سلام نوید جان.
1)تستش با چیه؟ اگه بنچ مارکه سنگین نباشه اگه فردا بتونم مییام بترکونمش!!!
2)نگفتی کولینگش چیه.
3)راستی یه سوال دیگه!اونجا که صف نبستن؟یعنی اگه برم صد در صد شرکت میکنم؟چند تا سیستمه؟
Printable View
سلام نوید جان.
1)تستش با چیه؟ اگه بنچ مارکه سنگین نباشه اگه فردا بتونم مییام بترکونمش!!!
2)نگفتی کولینگش چیه.
3)راستی یه سوال دیگه!اونجا که صف نبستن؟یعنی اگه برم صد در صد شرکت میکنم؟چند تا سیستمه؟
سلام :نقل قول:
تستشون با superpi هست .
کولينگش هم که در پست هاي پيش گفتم ... گالاکسي گيگا هست . همون کولينگ آبي
صف نيست ... چون کسي اين کاره نيست !:wink:
3 تا سيتم رو من ديدم ولي احتمالا 4 تاست .
هی امثال من بسوزند تا ما باشیم میامدیم نمایشگاه:1. (26):
فردا هرکس میاد یه سر هم به ما بزنه چون روز آخر دیگه شاید با هم رفتیم نمایشگاه گردی ولی خواهشا ما رو سر کار نذارین چون دیروز دوتا از بچه ها اومدن بدجوری ما رو گزاشتن سر کار دی:
اما اندر احوالات بنده در الکامپ 2008 :
بنده به همراه 2 نفر از دوستان فابریک ولایت خودمون ( ارازل و اوباش ) ساعت 8:15 دقیقه صبح از قزوین حرکت کردیم ! ساعت 11:15 نمایشگاه بودیم .
وارد نمایشگاه که شدیم من داشتم مثل یه جنتلمن واقعی نقشه رو مطالعه می کردم که یه دفعه متوجه شدم اون دو نفر ارازل و اوباش همراه بنده ، کم کم دارن به موجودات مونث شماره می دن و قرار می زارن و .......... ! :1. (27):
با هزار وعده و وعید بلاخره موفق شدم جو رو عوض کنم و وارد یکی از سالن ها بشیم ! داشتم از غرفه های ارزشمند نمایشگاه دیدن می کردیم که دیدم اون دو نفر باز با یکی از این غرفه دارها گرم گرفتن و ............ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ( اینا آدم بشو نیستن ! )
در همین حین عماد بابا زنگ زد و به من گفت :
_ آقای مهندس به چند دقیقه وقت دارید ؟!
_ منم که جوگیر شدم گفتم : نه عزیزم ، سرم شلوغه .. لطفا مراحم نشید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بلاخره عماد عزیز رو تو غرفه دریا کامپیوتر دیدم .... بعد از اون من به همراه عماد و اون دو نفر ارازل و اوباش ، رفتیم غرفه آواژنگ ... اورکلاک بازی ! :1. (38):
رفتیم و دیدیم که زرشک ! موبو GIGABYTE بیده ! منم که گیگا ندیده ! :1. (38):
CPU که E2200 بود ، مینبورد هم P45 و رم هم Kingmax !
کلا 15 دقیقه اونجا بودم ... عماد هم همراهم بود ! 5 دقیقه اول که داشتم BIOS مزحک این مینبورد رو بررسی می کردیم !
کلا پس از 5 دقیقه با 3 الی 4 بار کرش کردن سیستم به همراه عماد و سید امیر عزیز به فرکانس 3964 رسیدم ! تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشخصه .
مدرک هم موجود می باشد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در همین احوال بودیم ه نوید و مجید عزیز هم به ما اضافه شدن ! من به خیال وجود واترکولینگ تا 2.1v vcore داده بودم به این بنده خدا cpu !
این بروبچه های کولینگی که اومده بودن تازه گفتن ببین دما چنده که دیدم بله .... ! تو مایه های 70 درجه سیر میکنه !
خلاصه اونجا شلوغ شد و مخ من دیگه در حال Reset کردن بود که اونجا رو ترک کردم و میدون رو سپردیم به جوونا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از اونجا دویاره رفتیم غرفه دریا کامپیوتر و دیدم اینا همش دارن با فلاسک تو این بلاک نیتروژن می ریزن و هر بار هم منتظر میمون تا cold bug رد بشه ! در کل هی با e8500 رو 5200 سر کله می زدن ! هی یارو به من می گفت آشنا می زنی ها !! من می گفتم من رفیق شهریار هستم ! :1. (38): می گفت کدوم رفیقش ؟! من می پیچوندم ! :1. (38):
در همین احوال بود که شایان و بهادر و مجید هم به همراهgood_punisher عزیز هم به من و عماد ملحق شدن و یه عکس یادگاری گرفتیم !
اوه اوه ! یه مجید می گم 10 تا majid_oc می شونید ! این قدر از این مسئول دریا کامیپوتر و ....... سوال پرسید که داشتن موهاشون رو دونه دونه می کندند !! :lol:
بعد رفتیم و XTREME بابا رو هم ملاقات کردیم ( لنگش رو ندیدم ! آخرشه این بشر ! :11(): ) . البته دو عدد عکس یادگاری هم باهاش گرفتم ک عکس ها دست خودشه ! :1. (38):
بعد از اون ... دوباره سرکله این ارازل و اوباش پیدا شد و ناهار می خواستن ! :1. (27): رفتیم نهار اینا رو دادم میل فرمودن و برگشتم سر غرفه GREEN تا تو کلاس اورکلاکش شزکت کنیم !
جدا از شوخی ... امسال Green واقعا سنگ تموم گذاشته بود !
ادامه دارد ......... .
حالا بشنوید از ما که دیروز توی نمایشگاه چه کردیم
اول از همه رفتم غرفه گرین
سپس رفتم سراغ گنده های اواژنگ و به حدی خندیدم که نگو !!
یکی از اونا منو که دید رو کرد به آقای حقدوست گفت این دوباره امد :1. (38): هیچی رفتم سر یکی از سیستم ها و قصد کردم فرکانس رو بالا ببرم
رحم و مروت رو گذاشتم کنار ولتاژ خرکی دادم :1. (38): و توی فرکانس 3.96 سیستم رو پایدار کردم فقط دوست داشتم ولتاژها رو میدیدید اول از همه بدونه اورکلاک ولتاژ 2.3 دادم آب بندی بشه :1. (38): ولتاز ترمینال رو 1.78 دادم MCH رو هم 1.8 و ...
بعد با یکی از اعضا جدید تیمشون برخورد کردم بسی خالی بست برای ما ( میگفت 2200 رو با LN2 برده تا 5.2 باور ندارید مجید هم شنیده بود ) یک چیزی که آقای پناهی گفت این بود که رکورد 4.0 رو با LN2 زده بودن بعد میخواستن ما با وا تر کولینگ بزنیم
چیزی که قبلا یادم رفته بود بگم اینه که رکورد امید عزیز و من رو ثبت کردن تا به اسم خودشون بگذارن توی HWBot
یکی دیگه از اعضای تیمشون هم که انگار عشقه ولوم اسپیکر گرفته بودش هی صدا رو زیاد میکرد و گردن میزد :1. (38):
اون یکی هم شده بود تصویر بردار فیلم هالیودی هی زوم میکرد روی دماغ حقدوست :1. (38):
هر از چندگاهی در این نیتروژن رو بر میداشتن یک فیلمی از بخار شدنش میگرفتن :wink:
و بقیه غرفه ها عر جا تونستم اسم گروه رو گفتم :1. (38): تا تونستم کاربر جمع کردم
چند تا از کاربر های سایت رو هم دیدم البته نه معروف هاش ... :whistle:
در این لحظه مجید پیداش شد با هم رفتیم دریا کامپیوتر و بعد گرین
مسابقه و توضیحات شروع شده بود و ما هم کمی گوش دادیم ( روم نشد بگم گوش ندادم ) :1. (38):
خلاصه در اینجا آقای حقدوست پردازنده QX9650 رو تا 5.0 بصورت ناپایدار اور کردن و باعث تعجب من یکی شدن
( من موندم چطوری اینا به خودشون میگن اورکلاکر پردازنده 3.0 رو با LN2 تا 5.0 اور اونم ناپیدار در صورتی که بچه های تیم اگر بودن تا 4.2 با استوک اور میکردن تا 4.8 هم با فن کولر :yes: )
تعدادی هم عکس گرفته شد که در اولین فرصت آپلود میکنم :give_rose:
نتیجه گیری : هر مادبردی دوست دارید برای اور بخرید غیر از گیگا و همچنین کولینگ + اینکه به خودتون امیدوار باشید
یک مورد رو یادم رفت بگم اینا برای اور کردن 3.16 تا 4.2 یک دفعه 1.98 ولتاژ میدن ازش میپرسم چرا انقدر زیاد میگه LN2 هست فرق میکنه به نظر شما با عقل جور در میاد ( پردازنده : E8500 )
:give_rose:
پیرو مطالبی که گفتیم و شنیدیم با اجازه ما هم یک سفرنامه خدمت دوستان ارائه بدیم!
بعد از هماهنگی های زیادی که داشتیم و قول هایی که دادیم با این همه ساعت 10:30 به نمایشگاه رسیدیم
وقتی من رسیدم عماد جان در حال کلنجار رفتن با سیستم های فوق تخیلیه شرکت معظم آواژنگ بودند! من هم به ایشون ملحق شدم و دوتایی سعی در زدن رکورد 4 گیگاهرتز داشتیم که بهادر جان هم تشریف آوردن
بعد از سلام و احوال پرسی ها و گرفتن عکس های یادگاری برنامه های ژانگولر!! آواژنگ هم شروع شد و سوالی پرسیده شد در مورد ColdBug که بهادر جان در یک چشم به هم زدن جایزه رو مال خود کرد!! (اولین جایزه!)
بعد از اون سه نفری کار رو بر روی مادربورد فضایی EP45-Extreme شروع کردیم و سعی و تلاشی در رسیدن به کلاک 4 گیگاهرتز داشتیم که با اون دمای مافوق تصور امکان نداشت (62 درجه در ولتاژ 1.38) ما هم بیخیال شدیم و سعی در ردیابیه جناب سید مهدی موسوی داشتیم که اون هم در دسترس نبود! البته در همین گیر و دار Xtreme عزیز رو هم ملاقات کریم که ایشون گویا کار داشتن و ما نتونستیم از حضور ایشون مستفیض بشیم.
با هم دیگه شروع به گشت و گذار کردیم که بعد از 1 ساعتی دور زدن سری به غرفه گرین زدیم که به حق اوضاع ارایه و اشخاص حاضر در غرفه یکی از بهترین ها بود
در اونجا با علیرضا جان هم دیدار کردیم که کیس زیبای دست ساز خودشون رو هم آورده بودن و من باز مثل قدیم گیر دادم به درست کردن درب برای پنل جلوش...!!!
دوستان دیگر یعنی امیر جان و نوید جان و مجید عزیز و آقا محمد رو ملاغات کردیم که هرچی من سعی کردم تیریپ ناشناس باشم نشد و بالاخره لو رفتم!
از اونجا سری به فونیران زدیم که با اون کیس 2 میلیونیشون کلی مانور میدادن و هر جوری بود مثل اینکه میخواستن تو همین نمایشگاه اون کیس رو دومیلیون بفروشن و دست پر برگردن! تو اون شلوغی چشممون خورد به مادربورد DFI آخ! ببخشید! SOYO P45-Extreme!!! که شرکت DFI به کپی برداری از این شرکت! مادربورد DFI P45-T2RS رو ساخت! (البته این مادربورد کپی برداری شده رو در غرفه گلسان هم بار دیگه ملاغات کردیم)
بعد از اون هم در غرفه دریا کامیوتر در حال دیدن اون فلاکس چایی خوشگل بودیم که توش نیتروژن ریخته بودن! (به دلیل اوضاع بد مالی!) که سید و رفقا تشریف آوردن! چند عکسی گرفته شد و خوش و بشی انجام شد و دوباره مشغول گشت و گذار شدیم
در همین حین به کله منو و بهادر جان زد که بریم و رکورد رو بزنیم! و این دفعه من هم یک جایزه ای چیزی بگیرم و بی نسیب نمونیم از هدیه های معنوی آواژنگ! (البته معنوی بودن این هدیه هم در حاله ای از ابهام قرار دارد!!)
به سراغ همون سیستم قبلی رفته بویم که دماش هم کمی پایین اومده بود در اولین تلاش با ولتاژ1.8 به فرکانس 3.96 رسیدیم که استیبل نبود و سیستم کرش کرد در همین زمان امیر جان هم تشریف آوردن و گفتند که بعد از آزمایش هایی که انجام دادن رو سیستم مادربورد احتیاج به یک CLR CMOS خفن احتیاج داره کمی به باتری مادربورد نگاه کردیم که برای در آوردنش احتیاج به آچار فرانسه داشتیم! در همین زمان به مخم خورد که مگه میشه گیگا ان ولتی مایندر و آنبرد سوییچ رو از روی ایسوس کپ زده باشه اونوقت دکمه CLR CMOS رو روی پنل پشتی کپ نزده باشه؟! بهادر جان زحمت کشیدن و این دکمه رو پیدا کردن و اومدیم که شروع به کار کنیم که امیر جان به ما محلت ندادند و پریدن پشت سیستم!! ما هم تصمیم گرفتیم بر روی مادربورد دیگری (P35 - DS3R ) که بهار جان تجربه باس بالای 500 رو با این مین داشتن شروع کنیم بعد از کمی کلنجار رفتن رکوردرو زدیم و چند بار تست SuperPI هم زدیم و جایزه رو هم گرفتیم همینجا از بهادر عزیز تشکر میکنم که تجربه خوشون رو با مادربورد های گیگا در اختیار بنده هم قرار دادند.
خلاصه اینکه جایزه هرو گرفتیم و تازه منو بهادر جان گرم افتاده بود دستمون که 4.1 هم بزنیم که دیدیم داد میزنن که پاشین برین خونه هاتون!!
جا داره ار همه دوستان تشکر کنم به من که خیلی خوش گذشت از حضور در کنار دوستان بسیار مفیوض شدیم!
با سلام
امروز روز آخر به کام نوید
نوید امروز تونست از آواژنگ و گرین جایزه بگیره از گرین که یه پاور تستر
خوب دوستان امروز نمایشگاه تموم شد ..... به همین سادگی به همین ......
در مورد آواژنگ من بیچاره تا 3.87 رفتم ولی جایزه هاشون تموم شده بود دیگه قبول نمیکردن
با تشکر
بابا شما هم هی پاورتستر پاورتستر راه انداختید !
امیرعلی توی نمایشگاه اصفهان یکیشو همینطوری یکی از مسئولای Green بهش داد !