RE: صندلی داغ با حضور مصطفی
نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
1-تا حالا تف کردی روی کسی ؟ یا مثلا با دوستهات مسابقه تف کردن بگذاری ببینید تف کی فاصله بیشتری رو طی میکنه ؟
2-تا حالا دلت خواسته برای یه لحظه هم که شده گدایی رو تجربه کنی ؟
3-من دوست دارم خيلي زياد . راست گفتم يانه؟
4-ايا فكر م يكني من باهات پدر كشتگي دارم؟
1) نه اصلا. ولی در مورده دوم حدوده 8-9 سال پیش همچین مسابقه ای گذاشتیم که آخر من برنده شدم.
2) اصلا نخواستم و نمیخواهم و نخواهم خواست. همیشه از خدا خواستم که طوری باشم که بتونم از عهده ی زندگی خودم بربیام.
3) روی کلمه ی (( خیلی زیاد )) شک دارم.
4) با این طظ سوالات دارم به این عقیده هم میرسم :83:
نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
1-حافظت تا چه حد قوي اگه خيلي قويه اسم همه معلمات رو از اول دبستان تا الن بنويس
2-اگه بهت بگن تو قرعه کشی بانک 2،000،000،000 تومان پول برنده شدی چیکار می کنی ؟
3-آدم خسیسی هستی ؟ یا نه دست دل بازی ؟
4-دوست داشتی بچگی هات چیکاره بشی ؟
1) تقریبا قویه. معملمهای دبستتان را بهت میگم آخه توی راهنمایی و دبیرستان هر درسی یه معلم داره اگر بخوام بگم که طومار میشه ولی بهت راستشو میگم که همشونو از حفظم.
دبستان:
اول: صفاری
دوم: دهقانیان
سوم: توکلی
چهارم: صمدی
پنجم: فخاری
همشون زن بودند به جز سال چهارم. البته سال پنجم هم 3ماه اول یه مرده بود به نام آقای رجبلو که بعدا ناظم شد.
2) اولا بگم که من این عدد را شش تا صفر کم کردم تا حداقل یه ذره واقعیت داشته باشه.
به سادگی میگم دروغه چون تو بانک حساب ندارم (شوخی بود) هیجان زده میشم ولی نه مثل بعضیها که توی این مواقع سکته هم میزنند. در ضمن اینکه دارم واسه پولهام برنامه ریزی میکنم. اگر این پول را بهم بدند حتما و حتما (یعنی 2 میلیارد) راحت راحت 1میلیارد را صرف کارهای خیریه میکنم و به فقرا می بخشم.
3) دست و دلباز در حد توان مالیم.
4) دکتر. نکته ی جالب اینجاست که بر خلاف خیلی از بچه ها اصلا دوست نداشتم که خلبان بشم.
نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
1-فیلمی که روی سبک ونگاهت به زندگی بیشترین تاثیر رو گذاشت چی بود؟
2-خوش مشربی؟خوش گذرون؟
3-تا حالا از کدوم تاپیک بیشتر خوشت اومده ( به جز این ) ؟
1) فیلم مارمولک. اینو دارم جدی میگم. من واقعا از اون فیلم درسهای خیلی زیادی گرفتم که عمرا 10 نفر مثل من به فیلم از زاویه های دیگری نگاه کرده باشند.
2) خوش گذرون هستم ولی تا حد معقولش.
3) قبلی را جواب بده ، از بعدی بپرس.
نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
1-اگه زبونم لال هر چی داری از دست بدی چیکار می کنی ؟
2-بدترین خاطره که از اینجا داری چیه؟
3- تا حالا شده با یکی مدیر ها دعوا کرده باشی ؟
4-آدم رمانتیکی هستی؟
5-تا حالا سیگار کشیدی؟
1) با توکل به خدا در به دست آوردن دوباره ی شان تلاش میکنم.
2) بدترین خاطره ای که دارم و هنوز هم دارم و به احتمال کم باز هم خواهم داشت اینه که میبینم با وجود دکمه ی تشکر هنوز هم پست تشکر میدند.
و متاسفانه از همه بدتر یه جاهایی دیده میشه که فرد کاربر فعال و یا حتی مدیره. :25:
3) حالا شما بگذارید یه 1 سال از عمر فوروم بگذره. نگران نباشید دعوا هم میکنیم. :83: :21: :15: :177: :8:
4) نه زیاد. ولی کلا همه جور روابط و حالاتی را درک میکنم.
5) تا حالا آره یه بار یه پک زدم. حالم به هم خورد و تا آخر شب سردرد داشتم. آخه تو سوال قبلیها جواب دادم که از سیگار متنفرم و بوش باعث سردرددم میشه وای به حال کشیدنش.
3)
نقل قول:
ارسالی توسط upload_bahador
1-از DVD هم استفاده میکنی؟ دوست داری جایگزین CD بکنیش؟
2-نظرت راجع به این صندلی چیه؟ فکر میکنی اگه بخوای بشینی چند روز دیگه دووم میاری؟
3-چون امروز روز آخرت هستش یه پیام زیبا به همه بده
1) بله. بله.
2) خیلی خوبه آدم را به فکر وا میداره. تا سال دیگه دووم میارم ولی مطمئنم که شما دووم نمیارید.
3) نه با اجازتون ، بنده اجازتون اجازه گرفتم که دو روز دیگه در خدمتتون باشم. :83:
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
1-چرا آواتارت را رضا زاده گذاشتی ؟ نکنه تو هم ترکی ؟!؟!(شوخی بود )
2-الان اگه بخوای ادمین بشی آیا به فکر بن کردن من هم میوفتی یا یکی از دیگه از بچه ها یا نه ؟ (راستش را بگو )
3-نظرت در مورد اینکه بعضی بچه ها از دکمه تشکر استفاده نمی کنند چیه !؟ ( اصلا منظورم مهراد و سعید.آنلاین و ... ) کلا بگو....
4-دوست داری انجمن چند تا عضو پیدا کنه ؟
قربانت شهریار
1) چون با وزنه زدنش خیلی حال میکنم. انگار داره باقلوا میخوره. خیر در پستهای قبلسی توضیح دادم کجاییم (در ضمن یه نکته هم داشت برو حتما بخون :83: )
2) خیر. انقدر نامرد نشدم. راستش نه فعلا
3) خیلی کاره بدیه و مسبب اصلیه بی نظمیه. و ین یعنی خرد کردن اعصاب من :97: ولی جدی سعی کنیم که نه یعنی به خودمون تحمیل کنیم که حتما و حتما حداقل برای منظم شدن از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
4) هر چقدر که واقعا حقشه.
خوب اگه اشتباه نكنم نوبت آقا مصطفي هم تموم شد...نه؟!
نفر بعدي كيه؟!سعيد؟!!!!زودتر بياد كه سوال ها رو شروع كنيم...!
با تشكر
بهنام
نفر بعد ادمين عزيزمان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (شهريار) هست. تا يكشنبه هفته بعد هست. 5 روز.
شهريار بيا كه حالتو ميخواهيم بگيريم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] .(بن شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ).
اومدم بچه ها اما یکم کار دارم پس اگه یه روز نیومدم بپذیرید !!!:14:
سلام !!!! اومدم !!!
شاد باشید
شهریار:26:
RE: صندلی داغ با حضور شهریار ( Shahryar_NEO
خوب پس اول يه بيوگرافي بده شهريار جان...