خب خدا رو شکر که به لطف غرفه Overclocking.ir ، برو بچه های فروم هم گردهمایی داشتن و تونستن با سیستم های (به قول نوید تعطیل) این غرفه دست و پنجه نرم کنند.
اول از همه خدمتتون بگم من اورکلاکر حرفه ای نیستم. در حد خیلی معمولی...
اما در روزهای شنبه و دوشنبه از کار و زندگیم زدم، تو اون ترافیک اومدم تو غرفه واستادم، عکس گرفتم و مصاحبه کردم...موقع برگشتن 1 ساعت فقط طول میکشید از پارکینگ برسم به خیابون اصلی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا 100 بار با زبون ساده توضیح دادم که اورکلاکینگ چیه. باورتون نمیشه اما واسه پیر و جوون توضیح میدادم. اصلا ادعا ندارم اما چیزی رو که بلد بودم به بقیه هم یاد میدادم. هیچ کس هم نگفت بیا اینو بگیر بزار تو جیبت دلت خوش باشه. همون اسپیکرهای ساده (به قول برخی دوستان 5 هزارتومنی و بدردنخور) هم بهمون ندادن. حداقل از بچه های این فروم مثل اینکه چند نفری اونجا جایزه برنده شدن. بعد از نمایشگاه هم کسی نگفت بیا اینم مزد زحمت ها. فقط بحث علاقه بود. اینکه یه محیطی فراهم بشه تا عموم ملت بیان و با مفهوم اورکلاکینگ آشنا بشن. حتی برخی از دوستان از محل کارشون مرخصی گرفتن و اومدن تو غرفه واستادن.
امسال سه تا غرفه واسه اورکلاکینگ شرکت کردن که به نظر من Overclocking.ir از همه بهتر بود. چرا؟ کاملا معلومه چون همه جا صحبت از این غرفه است. چون این غرفه اجازه داد تا ملت بیان و خیلی راحت با مادربرد EP45 اورکلاک کنن. من نمیگم از نظر قطعات و کولینگ در حد عالی بودیم، مطمئنا نقصهایی وجود داشت اما سعی شده بود بهترین امکانات فراهم بشه. تازه، روز آخر هم یکی از همین مادربردهای EP45 که قیمتش میگن حدود 400هزارتومن هست مشکل پیدا کرد.
غرفه دریا کامپیوتر که باید ایستاده تماشا میکردی و اصلا امکان نداشت خودت اورکلاک کنی
غرفه گرین هم به همین ترتیب
با این حال باز به نظرتون غرفه overclocking.ir ضعیف بود؟
متاسفانه من تعداد نکات منفی که اینجا ذکر شد رو خیلی بیشتر از نکات مثبت دیدم و این میتونه دلگرمی باشه واسه من و دوستهای من که دفعه بعد در نمایشگاه شرکت کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا شما اورکلاکر حرفه ای هستید، بجای اینکه کمی تشویق کنید و جریان اورکلاک توی کشورمون رو ساپورت کنید...هدف ما رونق بحث اورکلاکینگ هستش...شما هم که همه حرفه ای این کار هستید پس بهتر نیست رفتار حرفه ای هم داشته باشید؟
من از اول این تاپیک تا آخرین پست رو خوندم اما در نهایت حس کردم دوستان این فروم اصلا از غرفه overclocking.ir خوششون نیومده و ظاهرا حس خوبی به این غرفه نداشتن اما سوال اینه که پس چرا اینهمه راجع به این غرفه حرف میزنید و کلی وقتتون رو در این غرفه صرف کردید؟
من اصلا دنبال این نیستم که کسی بخواد پست منو تیکه تیکه کنه و کلمه به کلمه توجیح کنه من فقط دنبال این هستم که بگم اگر شما هم جزوی از جامعه اورکلاکرهای ایران هستید، پس بهتره حمایت کنید.
کدوم سال اورکلاکینگ تو الکامپ مطرح بود؟ اما امسال بعد از فستیوال آواژنگ و فرستادن تیم ایران به مسابقات تایوان، دیدیم که اورکلاکینگ تو الکامپ جا باز کرد و نه فقط overclocking.ir بلکه 2 تا غرفه دیگه هم به این موضوع پرداختن.
حالا هم که نوید به این ایده رسیده که سال دیگه بچه های این فروم هم غرفه بزنن. این یعنی پیشرفت تو بحث اورکلاکینگ.
اما اگه ما ها پشت هم نباشیم، آیا بحث اورکلاکینگ تو ایران جا باز میکنه؟
اینکه فقط بیایم بگیم همه بی سواد بودن، سیستم هاشون به درد نمیخورد، اینش بد بود، اونش کم بود...فکر نمی کنم چیزی درست پیش بره.
همینطور که دید و همه میدونید، سطح اورکلاکینگ تو ایران بالا نیست پس حداقل کاربرای حرفه ای که هستن باید بجای تعنه زدن، حمایت کنن
من اصلا و ابدا منظورم حمایت از overclocking.ir یا آواژنگ نیست، به خدا قسم چنین منظوری ندارم، فقط میگم اگه نکات مثبت رو هم بگید بهتر میتونیم پیشرفت کنیم تا اینکه همش با کنایه نکات منفی رو مطرح کنید.
نوید جان، در مورد تحریف گزارش هم عرض کنم که اگه خواننده به اندازه کافی عاقل باشه منظور نویسنده (یعنی بنده) رو از نقطه چین انتهای جمله میفهمه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا اگر قرار به تحریف بود مطمئنا من این جمله رو اول از همه تحریف میکردم:از لحاظ مادربرد و کولینگ و رم یکم...
اما به هر حال از اینکه باهم مصاحبه و گپی دوستانه داشتیم خوشحالمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید: مسئولین غرفه چطور بودن؟ تونستن سوالاتت رو جواب بدن؟
- والا خوب بودن...راستش...دانش بالایی نداشتن
در نهایت واقعا خوشحالم که اورکلاکینگ تو این فروم از رونق خوبی برخورداره و تیم شهرسخت افزار هم امتیازات خوبی رو در hwbot ثبت کرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بالاخره اسم ایران رو داره پیش میبره و ما افتخار میکنیم.
راستی، گزارشهای مربوط به اورکلاکینگ و الکامپ به همراه گالری عکس رو در این سایت میتونید ببینید:
http://ochot.com/index.php
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks