کدوم پست سیاه سفید ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
چی مطلق نگری ؟ برای بنده ام شرح بده ؟نقل قول:
Printable View
کدوم پست سیاه سفید ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
چی مطلق نگری ؟ برای بنده ام شرح بده ؟نقل قول:
جنابعالیم شرح بده بینم سیه سفید چی اه ؟ ok نشون میدی ؟نقل قول:
دوست عزیز بنده پست های شما بزرگوار رو در انجمن همسایه هم گهگاه میدیم که یا همیشه در کران بالا و یا همیشه پایین قرار داشت.در واقع یا چیزی رو مطلقاً رد می کردین یا مطلقا تایید. اینی که میگم یه توصیه دوستانه هست، همیشه با دید بازتری به مسائل نگاه کنید برای نمونه همین تاپیک، شما چطور خیلی ساده دست به قضاوت میزنین که این شخص چرا این کار رو کرده؟ متوجه شرایط پیرامونتون نیستین؟ متوجه وضعیت اسفناک چطور؟ آسیب پذیری خیلی ساده بانوان چی؟نقل قول:
بازم میگم قصد دخالت و یا قضاوت در مورد شمارو ندارم اما لازم دیدم توصیه ای دوستانه و خودمونی به شما داشته باشم. بین 0 و 1 اعداد دیگه ای هم هست:1. (26):
موفق باشید:11():
شما کرانهای بالا و پایین رو بما بکو ؟ چی رو رد کردم و چی رو تایید ؟ بعدش بنده نظرمو کفتم و ممکنه خیلی موارد باشه ! کفتم الله اعلم !!! شما الان خبر دارید چی کرده ؟نقل قول:
منم موافقمنقل قول:
سایت خبری نیست که
گاها هم سیاسی میشه و نظر هم به سختی و با هشدار میشه داد اما تاپیک زننده تفکرشو در قالب اون خبر پیاده و اشاعه میکنه
بهتره این تایپیک ببندیمممممم
چون:یک آدم توان بالایی از تحمل سختیهارو داره
امید هم نیازه ولی تلاشش وتغییر میخواد
اراده تغییر هم باید بخودش بده
خصوصا یک زن که روانش منعطف تره
وحتی اگرم این بنده خدا خودشم پریده باید جویای مسائل دوروبرش سنجید وگرنه هیچکسی گناهکار به دنیا نمیاد وماییم که خودمون وبعدش خانواده وپس از اون جامعه رو تشکیل میدیم
بهتره بخودمون بنگریم واینقده توپ تو زمین بقیه نندازیم و.....
امیدوارم آخرین نوشته در این مورد باشه.بازم خواهش.این تایپیک ببندید.:wink:
رفتار بنیادگرایانه بعضی از دوستان حتی در مواردی اینچنین به جای خودش خیلی جالبه! :1. (27):
کدوم سیاه سفید؟نقل قول:
میشه کدوم پست رو میفرمایید؟
با فونت مشکل دارین؟؟؟
در ضمن ,نوع کاربریه شما SSA Hardware/Tech Editor هست نه کاربر معمولی!!!
(من که فک میکنم تا حدی ... هست برخوردتون!!!)
درود دوست عزیز،عصرتون بخیرنقل قول:
همونطور که گفتم قصد دخالت نداشتم و فقط یه توصیه دوستانه بود که این دوستمون کمی در اظهار نظرهاشون جوانب مختلفی رو در نظر بگیرن، بهتره که بحث ادامه پیدا نکنه تا باعث سوء برداشت نشه:11():
بهرحال هیچ انسانی از روی خوشی خود کشی نمکینه از روی بدبختی و فشار زندگی , روحی روانی وخود ف .... ولش کن نمیکم :1. (28): دست به این عمل میزنه ! باز الله اعلم ! :1. (28): انشالله که خداوند بهمه ما صبر عطا کنه ! :1. (23)::11():