پاسخ: دوستان از کدوم برند یا محصول کدوم شرکت تولیدی چای تهیه و نوش جان میکنید ؟
نقل قول:
ضمن سلام و تشکر از همه عزیزان و کاربران محترم ، دوستان دیگر هم اگر افتخار بدن خوشحال میشم سلیقشونو ببینم
عطا
یک پیشنهاد ویژه و اختصاصی برات دارم (هر چی نباشه تعمیر جدول پارتیشن هاردم رو هنوز بهت مدیونم)
حدفاصل بهار تا اواسط تابستان بزن به کوه و گیاه کاکوتی رو چیده و درجا همراه چای دم کن . فکر نکنم دیگه ترکش کنی
اگر تازش رو گیر نیاوردی عطاریها خشکش رو دارن
نقل قول:
عطا
یک پیشنهاد ویژه و اختصاصی برات دارم (هر چی نباشه تعمیر جدول پارتیشن هاردم رو هنوز بهت مدیونم)
حدفاصل بهار تا اواسط تابستان بزن به کوه و گیاه کاکوتی رو چیده و درجا همراه چای دم کن . فکر نکنم دیگه ترکش کنی
اگر تازش رو گیر نیاوردی عطاریها خشکش رو دارن
سلام و عرض ادب
هر کاری کردیم وظیفه بوده و هیچ انتظاری هم نداریم و نخواهیم داشت
به روی چشم حتما امتحانش میکنم / فقط برند خاصی مدنظرتون نیست از چای یا فرقی نداره ؟
قدیم برای پیدا کردن چای ایرانی خالص (که خانم ها باهاش دشمنن) کفش پاره کردم توی بازار
اگر به شمال دسترسی نداری آنلاین بگیر برادر . این سرگل . بعبارتی درجه یک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بستگی به چای سبز داره. حالا من بگم تبلیغات میشه اما از اینجا که میگیرم و ایرانی هست . زیاد تلخ نمیشه . اما قبلی ها تلخ میشد و باید با قند یا شیرینی میخوردم
منم چای دبش همراه با کمی گیاه کاکوتی دم می کنم .
چای طبیعی رو معمولا نمیشه جلوی مهمون گذاشت دیر دم و کمرنگ و اینکه باید به او عطر زد که در این صورت باز هم مثل چای کارخونه ای میشه (مضر)
نقل قول:
منم چای دبش همراه با کمی گیاه کاکوتی دم می کنم .
چای طبیعی رو معمولا نمیشه جلوی مهمون گذاشت دیر دم و کمرنگ و اینکه باید به او عطر زد که در این صورت باز هم مثل چای کارخونه ای میشه (مضر)
درسته . کلا اون چایی که رنگ و طعم سریع تولید کنه دیگه چای نیست . رنگ و اسانس هست که به این گیاه زده شده
قبلا نقل قولی از رییس اتحادیه ی چایکارها آوردم که گفته بود متاسفانه مردم ما اسانس خور شدند نه چایخور
اعتیاد ذائقه به این ترکیبات شیمیایی با فرمولاسیون نامعلوم که اصلا معلوم نیست کجا و چطور تولید شده عادت خطرناکیه که یقین بدونید بخشی از بیمارهای ملت به همین مربوطه
نقل قول:
حالا من بگم تبلیغات میشه اما از اینجا که میگیرم
تبلیغات هم بشه تبلیغات مفیدی هست! منم لینک یک فروشگاه آنلاین تخصصی چای رو گذاشتم. والا نه توی شهر منه نه مال فک و فامیلمه!
نقل قول:
درسته . کلا اون چایی که رنگ و طعم سریع تولید کنه دیگه چای نیست . رنگ و اسانس هست که به این گیاه زده شده
قبلا نقل قولی از رییس اتحادیه ی چایکارها آوردم که گفته بود متاسفانه مردم ما اسانس خور شدند نه چایخور
اعتیاد ذائقه به این ترکیبات شیمیایی با فرمولاسیون نامعلوم که اصلا معلوم نیست کجا و چطور تولید شده عادت خطرناکیه که یقین بدونید بخشی از بیمارهای ملت به همین مربوطه
تبلیغات هم بشه تبلیغات مفیدی هست! منم لینک یک فروشگاه آنلاین تخصصی چای رو گذاشتم. والا نه توی شهر منه نه مال فک و فامیلمه!
من اینجا میگیرم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستش فقط ساده میگیرم و اگر عطری هم برای فروش داره نمی خرم.خداروشکر راضی ام..هم رفتار شون هم محصول
البته اینکه دیر دم می کشه درسته اما 2 مورد هست
1-بستگی به قوری داره. مثلا یک قوری هست که یک سبد مانند دارند و توش چای قرار میگیه. اون برای چای ایرانی خیلی بد هست چون دم نمیکشه به این سادگی
اون قوری که چای داخل با آب یک سره قاطی میشه و صافی نداره، عالیه
یکی از دوستان هم میگه همین ایرانی که از من گرفت میزاره رو چای ساز(از اینها که قوری روی مخزن اب هست نه کنارش) میگه تازه غلیظ هم میشه! بستگی به نوع دم کردن هم پس داره.
2-کسی که عادت کنه به چای ایرانی ، دیگه حاضر نیست این خارجکی ها بخوره
من الان چای که خونه دم میکنند رو نمیخورن چون احساس میکنم سنگین هست و حال نمیکنم باهاش
نقل قول:
من اینجا میگیرم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستش فقط ساده میگیرم و اگر عطری هم برای فروش داره نمی خرم.خداروشکر راضی ام..هم رفتار شون هم محصول
البته اینکه دیر دم می کشه درسته اما 2 مورد هست
1-بستگی به قوری داره. مثلا یک قوری هست که یک سبد مانند دارند و توش چای قرار میگیه. اون برای چای ایرانی خیلی بد هست چون دم نمیکشه به این سادگی
اون قوری که چای داخل با آب یک سره قاطی میشه و صافی نداره، عالیه
یکی از دوستان هم میگه همین ایرانی که از من گرفت میزاره رو چای ساز(از اینها که قوری روی مخزن اب هست نه کنارش) میگه تازه غلیظ هم میشه! بستگی به نوع دم کردن هم پس داره.
2-کسی که عادت کنه به چای ایرانی ، دیگه حاضر نیست این خارجکی ها بخوره
من الان چای که خونه دم میکنند رو نمیخورن چون احساس میکنم سنگین هست و حال نمیکنم باهاش
یعنی وقتی چاییتون تموم می شه یه چایی سفارش میدی 12 هزار تومن و 10 15 هزار می دی برات بیارن و یک روز هم صبر می کنی!
البته نوشته که برای گیلانی ها رایگانه مگه اینکه شما تو گیلان باشی که به صرفه باشه ولی باید زمان زیادی منتظر باشی تا بدستت برسه
ولی به این نکته توجه کن که تمام چای های درجه یک همه صادر می شن چون می تونن اونا رو با قیمت بسیار بیشتری در بازارهای خارج از کشور بفروشن و با توجه به چند تا دوست گیلانی در دانشگاهمون، این گیلانی ها از هرچی بگذرن از پول نمیگذرن یعنی نمیان چای درجه یک رو به قیمت درستش بدن مردم خودمون نوش جان کنن و فقط فکر درآمد خودشون هستن
همچنین اون چای های درجه یک موجود در بازار قیمتشون چند برابر این هاست و این قیمت هایی که توی سایت نوشته نشون میده چای مرغوبی نیستن یعنی معمولی هستن
توی بازار داخلی هم من چندین بار چای درجه یک ایرانی خریدم ولی اسمش درجه یک ایرانیه و انصافا چیز مزخرفیه چند وقت پیش هم یه چای خریدم به اسم درجه یک ایرانی 42 هزار تومن که من نیم کیلو خریدم آوردم خونه 15 دقیقه می کشید دم بشه که خوب میگیم از طبیعی بودنشه ولی اصلا طعم خوبی نداشت
نقل قول:
یعنی وقتی چاییتون تموم می شه یه چایی سفارش میدی 12 هزار تومن و 10 15 هزار می دی برات بیارن و یک روز هم صبر می کنی!
mohammad-جان گاهی مجبوری .
چند ماه قبل رفتم از بازار حدود 30 تا power LED 3W بگرفتم شد حدود 180 هزار. آنلاین چک کردم شد یک سوم همون قیمت . جنس توی بازار خیلی کمیاب بود فروشنده به اصطلاح رایج دولا چهارلا حساب کرده بود که پسش دادم
متاسفانه خرید حضوری خیلی وقتها خاطره ی خوشی نداره . چه از لحاظ گیر نیاوردن جنس مرغوب و چه مورد بالا . اونم در بازار ولنگار ما که اجناس تقلبی بیداد میکنه اما اصلی اغلب گیر نمیاد
جریمه و انتقال خودرو به پارکینگ و معطلی و این موارد هم که تجربه ی روزانه ی همه ی ماست اینه که ترجیح میدی دو برابر هم شده بدی، اما توی خونه تحویل بگیری:love:
نقل قول:
mohammad-جان گاهی مجبوری .
چند ماه قبل رفتم از بازار حدود 30 تا power LED 3W بگرفتم شد حدود 180 هزار. آنلاین چک کردم شد یک سوم همون قیمت
متاسفانه خرید حضوری خیلی وقتها خاطره ی خوشی نداره . چه از لحاظ گیر نیاوردن جنس مرغوب و چه مورد بالا . اونم در بازار ولنگار ما که اجناس تقلبی بیداد میکنه اما اصلی اغلب گیر نمیاد
جریمه و انتقال خودرو به پارکینگ و معطلی و این موارد هم که تجربه ی روزانه ی همه ی ماست اینه که ترجیح میدی دو برابر هم شده بدی، اما توی خونه تحویل بگیری:love:
الان توی هر محله به دلیل بیکاری، n تا سوپرمارکت وجود داره که اگه از هر جهتی بری حداقل یکیش رو می بینی و نیازی به رفتن با ماشین نیست:wink:
من اعتقاد دارم که هیچ نوع ماده غذایی رو نباید آنلاین خرید من خودم همین دیروز یه چای نپتون خریدم حضوری آوردم خونه دیدم نوشته تولید 92 حالا فرض کن آنلاین می خریدم