً بیا بکنیمش همکار مصطفی...هر دقیق بزنه تو کله اش...:34:نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
یه سوال هم بپرسم...
1-اسم کامل دونگا کاپیتان قدیم برزیل...؟
من هم موافقم كه سعيد اخراح شه...!!
مدير كمتر،رفاه بيشتر...!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------
تا حالا كچل كردي؟!
باغ مظفّر رو مي بيني!؟!
باغ مظفّر بهتره يا شب هاي برره؟چرا؟
خب دیگه شوخی بسه...من مخلص داش سعید گل هم هستم... و این عملیات بهمت من و بهنام جون(داداش گلم) صورت گرفت تا حال اساسی بگیریم از داداش سعید...خب همش شوخی بود...شهریار جوون دیگه گفتیم با بچه ها یکمی بخندیم...:83:
يه سوال كوچلو هم من ازت ميپرسم تو ادمين ها مدير ها همكار انجمن ها كه خيلي اذيتت كرده با كي بيشتر حال ميكني
===============
يه سوالي ديگه تا حالا شده كه از طريق آي پي يكي كه تو سايت پست داده باشه هك كني
===============
خوب زياد نميپرسم كه بعدا" نوبت منم ميرسه بعد خفتم ميكني
سلام عزیزم...نقل قول:
ارسالی توسط lovergod14loversand
از نظر مارکی ؟! Asustek از گیگابایت هم بدم نمیاد و فاکسکان .
یادم نیست دقیق مثل اینکه در مورد جنیفر لوپز بود نه ؟!
کل تیم را !!! یعنی : XFXFORCE - sAsAn.K - Empratour - M A H R A D - Uploader_Bahdor -Mostafaeshghi- Lovergpd14Loversand- X Ray - Web - Quick - X Man - این ها را توی تیمک مدیریت از همه بیشتر دوست دارم ! باور کن برام فرقی نداره همه را دوست دارم :17:
اول از همه خدا اگه درست بگم بعدش هم فکر کنم پدر و مادر .
چون این سه تا آدم را برای خودشون نمیخواند بلکه برای خود فرد می خواند!(نمی دونم خوب گفته باشم یا نه )
قربانت شهریار:26:
هر چه بیشتر بهتر !نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
والا من خیلی یادم نمیاد اما خوب یک مرتبه یه کامیون توی جاده ی شمال دم رامسر داشت میومد روی ماشین یعنی پیچ های تایرش گرفت به ماشین و داشت میومد جلو که از قضا طرف من بود و شانس اوردم بابم سریع داد این ور و من الان زندم...
یعنی چی کاربر مورد علاقت اینجا ؟ پی سی کجا ؟
والا دوست من خیلی دارم به غیر از بچه های وب میگم : علی اما بچه های وب را اگه بخوام بگم خیلی هستند از جمله تمامی کسانی که دارند سوال می کنند .
عصر انقلاب :102: اسمش زشت بود!
از چه نظر از نظر محتوا ؟؟ کلا انقلاب سفید را دوست داشتم...
قربانت شهریار:23: